Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

Биг Брадър, дай ни някаква седмична мисия. Писна ми да гледам само как боровинката и Салваторето се мляскат под звездите.. И да чуввам стенанията на Кондомчо и Кали-то.. Хем се навира, хем после мърмори, че шевовете му се са разкъсали <_<

Сподели в други сайтове

Big Brother, сезирам! Слушалките ми се развалиха.... тежко ми е, не ми се става, нито ми минава. Моля да ми бъдат доставени нов чифт, колкото се може по-скоро..

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

нямам сили, в депресия съм

напускам шоуто

Ти и без това си изгонена.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

КАКВО ??????????????????????????

НЕЕЕ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИ ! АЗ НАПУСКАМ ФОРУМА !

Казаха, че си Джорджаното на формата и са очаквали много повече скандали от теб...

Но пък спечели Съквартирант, с когото хората искат да си общуват повече!

Сподели в други сайтове

КАКВО ??????????????????????????

НЕЕЕ ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗГОНИ ! АЗ НАПУСКАМ ФОРУМА !

Да, снощи беше номинирана и след това изгонена, виж в предната страница. Съжалявам, мила, догодина пробвай пак.. :(

Цитат

Сподели в други сайтове

Ох, радвам се, че желанията ми да остане само една двойка в Къщата са се случили по лесния начин. Вчера колко си играх с проксита да изгоня Денис и накрая не ми зачетоха резултатите. Много съм щастлива, че сте се разделили, сега остана да направя нещо и с нагона на Конди...

Сподели в други сайтове

Ох, радвам се, че желанията ми да остане само една двойка в Къщата са се случили по лесния начин. Вчера колко си играх с проксита да изгоня Денис и накрая не ми зачетоха резултатите. Много съм щастлива, че сте се разделили, сега остана да направя нещо и с нагона на Конди...

Ще гониш Денис, ама ще измета пода с тебе!! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Това, че момчето не отговаря на моите чувства, не значи че няма да те погна ей!!! Ще ти отрежа косата докато спиш внимавай!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...