MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Denis Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Denis печели с два гласа. Второ място си го поделят Blueberry, Arwity & Salvatore с една точка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Denis Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 СЪКВАРТИРАНТИТЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ КОНТАКТ С... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 The Diva Fiklena Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Каква изненада само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Arwity ти е купила наградата с чекии! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Биг Брадър, взех си една чушка от общото меню, но нещо не ми понесе и ще си полегна. Мисля да заспя под звуците на "Дума за вярност", ако болезнения анус ми позволи. Някой трябва да го намаже с вазелин и тинктура от глухарче преди да заспя. Желаещи? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Arwity ти е купила наградата с чекии! Пред тази красота и боговете мълчат Не е нужно Арвиту да прави каквото и да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 The Diva Fiklena получи цели три гласа. На второ място са Arwity & Blueberry с два. Трето място си поделят Cally, Putin, Denis & -A. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 След като видях тези резултати си взех буркан лютеница и отивам вън на снега. Депресия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Биг Брадър, взех си една чушка от общото меню, но нещо не ми понесе и ще си полегна. Мисля да заспя под звуците на "Дума за вярност", ако болезнения анус ми позволи. Някой трябва да го намаже с вазелин и тинктура от глухарче преди да заспя. Желаещи? Оле, колко развратен си станал. Тая София много разваля хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Който е гласувал, че иска да общува повече с мен, мигом да потърси контакт с мен Мислех, че се раздавам достатъчно, но явно съм сбъркала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 И НАЙ-ВАЖНАТА КАТЕГОРИЯ - ВАШИЯ ЛЮБИМ СЪКВАРТИРАНТ Е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Arwity ти е купила наградата с чекии! Лъжа! Пред тази красота и боговете мълчат Не е нужно Арвиту да прави каквото и да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Salvatore Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 СИЛНО МЕ ТРЕСЕ!!! БРАВО ДУША!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Моят фаворит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Браво на Салваторе, заслужава си го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Абсолютно заслужено! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Salvatore получи 5 гласа. На второ място финишираха Putin & -A. с три гласа. На трето място Blueberry и Denis с две точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Браво на Салваторе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ИЗВЪНРЕДНО !!!! Кели и Кондомчо се усамотиха в спалнята. Изведнъж Кели изпищя на пожар: Отдолу има нещо! Ох, нещо ми се заби! Съквартирантите нададоха слух, -А., Putin & Salvatore дори почукаха на вратата на спалнята и попитаха: Кели, всичко наред ли е?, а той отвърна: Абе, Кондомчо ми влезе в г*за бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Какво съм ви дал толкова?! Благодаря ви за подкрепата! :heart: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари