MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 НАЙ-АНТИПАТИЧЕН ПОТРЕБИТЕЛ ПЕЧЕЛИ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Кели, душа, много се радвам, че най-накрая намери спонсор. :* И аз щях да се радвам, ако нямах кървящо разкъсване. Биг Брадър, мигом ми донеси възглавница за сядане. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 THE DIVA FIKLENA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 И аз щях да се радвам, ако нямах кървящо разкъсване. Биг Брадър, мигом ми донеси възглавница за сядане. :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 И аз щях да се радвам, ако нямах кървящо разкъсване. Биг Брадър, мигом ми донеси възглавница за сядане. Ми нали и без това си падаш по грубо! 50 нюанса Кели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 клетата фиклена.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 клетата фиклена.... Очакваше се, нито е активен в къщата, нито скандализира.. всички имахме други очаквания от нея. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Против The Diva Fiklena са гласували пет потребителя. На второ място се класира Denis с два гласа. Трета финишира Arwity с един глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Трета финишира Arwity с един глас. БЯСНА, ЯДОСАНА, РАЗСТРОЕНА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Против The Diva Fiklena са гласували пет потребителя. На второ място се класира Denis с два гласа. Трета финишира Arwity с един глас. :gun_bandana: Аман! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 БЯСНА, ЯДОСАНА, РАЗСТРОЕНА!!! Мба.. дреме ми на задника Даже подозирам от кой е тоя един глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ Е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Мба.. дреме ми на задника Даже подозирам от кой е тоя един глас. Абе на фаншуя да ти дреме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 The Diva Fiklena Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 The Diva Fiklena получи цели три гласа. На второ място финишира Charlie с два. Трето място го делят няколко потребители: Dinnev, Kondomcho и Denis с по един глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не знаех, че можем да гласуваме и за бивши съквартиранти, иначе аз също щях да гласувам за Charlie - разочаровах се колко бързо се предаде! :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 МОЛЯ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Dinnev и Kondomcho сочени за фаворити са разочаровали ? Мачкат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ПОТРЕБИТЕЛЯ КОЙТО НАЙ-МНОГО Е ИЗНЕНАДАЛ СЪКВАРТИРАНТИТЕ Е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 The Diva Fiklena получи цели три гласа. На второ място финишира Charlie с два. Трето място го делят няколко потребители: Dinnev, Kondomcho и Denis с по един глас. Мба.. дреме ми на задника Даже подозирам от кой е тоя един глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Kondomcho получи цели три гласа благодарение на вчерашното изпълнение с Cally. Той финишира на второ място с два гласа, но също така там попада Charlie заради напускането и Blueberry. Трето място е за Denis. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Явно аз в тази къща не съществувам. -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 НАЙ-СЕКСАПИЛЕН СЪКВАРТИРАНТ Е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз някои от въпросите съм ги разбрала по друг начин, ама нищо С доводите се надявам да се е разбрало какво имам предвид Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари