Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ооо, без такива! Пушачите няма да мръзнем навън на студа! Който е толкова изнежен и не иска да диша цигарен дим, да си стои в спалнята. Ако още един път чуя такава забележка, горко ще съжалявате! ...... оф, къде ми е запалката, че СЕ ИЗНЕРВИХ :@ Аз не мога да дишам цигарен дим. Ще получа астматичен пристъп, ще ми се обостри хроничния бронхит. Биг Брадър, много ми е лошо. Извикайте room service да внесе в моята стая черен хайвер и аншоа, че здравето ми е разклатено. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Съжалявам, но аз също не мога да търпя дима!!! Биг брадър вземи моля те мерки! Дай ни да дишаме кислород, моля!! Скафандари, ала бала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Нямате ли вентилация в тая смотана къща, бе?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 I don't give a fuck ;* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Получих новини от външния свят! "The Weeknd's video for "The Hills" now has over 1 BILLION views on VEVO. " ЩЕ ИМА ПАРТИ ТАЗИ ВЕЧЕР! :Vishenka_05: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 С Блу в нашето легло сме като Ари и този младеж... 1:51 Блу отиоде с Конди на басейна и се прави, че не ме забелязва.... присъединявам се към молбата на Арви и искам някакво успокоително, задължително! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Блу отиоде с Конди на басейна и се прави, че не ме забелязва.... присъединявам се към молбата на Арви и искам някакво успокоително, задължително! I don't swing that way anymore. Иначе е много яка мадама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Блу отиоде с Конди на басейна и се прави, че не ме забелязва.... присъединявам се към молбата на Арви и искам някакво успокоително, задължително! Милооо, ама как може да си помислиш... не исках да ти казвам, но Конди ми помага да ти направя една изненада за довечера... малко търпение! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 С Gomez планираме влизане с взлом. Крийте чорапите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз и Салваторе не пушим на закрито, аморално е за тези, които не понасят дим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Блу отиоде с Конди на басейна и се прави, че не ме забелязва.... присъединявам се към молбата на Арви и искам някакво успокоително, задължително! И вашите отношения ли нещо преминават през трудности? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 И вашите отношения ли нещо преминават през трудности? ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!! Още веднъж да прочета нещо подобно и БУКВАЛНО ЩЕ ИМАШ ПЕПЕЛ В УСТАТА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!! Още веднъж да прочета нещо подобно и БУКВАЛНО ЩЕ ИМАШ ПЕПЕЛ В УСТАТА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Милооо, ама как може да си помислиш... не исках да ти казвам, но Конди ми помага да ти направя една изненада за довечера... малко търпение! :Vishenka_05: Тръпки ме побиха! Чакам с трепет :Vishenka_05: Аз и Салваторе не пушим на закрито, аморално е за тези, които не понасят дим. Да, дори за формата си поръчваме цигари с мента, защото димът е по-лек.. ама все ще има недоволни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 тук съм. какво става ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 О, не ме намесвай, аз мента и жълт кантарион не пуша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА!!! Още веднъж да прочета нещо подобно и БУКВАЛНО ЩЕ ИМАШ ПЕПЕЛ В УСТАТА!!! :roll1: Мачкай, Кралице! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз и Салваторе не пушим на закрито, аморално е за тези, които не понасят дим. Тц тц, твоите аморалитети нямат край! Дали ще е аморално, ако тая вечер дойда в твойто легло да проверим опозицията на Лъва и Водолея? После гаджето ти да не легне с тежкотоварната свиня от Англия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 О, не ме намесвай, аз мента и жълт кантарион не пуша! И аз жълт кантарион НЕ пуша.. под нивото ни е да обсъждаме такива битовизми. Очаквам те към 01:00-02:00 часа на меката мебел, да се започне с разговорите на Вселенско ниво Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 КОЙ МИ Е ПИПАЛ КУФАРА ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 КОЙ МИ Е ПИПАЛ ДРЕХИТЕ ? ПРОКЛЕТ ДА Е! Извинявай, но исках да видя дали имаш къси панталони, че влизах в басейна! – М. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тц тц, твоите аморолитети нямат край! Дали ще е аморално, ако тая вечер дойда в твойто легло да проверим опозицията на Лъва и Водолея? После гаджето ти да легне с тежкотоварната свиня от Англия? Майната и на тежкотоварната свиня, нека слага суичър на Адидас върху карирана риза, то един парцал за миене на кенефи има повече класа от това същество! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Нищо не каза за първата част на поста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Извинявай, но исках да видя дали имаш къси панталони, че влизах в басейна! – М. Надявам се, че си ги сложил с боксерки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Нищо не каза за първата част на поста. Е, разбира се, че ще е аморално! Пък и -А ще ни гледа, нали е с мен в терариума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари