Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

КЪЩАТА НА БИГ БРАДЪР СЕ ОКАЗА ПРОБЛЕМ ЗА ЕДНА ОТ ДВОЙКИТЕ. ДНЕС ARWITY И DENIS ИМАХА ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С КОИТО СЛОЖИХА КРАЙ НА ОТНОШЕНИЯТА СИ! ЩЕ СЕ ОПИТА ЛИ КРАЛИЦАТА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО DINNEV ИЛИ ЩЕ СЕ БОРИ ЗА DENIS - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!
Сподели в други сайтове

Тя и да се бори - кел файда :))

Че такива неща дочух докато без да подозира, че съм на няколко метра отстрани :) Пък до ония ден ми викаше, че хубавите неща ставали бавно и да съм имала търпението. Заради него и влязох в къщата, а то :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Тя и да се бори - кел файда :))

Че такива неща дочух докато без да подозира, че съм на няколко метра отстрани :) Пък до ония ден ми викаше, че хубавите неща ставали бавно и да съм имала търпението. Заради него и влязох в къщата, а то :girl_cry2:

Какви неща чу, драга ? :helpsmilie:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Само аз ли чувам mitencetoy да крещи ''Denis, Salvatore - искам ви''. :o

Биг Брадър, може ли за малко да напусна къщата - само до оградата ;* Ще ми трябва и една телескопична палка, мерси.

Сподели в други сайтове

Само аз ли чувам mitencetoy да крещи ''Denis, Salvatore - искам ви''. :o

И аз го чух...

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

ЩЕ ИЗКЪРТЯ ВРАТАТА

Мила, аз бях на двора :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Кели, мила, този шампоан е за теб за мазни корени.

1ia16a.gif

:roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

Сподели в други сайтове

Кели, мила, този шампоан е за теб за мазни корени.

1ia16a.gif

Драга, за колко време ще останеш с нас? Издай ни някоя тайна от външния свят - дават ли ни като сме в тоалетната?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...