MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ББ: Добър вечер Денис. Всички искат да разберат номинациите ти. Denis: КалиПресифен - Не го познавам и като цяло не сме контактували никога с него. Нищо против. Арвиту - Търпях я много време, но вече ми писна. Давам й номинация тук, защото си постигна целта да ме издразни дори и минимално - честито. Може да спи спокойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Cally, употребиха те за едно онождане и край. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ох, миличък.. А би се предполагало, че трябва да ме познаваш Уви и да искам няма да мога да заспя.. другарчето с треперещото око може да ти го потвърди това Как да е. Иначе отново си личи подкрепата за стотен път А само до скоро беше това, да съм търпелива и да чакам.. Айде давайте, че след няколко часа сме на работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Биг Брадър, сезирам, че номинациите да са face to face е абсолютен грях и техноритъм! Боли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Пуснете си една хубава песен и загърбете негативната енергия... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Шок и потрес! Тъкмо си намествам лумбагото на меката мебел и разбирам, че ме номинират заради сексуалния нагон на Kondomcho. Дадох за добро своето легло Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Шок и потрес! Тъкмо си намествам лумбагото на меката мебел и разбирам, че ме номинират заради сексуалния нагон на Kondomcho. Дадох за добро своето легло А защо се скри в тоалетната като влезе MajkataNaKemi и ти подари шампоан за мазни корени ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Шок и потрес! Тъкмо си намествам лумбагото на меката мебел и разбирам, че ме номинират заради сексуалния нагон на Kondomcho. Дадох за добро своето легло :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Биг Брадър, сезирам, че номинациите да са face to face е абсолютен грях и техноритъм! Боли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Шок и потрес! Тъкмо си намествам лумбагото на меката мебел и разбирам, че ме номинират заради сексуалния нагон на Kondomcho. Дадох за добро своето легло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 А защо се скри в тоалетната като влезе MajkataNaKemi и ти подари шампоан за мазни корени ? Защото имам уязвима психика и не мога да понеса всички тези нападки срещу мен. Биг Брадър, ще участвам в следващата групова мисия, ако съквартирантите спрат да се целят в мен като мишена. Изведнъж ще ми мине ишиаса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Добре, аз си ходя Денис и Кали-то остават. Хубава и сладка вечер на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ЦЪК ГЛАСУВАЙТЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Защото имам уязвима психика и не мога да понеса всички тези нападки срещу мен. Биг Брадър, ще участвам в следващата групова мисия, ако съквартирантите спрат да се целят в мен като мишена. Изведнъж ще ми мине ишиаса. Искаме да постнеш снимка по бельо, както аз направих, и оставаш! Трябва да спечелиш публиката с нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Защото имам уязвима психика и не мога да понеса всички тези нападки срещу мен. Биг Брадър, ще участвам в следващата групова мисия, ако съквартирантите спрат да се целят в мен като мишена. Изведнъж ще ми мине ишиаса. А чувстваш ли се употребен от Конди ? Шиха те заради него а сега те номинира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 А чувстваш ли се употребен от Конди ? Шиха те заради него а сега те номинира. Разбира се! Погром и садизъм! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 КРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ: Арви – 1, 1,1,1,1 Денис – 1,1,1,1,1,1 Кели – 1, 1,1,1,1 Путин – 1 -А. - 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Кака Кели победител!!! Кралицата на Къщата!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Гласувайте аз да си ходя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Разбира се! Погром и садизъм! Искам да изкрещиш в лицето му ''онанист, животно''!!!! Ами ако тази нощ пак поиска да те боцне ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Съквартиранти, още не сме разиграли сцена от клип на Преси! Salvatore, мигом сядай на меката мебел и се облечи в розово - започваме с "Няма да ти пиша" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Aко аз напусна сега по собствено желание, номинациите не отпадат ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Съквартиранти, още не сме разиграли сцена от клип на Преси! Salvatore, мигом сядай на меката мебел и се облечи в розово - започваме с "Няма да ти пиша" Идвам! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Aко аз напусна сега по собствено желание, номинациите не отпадат ли? Не, мила. Това да не е концерт по желание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари