Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Нагълтах се с успокоителни под душа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Мен по-добре, за да нямаме вече никакви допирни точки. И като ме изгонят ква допирна точка ще имаш с мен? Що проблем ли ти е някакъв? За ко не ме блокна по-рано тогава??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 И като ме изгонят ква допирна точка ще имаш с мен? Що проблем ли ти е някакъв? За ко не ме блокна по-рано тогава??? Опитах се пак да се разберем, ама ако някой види 100-те съобщения които пращаш едно след друго просто ще колабира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ами доизказвай се мила, че да можем да те разберем Гласувайте да изгонят мен, а да остане Денис. Ето. Че милия гледам много страда, че сме заедно под един покрив.. А уж заедно влязохме.. /реално за друго смятам, че заслужава да остане в къщата де... надявам се да спечели и смятам, че си заслужава. А че той насреща айде да не казвам, не означава, че аз не го подкрепям!/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Добре, че номинациите ми не са фрапиращи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Добър вечер Putin. Кого номинираш тази седмица ? Putin: Първият съквартирант, когото номинирам, е Денис. От самото му влизане в къщата усещам, че е изключително изкуствен и преиграва доста. Единственото, което показва е една актьорска игра на любовна връзка, за съжаление не особено добра и убедителна, за играта говоря, а и за връзката може да се каже същото. Не обичам хора, които не са искрени, усещам в него една спотаена агресия, усещам, че скоро обаче маската ще падне. Вторият съквартирант, когото номинирам, е Кели. Той си мисли, че е влязъл в балнео-лечебен курорт, а не в риалити предаване, което изисква малко повече усилия - физически и психически. Не толерирам хора, които не участват в мисиите, слагат общото благо на кантар и имат изключително егоистични подбуди. Смятам, че ще се почувства по-добре извън къщата, не само той, а и останалите съквартиранти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Всъщност Арвиту и Денис имат колоритни отношения и правят рейтинг. Няма да е лоша идея да ги оставим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Добре, че номинациите ми не са фрапиращи. Утре да не те чакам пред даскалото само! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Здравей Blueberry. Време е за номинации Blueberry: Номинирам Денис - защото е пасивен и Кели - защото е пасивен в другия смисъл ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Опитах се пак да се разберем, ама ако някой види 100-те съобщения които пращаш едно след друго просто ще колабира. Не си личеше опита ти за разбирателство да ти кажа... Предвид хилещите човечета и тук и там.. Ама то за това на човек трябва да му пука де, ако не му пука няма как да подкрепи някого. Нормално. А иначе да.. преди време разбрах, че това е начина и че всеки се огъва точно на това.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Здравей Blueberry. Време е за номинации Blueberry: Номинирам Денис - защото е пасивен и Кели - защото е пасивен в другия смисъл ! Хомофобия ли долавям? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Това не съм го казала аз! Тези думи са ми сложени в устата! Биг Брадър, сезирам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Кели - защото е пасивен в другия смисъл ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Добър вечер Arwity. Кого номинираш тази седмица ? Arwity: Номинирам себе си - ми всички ме кефят.. по-добре аз.. Втория е Калито - Грам не го познавам него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Това не съм го казала аз! Тези думи са ми сложени в устата! Биг Брадър, сезирам! Искаш ли да се видим в съда ? -Ви Чи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Здравей Dinnev. Дойде момента да номинираш. Dinnev: Denis - нищо лично, искам си Арвиту обратно! Putin - не комуникирам с него. Сподели си цигарите с мен, но нищо повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Здравей Blueberry. Време е за номинации Blueberry: Номинирам Денис - защото е пасивен и Кели - защото е пасивен в другия смисъл ! :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Любимеца на съквартирантите - Salvatore. Кого номинираш тази седмица ? Salvatore: Денис - мисля, че драмите с Арвиту до една степен са двигател на шоуто, но от друга натоварват и всички драми, крещене, идва ми в повече. Арвиту - по същите причини. Мисля, че не тук е мястото да изразяват неизяснените си отношения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Галеница на къщата - Кели. Искаме да чуем твоите номинации. CallyPressyfan' : Номинирам Денис и -А. , но не мога да се аргументирам защото ме боли капачката на десния крак, лявото клепаче на окото и лумбагото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Добър вечер -А. България тръпне да чуе номинациите ти. -А: Добър вечер Биг Брадър и добър вечер България. Номинирам Arwity защото тя самата не се чувства добре. Всекидневните скандали с Denis не се отразяват добре на нея. Определено е интересна за формата, но една номинация би помогнала да премисли държанието си. Не виждам защо с Denis се карат по 20 пъти на ден без абсолютно никакъв смисъл. Натоварват се психически и не мисля, че са щастливи. Не вярвам в internet любовта и дори забивки и това е поредния пример. Втория съквартирант който номинирам е Denis по същите причини. Плюс това сто процента ще е номиниран което кара номинацията да не ми тежи особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 БИГ БРАДЪР НЕ ОБИЧА ИНТРИГИТЕ, НО ИДВАТ ДВЕТЕ НАЙ-СКАНДАЛНИ НОМИНАЦИИ ЗА ВЕЧЕРТА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Добър вечер Kondomcho. Трепнем да чуем номинациите ти. Kondomcho: 1. Арвиту, защото ме блокна във Фейсбук без да й мигне окото, само заради това, че си изразих мнението по един въпрос, без дори да искам да я засегна (и тя това го знае). 2. Кака Кели - здравословните й проблеми са в повече, не участва в мисии, нека си отиде вкъщи да почива милата. А и след първия път, сексът вече не е същия. biggrin.gif Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Cally, употребиха те за едно онождане и край. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Не ми е изненада... Само че.. да няма камери в нас бе хораа?? Дали ми е мигнало окото и дали е текло нещо от него, мисля че само аз си знам! Че такива крайни изказвания. Можеше това за окото да се спести и само другата част. Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Горката Кели, така се раздаде за новия си спонсор... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари