Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

large.gif

да се видя в огледалото... :3fdb8960598fa63e:

Клас и стил!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Kondomcho:

Здравей, Биг Брадър.

Чувствам се добре в къщата, стига да има кафе и цигари. Съквартирантите са приятни хора с изключение на Arwity. По принцип е добър човек, но много досажда с постоянното си натрапване на ищаха й към Денис. Разбрахме, че му е навита от първия път, в който го каза, не е нужно да се повтаря хиляда пъти.

От външния свят ми липсва моята сродна душа - Поничката

:heart: :heart:
Сподели в други сайтове

Putin:

Чувствам се добре в къщата, има много симпатични хора. Също така усещам, че някои хора са влезли вътре с негативна нагласа спрямо мен, което не е правилно, трябва да опознаваш хората. За момента ми действа антиоксидантно къщата, защото изживявам голяма лична болка, която предпочитам да не споделям.

Сподели в други сайтове

Blueberry:

Здравей, Биг Брадър! Ако вчера ме беше попитал как се чувствам, щях да отговоря, че се чувствам невероятно и съм обгрижвана като истинска принцеса. Но сутринта се случи нещо, което ме нарани искрено и дойде от човек, от когото не очаквах! Диннев ми направи забележка, че си режа кашкавал и нямало да остане и за другите. Допустимо ли е това?? Плаках 2 часа в тоалетната и не мисля, че ще издържа още дълго, имам нужда от спешна доставка на поне 4 вида успокоителни и 2 апарата, за да си меря кръвното и да си сравнявам............. Освен това никой не ме приема за Преси фенче и ме изолират, когато пеят нейни песни край пианото, а може би не искат и аз да пея.. не съм сигурна.

Сподели в други сайтове

Salvatore:

Чувствам се перфектно в къщата! Първите ми впечатления са страхотни! Много се радвам, че с Блу спим на едно легло :heart: Мечта и блян е за всеки съквартирант е това! Заобиколен съм от група приятели, с останалите просто избирам да не комуникирам. Дано остана още дълго тук, чувствам се прекрасно!

Сподели в други сайтове

Salvatore:

Чувствам се перфектно в къщата! Първите ми впечатления са страхотни! Много се радвам, че с Блу спим на едно легло :heart: Мечта и блян е за всеки съквартирант е това! Заобиколен съм от група приятели, с останалите просто избирам да не комуникирам. Дано остана още дълго тук, чувствам се прекрасно!

:Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Извинявам се, че още бях разстроена, докато пишех и не можах да благодаря на Биг Брадър, че вкара мен и Salvatore заедно и не ни даде мисия да се правим, че не се познаваме - щеше да е непоносимо!

Сподели в други сайтове

Kondomcho & CallyPressyfan'

tumblr_static_5eu0wv0hhew4o4gk8gccggs8c.gif

Радвам се, че Кели е добре след шиенето... Честито!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Почти всички гласуваха за тях. Да отбележим, че само те и -A. & Putin получиха гласове като последните двама само един. Аргумента на тази личност беше, че ги вижда като приятели (?).
Сподели в други сайтове

Почти всички гласуваха за тях. Да отбележим, че само те и -A. & Putin получиха гласове като последните двама само един. Аргумента на тази личност беше, че ги вижда като приятели (?).

Кой е този простак? Погнуса! Дано се задави със сливата на Arwity.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...