Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Каквото е писано, това ще стане! Отивам да си сипя чаша уиски и чакам резултати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тц тц, кой го мрази тоя Денис толкова? И аз това се питам... САмо да разбера кой е... това хубаво, добро, прекрасно момче! И Динев сте номинирали Божеее само да ми ги отнемите! Моите 2 злата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Каквото е писано, това ще стане! Отивам да си сипя чаша уиски и чакам резултати. Вече ти сипах... ела. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Добре си ми дошъл в изповедалнята. Имам сериозна молба! Възможно ли е във вторник следобяд да напусна къщата за няколко часа? От този ангажимент зависи бъдещето ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 КОЙ ИСКАТЕ ДА НАПУСНЕ КЪЩАТА ЗАВИНАГИ ? ГЛАСУВАЙТЕ!!!! http://www.strawpoll.me/12174191 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Имам сериозна молба! Възможно ли е във вторник следобяд да напусна къщата за няколко часа? От този ангажимент зависи бъдещето ми. Щом е толкова важно - може да напуснеш за няколко часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Щом е толкова важно - може да напуснеш за няколко часа. Благодаря, Биг Брадър, ще споделя след това защо ми беше нужно излизането и как ще протекат плановете и кариерата в бъдеще. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Благодаря, Биг Брадър, ще споделя след това защо ми беше нужно излизането и как ще протекат плановете и кариерата в бъдеще. Целуваме те и те докосваме! Имате още един час да гласувате!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Денис, мило не се притесявай! Хората навън виждат какво съкровище си и не вярвам да ни разделят! АКо си тръгваш ти, тръгвам и аз! Отиде ни секса за сдобряване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Оправи си зъбите кирливи и тогава говори с мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Оправи си зъбите кирливи и тогава говори с мен! Аз от 18-годишен зареждам по бензиностанциите без да плащам, само се подписвах, ясно ли ти е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Аз от 18-годишен зареждам по бензиностанциите без да плащам, само се подписвах, ясно ли ти е? Ще изядеш боя, ясно ли ти е ? Тебе циганин бил ли те е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Егати филма - Денис почти настигна Фиклена. Някой е агитирал в общия чат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз гласувах за Денис, защото не мисля, че мястото му е в този цирк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Положението в къщата никак не е розово, както изглежда отвън, разбирате ли ме? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Положението в къщата никак не е розово, както изглежда отвън, разбирате ли ме? Вътре се пушат цигари - не какви да е, а жълт кантарион и прочие, ядем сурови картофи...! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Аман от комплексираниииии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ходих до другата стая за 5 мин, връшам се и имам 10 гласа отгоре. Никъв шанс в тая анкета да са гласували 43 човека, при условие че я четат в пика й 10-15 души. Някой прекалено на сериозно взема играта и се чуди как да си избие комплексите. Вчера същото беше с Гомез. Жалко е, доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 МАНИПУЛАЦИИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПОЗВОЛЕНИ В ТОЗИ ФОРМАТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Вътре се пушат цигари - не какви да е, а жълт кантарион и прочие, ядем сурови картофи...! Никой не ни разбира.... Молим вота да не бъде манипулиран, смешно е! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ходих до другата стая за 5 мин, връшам се и имам 10 гласа отгоре. Никъв шанс в тая анкета да са гласували 43 човека, при условие че я четат в пика й 10-15 души. Някой прекалено на сериозно взема играта и се чуди как да си избие комплексите. Вчера същото беше с Гомез. Жалко е, доста. Вчера - 22, а имаше повече потребители, днес - 43.. абсурд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Може ли от прокси сървъри да се гласува няколко пъти? Фиклената не е онлайн, не вярвам да е тя. Това е някой, който мрази Денис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Благодаря за съдействието на proxyserver.bg и други Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Може ли от прокси сървъри да се гласува няколко пъти? Фиклената не е онлайн, не вярвам да е тя. Това е някой, който мрази Денис. Може, да, по IP ограничава анкетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Фиклената не е онлайн, не вярвам да е тя. Това е някой, който мрази Денис. Значи си ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари