Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

Днес е прекрасен ден!

Ще изляза на двора да слушам как пеят птичките, ще ме лъхне свеж въздух и ще се стопля малко на хубавото слънце...и най-важното далеч от негативни хора!

tumblr_mkf6h5qanl1rjj1tzo2_500.gif

Сподели в други сайтове

Arwity, кралице, наистина ли искаш сюнета на сина ти да го излъчат по Атака ТВ? :o

Това чух да споделяш на Блу.

Потвърждавам, още съм в шок. Как може да харесва Волен, а не Генерал Радев??? :gun_bandana: Мръсни капиталисти!

Сподели в други сайтове

Аз, Блу и Динко в момента сме на двора на слънце и обсъждаме останалите :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Мисля да си взема кратка освежаваща дрямка, за да съм красива за довечера и искам да помоля Биг Брадър мигом да пусне тази песен на риплей в спалнята, тъй като само на нея мога да спя.

Благодаря!

Сподели в други сайтове

Връщам се от Пирогов. Оказа се, че аналното ми щипане, с което се събудих вчера, не е било внушение.

Биг Брадър, задният ми двор е омаскарен. Ще ви съдя, това не ми беше планирано по договор.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Добър вечер съквартиранти!

Искам всеки да дойде в изповедалнята и да сподели как се чувства (пишете ми на лс :D )

Също така на ЛС трябва да отговорите на следните въпроси и не може да гласувате за себе си:

1.Кой ви е любимия съквартирант?

2.Кой ви е най-антипатичен ?

3.Имате ли сексуално привличане към някой ? Ако да, към кого ?

4.Освен двете двойки досега виждате ли друга потенциална ? Между кого ?

5.Кой ви разочарова най-много в къщата и защо ?

6.Кой ви изненада най-много и защо ?

7.С кого искате да имате повече контакт, но по ред причини този контакт е невъзможен.

Очаквам вашите отговори до 21:00.

Днешния брой започва в 21:45!

Сподели в други сайтове

4/10 гласуваха - очакваме другите!

Не е ли 11?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

С Блу в нашето легло сме като Ари и този младеж...

1:51

Цитат

Сподели в други сайтове

Ще помоля Биг Брадър за някакви успокоителни.. че очите ми от рев станаха като ябълки.. Мерси! Дори успокоенията на Боровинката вече не действат. Казваше ми, че ще се оправим, но Биг брадър сам вижда неговото отношение към мен. А уж влязохме да се преоткрием един друг и да затвърдим отношенията си.

Тъпча се с принцеси от сирената на Путин, но поне е добро момче и няма нищо против. И моля скарайте се на пушачите, че се чувствам като в къщичка на скункс.

Сподели в други сайтове

Ооо, без такива! Пушачите няма да мръзнем навън на студа! Който е толкова изнежен и не иска да диша цигарен дим, да си стои в спалнята. :gun_bandana: Ако още един път чуя такава забележка, горко ще съжалявате! ...... оф, къде ми е запалката, че СЕ ИЗНЕРВИХ :@

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...