Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

Ох, радвам се, че желанията ми да остане само една двойка в Къщата са се случили по лесния начин. Вчера колко си играх с проксита да изгоня Денис и накрая не ми зачетоха резултатите. Много съм щастлива, че сте се разделили, сега остана да направя нещо и с нагона на Конди...

Ма те се сдобряват и карат по 18 пъти на ден. При Габсита никога нищо не е за последно.

Дали пък не са се скарали след аналния секс? Тя нали му обеща да му даде отзад.. може да е станал някой фекален фал. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

При него фалове няма! Поне не и сексуални.

Намерих му тайни бележки с други момичета и отказа да разговаря с мен. Каза, че не ме желае.. КАкво да направя, да се бутам ли!

Сподели в други сайтове

На теб ще ти я пуснем в леглото с термо терлиците и шаловете. Знаем, че си й фенка.

А, тя няма да иска. Много съм захаросана и ще я е страх да не хване диабет.

Сподели в други сайтове

Утре сутрин в 9 излизам от къщата за около 4 часа за изпит, моля молете се за мен и ми пращайте позитивна енергия!

Благодаря!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Биг Брадър, през нощта някой е влизал в стаята ми и е изял закуската от хайвер и сьомга, която ми беше донесена по договор, съобразно здравословното ми състояние. Сезирам! Искам ключ за стаята!

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Здравейте довечера ще получите колет от Еконт :) дайте на Кейли

:roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Добър вечер, everyone.

justin-bieber-celebrity-style-6.jpg

Кой е този?

- Абел

Цитат

Сподели в други сайтове

Arwity за новата на Dinnev:

Поредната магазинерка в хранителен магазин. Явно афинитетът му към жените е такъв, но не ми се коментира, защото не си заслужава. Той е виновен, а не поредната му.

кралицата пак мачка в хола.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Arwity за новата на Dinnev:

Поредната магазинерка в хранителен магазин. Явно афинитетът му към жените е такъв, но не ми се коментира, защото не си заслужава. Той е виновен, а не поредната му.

кралицата пак мачка в хола.

Ти не трябва ли да си MajkataNaKemi? :o

Или коментираш като наблюдател? :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Добър вечер драги зрители! Дните преминават като секунди и скандалите в къщата вече не са мираж!

Днес ще се насладите на поредните номинации и гост-звезда за няколко часа! Всичко ще се преобърне на 360 градуса!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...