Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ох, радвам се, че желанията ми да остане само една двойка в Къщата са се случили по лесния начин. Вчера колко си играх с проксита да изгоня Денис и накрая не ми зачетоха резултатите. Много съм щастлива, че сте се разделили, сега остана да направя нещо и с нагона на Конди... Ма те се сдобряват и карат по 18 пъти на ден. При Габсита никога нищо не е за последно. Дали пък не са се скарали след аналния секс? Тя нали му обеща да му даде отзад.. може да е станал някой фекален фал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 При него фалове няма! Поне не и сексуални. Намерих му тайни бележки с други момичета и отказа да разговаря с мен. Каза, че не ме желае.. КАкво да направя, да се бутам ли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Утре влиза специален гост за няколко часа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Утре влиза специален гост за няколко часа! Ако е Кити ставам и си събирам багажа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ако е Кити ставам и си събирам багажа! На теб ще ти я пуснем в леглото с термо терлиците и шаловете. Знаем, че си й фенка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 НЕ КОМЕНТИРАМ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Биг Брадър, сезирам да вкараш малко солети. Няколко потребители вече ми се загледаха в кратата като заместител на тази храна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Химът в тази къща... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На теб ще ти я пуснем в леглото с термо терлиците и шаловете. Знаем, че си й фенка. А, тя няма да иска. Много съм захаросана и ще я е страх да не хване диабет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Утре сутрин в 9 излизам от къщата за около 4 часа за изпит, моля молете се за мен и ми пращайте позитивна енергия! Благодаря! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Биг Брадър, през нощта някой е влизал в стаята ми и е изял закуската от хайвер и сьомга, която ми беше донесена по договор, съобразно здравословното ми състояние. Сезирам! Искам ключ за стаята! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Здравейте довечера ще получите колет от Еконт дайте на Кейли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Да не е някоя бомба? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Да не е някоя бомба? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Здравейте довечера ще получите колет от Еконт дайте на Кейли :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Добър вечер, everyone. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Не ти ходи цвета, сменяй боята! И мустаците на Сенужка си пуснал. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Добър вечер, everyone. Кой е този? - Абел Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Не ти ходи цвета, сменяй боята! Реших веднъж да съм официален и веднага негативи... Кой е този? - Абел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Коментира се, че днес някой ще е прокуден от форума! -Скандал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Arwity за новата на Dinnev: Поредната магазинерка в хранителен магазин. Явно афинитетът му към жените е такъв, но не ми се коментира, защото не си заслужава. Той е виновен, а не поредната му. кралицата пак мачка в хола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Arwity за новата на Dinnev: Поредната магазинерка в хранителен магазин. Явно афинитетът му към жените е такъв, но не ми се коментира, защото не си заслужава. Той е виновен, а не поредната му. кралицата пак мачка в хола. Ти не трябва ли да си MajkataNaKemi? Или коментираш като наблюдател? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ти не трябва ли да си MajkataNaKemi? Или коментираш като наблюдател? Арвиту сега му го каза на него в хола Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Добър вечер драги зрители! Дните преминават като секунди и скандалите в къщата вече не са мираж! Днес ще се насладите на поредните номинации и гост-звезда за няколко часа! Всичко ще се преобърне на 360 градуса! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Ти не трябва ли да си MajkataNaKemi? Или коментираш като наблюдател? Arwity ми го сподели в къщата преди няколко минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари