Dinnev Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Конди в тоалетните след хиляди изплакани сълзи: Мътните да го вземат Фаст, Галена да му пускат и да го уморят с нейно лайв изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Конди в тоалетните след хиляди изплакани сълзи: Мътните да го вземат Фаст, Галена да му пускат и да го уморят с нейно лайв изпълнение. :roll1: :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Конди в тоалетните след хиляди изплакани сълзи: Мътните да го вземат Фаст, Галена да му пускат и да го уморят с нейно лайв изпълнение. :roll1: :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Конди в тоалетните след хиляди изплакани сълзи: Мътните да го вземат Фаст, Галена да му пускат и да го уморят с нейно лайв изпълнение. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Със Салваторе обсъждаме Диннев на меката мебел в хола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Със Салваторе обсъждаме Диннев на меката мебел в хола. :3fdb8960598fa63e: Доста дълго обсъждахме... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Вчера видях Динев да точи чушката върху леглото но Арвен. Дали Денис и Арвен са си оправили отношенията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Вчера видях Динев да точи чушката върху леглото но Арвен. Дали Денис и Арвен са си оправили отношенията? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тя, Арвен колкото и да се опитва и да съжалява кел файда... и други като му говорят и ги слуша.. Че ББ предайте на Динев да диша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Биг Брадър, искаме да отразиш премиерата на новия хит на Яница. Събери ни всички пред екрана на меката мебел в хола. Тръпнем. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Биг Брадър, искаме да отразиш премиерата на новия хит на Яница. Събери ни всички пред екрана на меката мебел в хола. Тръпнем. Кели, вярно ли е, че след бана от Фаст, на Конди вече не му става, не му минава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Кели, вярно ли е, че след бана от Фаст, на Конди вече не му става, не му минава? Не съм го виждал от тогава :1000 (1): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Преси ни е приготвила баница и ни я прати специално в къщата. Има бележка "За любимата ми личност - ти ще спечелиш ;* " - много й благодаря, че ме подкрепя :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Биг Брадър ми предостави последните сингли на Императрица Яни, цял ден ги преслушвам! С трепет очаквам новият хит, подкрепям предложението на Кели, да ни събере на меката мебел в хола и да посрещнем премиерата редом заедно!!! Ако Яни реши да не пусне песента.... ще настъпи ГРЕШНИЯТ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Чак от тук до Абу Даби! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Чак от тук до Абу Даби! В момента танцувам на тази песен с вино в ръка Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 салваторе, плюя те! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 салваторе, плюя те! Давай... блокирай ме, че да спре да ме боли.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Давай... блокирай ме, че да спре да ме боли.. няма да те блокирам - нека те боли! интересни ще са днешните номинации! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 няма да те блокирам - нека те боли! интересни ще са днешните номинации! Думи нямам.... всичко е било лъжа и заблуда явно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Кой ли днес ще бъде прокуден точно преди финала ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Салваторе вилнее в кухнята Не били пуснали Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ОСТАВАТ ЕДИН ЧАС И 45 МИНУТИ ДО НАЧАЛОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ОСТАВАТ ЕДИН ЧАС И 45 МИНУТИ ДО НАЧАЛОТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ!!! Ама ние искаме да спим... дай ги по-рано тия лайфове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Салваторе вилнее в кухнята Не били пуснали Яница Уморих се от скандала, пих Седорелакс за успокоение.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари