Denis Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Благодаря на Dinnev's Army, Greece и Macedonia за подкрепата, но явно хората ме искат навън, при тях, а не сред тези нерези тук. Тази продукция и без това не ме заслужаваше... Кели, мила, Конди да те разпори още 30 пъти и 3000 шева на гъза да имаш, от болка да не можеш да пръднеш. Лека вече на всички, след няколко дни ще се появя в защита на някой финалист! Аз мисля, че този път всички се убедихме че някой манипулира и тая анкета. Не може ти две години подред да си в топ 3 и даже да си печелил (не съм сигурен) награда за потребил, да имаш толкова приятели и познати, да си активен и да те изгонят пред човек, който не познава никой и не пише нищо кой знае какво. И не вземам тъпата игра на сериозно, а просто като се прави нещо - се прави като хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 00:00 беше 19-19 Така беше! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 DINNEV Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР НА КРАЧКА ОТ ФИНАЛА С 44,44% СРЕЩУ 42,22% НАПУСКА... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ще ни липсваш, Динко.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Преслава: Винаги съм знаела, че макар наградите и класациите да не са важни за мен, те ме следват. Така стана и с Кали, истинският победител днес. Какво толкова сме ви дали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 DINNEV Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 МАЧКАЙ Кака Кели!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Всички повторете след мен: ДИНЕВИ ЮНАЦИ, ДИНЕВИ ЮНАЦИ.... x10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Аз мисля, че този път всички се убедихме че някой манипулира и тая анкета. Не може ти две години подред да си в топ 3 и даже да си печелил (не съм сигурен) награда за потребил, да имаш толкова приятели и познати, да си активен и да те изгонят пред човек, който не познава никой и не пише нищо кой знае какво. И не вземам тъпата игра на сериозно, а просто като се прави нещо - се прави като хората. Да се правят нещата като хората ? Аз к'во мога да направя по въпроса ? Нито имам достъп до IP нито мога да видя кой е гласувал. Щото как пишете всички ме изкарвате мен виновен. Така беше! А ти с кое право казваш, че е гласувано от Майката На Кеми без да имаш доказателства? Аз пратих скрийн на Диннев да види, че това е абсолютна лъжа, но е супер грозно това което направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Преслава с какво спечели хората Кели днес? Преси: Ами той е много скромен човек, Динев също е сладурче. И двамата са мои фенове, което ги определя като изключително тактични и скромни хора. Все пак те се припознават в идола си. Никога нито един от нас тримата не е ламтял за награди, победи, а само за хорската любов. Не искам да говоря, за да не обидя някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Да се правят нещата като хората ? Аз к'во мога да направя по въпроса ? Нито имам достъп до IP нито мога да видя кой е гласувал. Щото как пишете всички ме изкарвате мен виновен. Не го казвам за теб. Говоря за тези, които гласуват и манипулират нещо което искаше да направиш готино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 CallyPressyfan' и Kondomcho се превръщат в ПОЛУФИНАЛИСТИ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Благодаря ти, моя любима публико! Ще отправя молебен Преслава да изкара мегахит през 2017. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 В крайна сметка само -А. и компания са на финал! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Не го казвам за теб. Говоря за тези, които гласуват и манипулират нещо което искаше да направиш готино. Ами точно така звучи. Все едно тоя една анкета не може да контролира. Първо по другите сайтове имаше манипулации, сега тук мислите, че ги има. Не знам вече как да го правя това гласуване за да угодя на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Предизвиква скандали и раздори само с присъствието си, досущ като любимката си!! Кралица!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Благодаря ти, моя любима публико! Ще отправя молебен Преслава да изкара мегахит през 2017. Горещата новина е, че ще имате дует с Преслава, който е контра на двойката Галена / ФикЛена, вярно ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Благодаря ти, моя любима публико! Ще отправя молебен Преслава да изкара мегахит през 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Горещата новина е, че ще имате дует с Преслава, който е контра на двойката Галена / ФикЛена, вярно ли е? Да, ще бъде ft. с Галин Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 В крайна сметка само -А. и компания са на финал! :1000 (29): Особено Конди ми е голяма компания. Всеки ден си пием кафето в Пловдив заедно. И между другото аз съм в супер отношения с Динев - гръмни от яд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 всичко е нагласено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Особено Конди ми е голяма компания. Всеки ден си пием кафето в Пловдив заедно. И между другото аз съм в супер отношения с Динев - гръмни от яд. Остави човек, това е игра. Хората трябва да се забавляват, но дори малките загуби понякога са обидни. Ще им мине. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Вие пък квото го взехте на сериозно, ебати ненормалниците. Големи конспирации, големи обвинения. Кели-любимката на народа!! Някои хора няма да спят тази нощ, че Кели изкара престоя си все едно е на санаториум и въпреки това е на финал!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Вие пък квото го взехте на сериозно, ебати ненормалниците. Големи конспирации, големи обвинения. Кели-любимката на народа!! Някои хора няма да спят тази нощ, че Кели изкара престоя си все едно е на санаториум и въпреки това е на финал!! :1000 (29): :1000 (29): Ма шевовете й много лабави бе, за нищо не става... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари