Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Биг Брадър, дай ни някаква седмична мисия. Писна ми да гледам само как боровинката и Салваторето се мляскат под звездите.. И да чуввам стенанията на Кондомчо и Кали-то.. Хем се навира, хем после мърмори, че шевовете му се са разкъсали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Няма ли да се завърнеш като гост-звезда?? Ако събера 10к харесвания за 24 часа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Няма ли да играем пак на искрено и лично, че искам да задам няколко въпросчета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Надух този хит в къщата и всички запяха с Еми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ако събера 10к харесвания за 24 часа! И 50к ще събереш, кажи само предварително да подготвя прокситата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Big Brother, сезирам! Слушалките ми се развалиха.... тежко ми е, не ми се става, нито ми минава. Моля да ми бъдат доставени нов чифт, колкото се може по-скоро.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И 50к ще събереш, кажи само предварително да подготвя прокситата... За финала ще помоля МайкатаНаКеми да ви посетя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 МайкоНаКеми, намерих презерватив (използван) в леглото си. Като ще правите секс, правете по вашите си легла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Шейхове, защо сте толкова скучни днес? Ставам и си отивам сега, ако продължавате така! - С. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Шейхове, защо сте толкова скучни днес? Ставам и си отивам сега, ако продължавате така! - С. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Охх, от снощи Денис ме е побъркал от секс!! Толкова се радваше, че е спасен, че не можа да ми се насити. Кани се днес за още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 нямам сили, в депресия съм напускам шоуто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 нямам сили, в депресия съм напускам шоуто Мила, вчера публиката те изгони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 нямам сили, в депресия съм напускам шоуто Ти и без това си изгонена. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ти и без това си изгонена. КАКВО ?????????????????????????? НЕЕЕ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИ ! АЗ НАПУСКАМ ФОРУМА ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Блу, очаквай проценти за иконката!!!!!!! МъжкатаНаСтереото ще те накаже до живот!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 КАКВО ?????????????????????????? НЕЕЕ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИ ! АЗ НАПУСКАМ ФОРУМА ! Казаха, че си Джорджаното на формата и са очаквали много повече скандали от теб... Но пък спечели Съквартирант, с когото хората искат да си общуват повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 КАКВО ?????????????????????????? НЕЕЕ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИ ! АЗ НАПУСКАМ ФОРУМА ! Да, снощи беше номинирана и след това изгонена, виж в предната страница. Съжалявам, мила, догодина пробвай пак.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Сезирам Ани Владимирова, вкарала е нашата Фиклена в транс, дори не знае къде се намира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Нещо с Денис сме пак скарани преди малко ми каза, че вече не ме желае и иска... Май това ще е края Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Нещо с Денис сме пак скарани преди малко ми каза, че вече не ме желае и иска... Май това ще е края Кексче, това го чуваме за 7-ми път днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Мила, вчера публиката те изгони. КАКВО ?????????????????????????? НЕЕЕ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИ ! АЗ НАПУСКАМ ФОРУМА ! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Кексче, това го чуваме за 7-ми път днес. Сникерсче, тоя път е истина. Може да го подпиташ ако не вярваш. Не искаш ли да се върна при теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ох, радвам се, че желанията ми да остане само една двойка в Къщата са се случили по лесния начин. Вчера колко си играх с проксита да изгоня Денис и накрая не ми зачетоха резултатите. Много съм щастлива, че сте се разделили, сега остана да направя нещо и с нагона на Конди... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ох, радвам се, че желанията ми да остане само една двойка в Къщата са се случили по лесния начин. Вчера колко си играх с проксита да изгоня Денис и накрая не ми зачетоха резултатите. Много съм щастлива, че сте се разделили, сега остана да направя нещо и с нагона на Конди... Ще гониш Денис, ама ще измета пода с тебе!! Това, че момчето не отговаря на моите чувства, не значи че няма да те погна ей!!! Ще ти отрежа косата докато спиш внимавай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари