Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 да се видя в огледалото... Клас и стил! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ДОБЪР ВЕЧЕР ДРАГИ ЗРИТЕЛИ!! ТУКА ЛИ СТЕ ?? ИМА ЛИ ЛУДИИИ ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Нека започнем с това как се чувстват съквартирантите няколко дни след старта на формата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Dinnev: Здравей, ББ. Много съм щастлив в къщата. Много добре си прекарвам, изолиран от реалния живот, в една нова среда, макар и за малко. Дано се удължи!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Kondomcho: Здравей, Биг Брадър. Чувствам се добре в къщата, стига да има кафе и цигари. Съквартирантите са приятни хора с изключение на Arwity. По принцип е добър човек, но много досажда с постоянното си натрапване на ищаха й към Денис. Разбрахме, че му е навита от първия път, в който го каза, не е нужно да се повтаря хиляда пъти. От външния свят ми липсва моята сродна душа - Поничката :heart: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Putin: Чувствам се добре в къщата, има много симпатични хора. Също така усещам, че някои хора са влезли вътре с негативна нагласа спрямо мен, което не е правилно, трябва да опознаваш хората. За момента ми действа антиоксидантно къщата, защото изживявам голяма лична болка, която предпочитам да не споделям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Blueberry: Здравей, Биг Брадър! Ако вчера ме беше попитал как се чувствам, щях да отговоря, че се чувствам невероятно и съм обгрижвана като истинска принцеса. Но сутринта се случи нещо, което ме нарани искрено и дойде от човек, от когото не очаквах! Диннев ми направи забележка, че си режа кашкавал и нямало да остане и за другите. Допустимо ли е това?? Плаках 2 часа в тоалетната и не мисля, че ще издържа още дълго, имам нужда от спешна доставка на поне 4 вида успокоителни и 2 апарата, за да си меря кръвното и да си сравнявам............. Освен това никой не ме приема за Преси фенче и ме изолират, когато пеят нейни песни край пианото, а може би не искат и аз да пея.. не съм сигурна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Blueberry: имам нужда от спешна доставка на поне 4 вида успокоителни и 2 апарата, за да си меря кръвното и да си сравнявам............. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 -A. : Биг брадър, не се чувствам особено добре в къщата. Не знам защо, но мисля, че това не е моето място - къщата ме потиска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 драматургията винаги ми е била на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ревльо! Подписали сте, стойте, не остана много! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 -А, да не мислиш да кешаутнеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Това беше вчера като не ми бе доставено суши по договор. Днес съм по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Salvatore: Чувствам се перфектно в къщата! Първите ми впечатления са страхотни! Много се радвам, че с Блу спим на едно легло Мечта и блян е за всеки съквартирант е това! Заобиколен съм от група приятели, с останалите просто избирам да не комуникирам. Дано остана още дълго тук, чувствам се прекрасно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ВРЕМЕ Е ЗА ИНТРИГИ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Salvatore: Чувствам се перфектно в къщата! Първите ми впечатления са страхотни! Много се радвам, че с Блу спим на едно легло Мечта и блян е за всеки съквартирант е това! Заобиколен съм от група приятели, с останалите просто избирам да не комуникирам. Дано остана още дълго тук, чувствам се прекрасно! :Vishenka_05: Извинявам се, че още бях разстроена, докато пишех и не можах да благодаря на Биг Брадър, че вкара мен и Salvatore заедно и не ни даде мисия да се правим, че не се познаваме - щеше да е непоносимо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 БЪДЕЩАТА ДВОЙКА СПОРЕД СЪКВАРТИРАНТИТЕ Е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Kondomcho & CallyPressyfan' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Заслужено! На Конди още му стърчи, а Кели 8 часа я шиха. И след това, ако беше някой друг.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Kondomcho & CallyPressyfan' Радвам се, че Кели е добре след шиенето... Честито! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Почти всички гласуваха за тях. Да отбележим, че само те и -A. & Putin получиха гласове като последните двама само един. Аргумента на тази личност беше, че ги вижда като приятели (?). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Междудругото вчера получих запитвания във ФБ относно скандалното поведение на Кели в къщата. Има хора, които са в шок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Kondomcho & CallyPressyfan' След този див секс нямаше кои други да са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Почти всички гласуваха за тях. Да отбележим, че само те и -A. & Putin получиха гласове като последните двама само един. Аргумента на тази личност беше, че ги вижда като приятели (?). Кой е този простак? Погнуса! Дано се задави със сливата на Arwity. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Кели, душа, много се радвам, че най-накрая намери спонсор. :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари