Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Салваторе е кинг и половина! Заслужава победата още от влизането си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ИЗВЪНРЕДНО !!!! Кели и Кондомчо се усамотиха в спалнята. Изведнъж Кели изпищя на пожар: Отдолу има нещо! Ох, нещо ми се заби! Съквартирантите нададоха слух, -А., Putin & Salvatore дори почукаха на вратата на спалнята и попитаха: Кели, всичко наред ли е?, а той отвърна: Абе, Кондомчо ми влезе в г*за бе! :roll1: :roll1: Салваторе е кинг и половина! Заслужава победата още от влизането си. И аз това говоря, ама не ми вярва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ИЗВЪНРЕДНО !!!! Кели и Кондомчо се усамотиха в спалнята. Изведнъж Кели изпищя на пожар: Отдолу има нещо! Ох, нещо ми се заби! Съквартирантите нададоха слух, -А., Putin & Salvatore дори почукаха на вратата на спалнята и попитаха: Кели, всичко наред ли е?, а той отвърна: Абе, Кондомчо ми влезе в г*за бе! :roll1: Горкият Кели! Няма и миг отдих! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Моля Биг брадър да даде малко торта за мен и алкохол за другите, че да полеем повода и САлваторе да почерпи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 ИЗВЪНРЕДНО !!!! Кели и Кондомчо се усамотиха в спалнята. Изведнъж Кели изпищя на пожар: Отдолу има нещо! Ох, нещо ми се заби! Съквартирантите нададоха слух, -А., Putin & Salvatore дори почукаха на вратата на спалнята и попитаха: Кели, всичко наред ли е?, а той отвърна: Абе, Кондомчо ми влезе в г*за бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ИЗВЪНРЕДНО !!!! Кели и Кондомчо се усамотиха в спалнята. Изведнъж Кели изпищя на пожар: Отдолу има нещо! Ох, нещо ми се заби! Съквартирантите нададоха слух, -А., Putin & Salvatore дори почукаха на вратата на спалнята и попитаха: Кели, всичко наред ли е?, а той отвърна: Абе, Кондомчо ми влезе в г*за бе! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Cally, трябват ли ви кърпички ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ИЗВЪНРЕДНО !!!! Кели и Кондомчо се усамотиха в спалнята. Изведнъж Кели изпищя на пожар: Отдолу има нещо! Ох, нещо ми се заби! Съквартирантите нададоха слух, -А., Putin & Salvatore дори почукаха на вратата на спалнята и попитаха: Кели, всичко наред ли е?, а той отвърна: Абе, Кондомчо ми влезе в г*за бе! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Моля Биг брадър да даде малко торта за мен и алкохол за другите, че да полеем повода и САлваторе да почерпи. Партито стартира веднага след лайфа Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Няма прошка при някои хора И спрете виаграта на Кондомчо, моля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Cally, трябват ли ви кърпички ?? Някакъв много по-сериозен медикамент ще е нужен.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ОЧАКВАМ ВАШИТЕ НОМИНАЦИИ НА ЛС ДО 23:00. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Няма прошка при някои хора И спрете виаграта на Кондомчо, моля! Никакво спиране, докато не ви разделя с Денис! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Някакъв много по-сериозен медикамент ще е нужен.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много трудни номинации, ставата на крака ме заболя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Никакво спиране, докато не ви разделя с Денис! Моля? И това па за какво? И ние сме разделени... бил си нещо в другата стая май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 само аз ли плаках докато номинирах ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 само аз ли плаках докато номинирах ? Не... много трудно, наистина.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ЗАПОЧВАМЕ!!! ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕМ КОИ СА НОМИНИРАНИ ДНЕС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Putin, НЕ СИ НОМИНИРАН! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Arwity, НЕ СИ НОМИНИРАНА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Cally, съжалявам - НОМИНИРАН СИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Cally, съжалявам - НОМИНИРАН СИ! Ужас... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Cally, съжалявам - НОМИНИРАН СИ! :censored: Някой май е влюбен в Конди и ревнува! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Усещам, че с Кели ще ядем дървото заради нашите изпълнения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари