Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ела в банята да си вземем по 1 душ и да се понатискаме докато Денис спи Денис никога не спи. Забравяш! И вече загуби и мен, честито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Денис никога не спи. Забравяш! И вече загуби и мен, честито. То па кога ли съм те имала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 То па кога ли съм те имала Значи няма да е голяма загубата. По-добре за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Значи няма да е голяма загубата. По-добре за теб. Много па знаеш ти кво е за мен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Днес е прекрасен ден! Ще изляза на двора да слушам как пеят птичките, ще ме лъхне свеж въздух и ще се стопля малко на хубавото слънце...и най-важното далеч от негативни хора! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз ли съм негативните хора??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз ли съм негативните хора??? Че вътре в теб колко човека сте??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Arwity, кралице, наистина ли искаш сюнета на сина ти да го излъчат по Атака ТВ? Това чух да споделяш на Блу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Arwity, кралице, наистина ли искаш сюнета на сина ти да го излъчат по Атака ТВ? Това чух да споделяш на Блу. Ама аз и син ли имам? :1000 (29): от кой е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Arwity, кралице, наистина ли искаш сюнета на сина ти да го излъчат по Атака ТВ? Това чух да споделяш на Блу. Потвърждавам, още съм в шок. Как може да харесва Волен, а не Генерал Радев??? Мръсни капиталисти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Говори Биг Брадър, за тези които се чудите къде е CallyPressyfan - шият го в Пирогов след вчерашните изпълнения с Kondomcho. Ще се завърне до няколко часа в къщата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 :roll1: Така е, докато едни са правили любов, други се караха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Кекса, който беше на масата е ужасен. Кой го е правил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз, Блу и Динко в момента сме на двора на слънце и обсъждаме останалите Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Днес е неделя - ден за почивка. Тъкмо си изпих кафето в терариума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Мисля да си взема кратка освежаваща дрямка, за да съм красива за довечера и искам да помоля Биг Брадър мигом да пусне тази песен на риплей в спалнята, тъй като само на нея мога да спя. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Връщам се от Пирогов. Оказа се, че аналното ми щипане, с което се събудих вчера, не е било внушение. Биг Брадър, задният ми двор е омаскарен. Ще ви съдя, това не ми беше планирано по договор. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Добър вечер съквартиранти! Искам всеки да дойде в изповедалнята и да сподели как се чувства (пишете ми на лс ) Също така на ЛС трябва да отговорите на следните въпроси и не може да гласувате за себе си: 1.Кой ви е любимия съквартирант? 2.Кой ви е най-антипатичен ? 3.Имате ли сексуално привличане към някой ? Ако да, към кого ? 4.Освен двете двойки досега виждате ли друга потенциална ? Между кого ? 5.Кой ви разочарова най-много в къщата и защо ? 6.Кой ви изненада най-много и защо ? 7.С кого искате да имате повече контакт, но по ред причини този контакт е невъзможен. Очаквам вашите отговори до 21:00. Днешния брой започва в 21:45! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ама ще стават ли достояние отговорите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 4/10 гласуваха - очакваме другите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 4/10 гласуваха - очакваме другите! Не е ли 11? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не е ли 11? Напуснаха двама - Чарли и Гомез. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 С Блу в нашето легло сме като Ари и този младеж... 1:51 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ще помоля Биг Брадър за някакви успокоителни.. че очите ми от рев станаха като ябълки.. Мерси! Дори успокоенията на Боровинката вече не действат. Казваше ми, че ще се оправим, но Биг брадър сам вижда неговото отношение към мен. А уж влязохме да се преоткрием един друг и да затвърдим отношенията си. Тъпча се с принцеси от сирената на Путин, но поне е добро момче и няма нищо против. И моля скарайте се на пушачите, че се чувствам като в къщичка на скункс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ооо, без такива! Пушачите няма да мръзнем навън на студа! Който е толкова изнежен и не иска да диша цигарен дим, да си стои в спалнята. Ако още един път чуя такава забележка, горко ще съжалявате! ...... оф, къде ми е запалката, че СЕ ИЗНЕРВИХ :@ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари