Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

Биг брадър, сезирам!!!!

Преди няколко минути отидох до терариума ми за да полегна малко преди лайфа и видях, че някой лежи в леглото на Кели, но си помислих, че просто я боли нещо и не обърнах внимание. Бях все по-близко до терариума си като изведнъж чух ''ооох, ооох, ще умра''. Последваха още няколко пъшкания и изведнъж каза: ''Ще свършваш ли вече, бе. К'во правиш?''. Изведнъж мъжки глас (този на Конди) рече и отсече: ''Казах ти, пикае ми се'' и Кели му заповяда да отиде до тоалетната. Извинете на острова на изкушението с Филип и Златка ли сме или във Вип Брадър ? Гледат ни деца!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Биг брадър, сезирам!!!!

Преди няколко минути отидох до терариума ми за да полегна малко преди лайфа и видях, че някой лежи в леглото на Кели, но си помислих, че просто я боли нещо и не обърнах внимание. Бях все по-близко до терариума си като изведнъж чух ''ооох, ооох, ще умра''. Последваха още няколко пъшкания и изведнъж каза: ''Ще свършваш ли вече, бе. К'во правиш?''. Изведнъж мъжки глас (този на Конди) рече и отсече: ''Казах ти, пикае ми се'' и Кели му заповяда да отиде до тоалетната. Извинете на острова на изкушението с Филип и Златка ли сме или във Вип Брадър ? Гледат ни деца!

:roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Кажи ми само "Дума" и ще остана!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ДА ИЗПРАТЯТ НА ЛС 5 ЛЪЖИ ЗА ТЯХ И ЕДНА ИСТИНА! ТОВА Е ДНЕШНАТА МИСИЯ. АТАКУВАЙТЕ! (ВАШИТЕ ЛЪЖИ И ИСТИНА ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ - ВНИМАВАЙТЕ)
Сподели в други сайтове

ДОБЪР ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ И КОНСУМАТОРИ НА НАЙ-РЕЙТИНГОВОТО ПРЕДАВАНЕ - ''ВИП БРАДЪР РАМАНИЯ''. ДНЕС ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПОСЛЕДНИТЕ НОМИНАЦИИ И ЩЕ ОТКЛИКНЕМ МАЛКО ЗАД ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА 7-ТЕ СЪКВАРТИРАНТИ!
Сподели в други сайтове

живота пак ли ще ни е на показ ?

Дадохме си задниците под наем, влизайки тук...

Цитат

Сподели в други сайтове

И аз мислех да заложа на 4, защото аз самия не понасям пържени картофи, но 2 ми звучи най-естествено и автентично.

Цитат

Сподели в други сайтове

Реших просто да заложа на истината - №1 не е лъжа.

:roll1:

Мачкаш! Но така е.. кой обича?

Цитат

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...