-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Абсолютно! Salvatore, започвай да репетираш физиономии! Не е хубаво така да се говори, но феновете на Галена много прекалиха с чашката. Още сме лайф а това е петото питие на Конди. Утре ще го боли глава - не се прави така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Диневв милоо Кой какво ти е направил, че ще отмъщаваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ПОД НОМЕР 12 ВЛИЗА... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ох, отегчих се. Ще си полегна, че ме заболя бедрената става. -А., извикай ме като започне купона Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ГДКО, тук ли сме? Остава само Г и К да влезнат, и започваме с интригите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Ох, отегчих се. Ще си полегна, че ме заболя бедрената става. -А., извикай ме като започне купона Ти с кого спиш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ГДКО, тук ли сме? Остава само Г и К да влезнат, и започваме с интригите! Времето ще покаже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ти с кого спиш ? До мен няма никой, но багажа му е тук. Има вуду-кукли с образа на Преси. Боя се, че е Фиклена Ще хвърчи пух и прах, ясно е. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Charlie Здравейте, казвам се Charlie и влизам за да покажа, че феновете на Преслава сме добронамерени и нормални хора. Не очаквайте скандали от мен - не ми отиват на възрастта. Уви, ще научите биографията на всички известни личности. Селена Гомез е родена през... - е нека сменим темата. Хората ме определят като позитивен и артистичен. Очаквам вашата подкрепа!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Денис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Бях в изповедалнята, харесва ми интериора на креслото, отгоре с дяволски рога! Ако не друго Рога за спомен, ще имаме.. Кели, изнасяй се от стаята си мигом.. не бих могъл и секунда да стоя в такава на твое място, а какво остава да мигна... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Лелеее, личният ми стилист? Милооо, защо не ми каза?!! :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 До мен няма никой, но багажа му е тук. Има вуду-кукли с образа на Преси. Боя се, че е Фиклена Ще хвърчи пух и прах, ясно е. Аз очаквам един nikinlay ли се казваше да купи сим карти да ме изгонят. Страх ме е да съм номиниран Кели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Що за нехайство, ББ? Аз дори не знаех, че ще влизам. Взеха ме с лимозината и дойдох. Другите са си дискутирали и договори, спални, храни. За мен - нищо! Ще плюя на теб този сезон! Ще променя имиджа си на неконфликтна личност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Добре дошъл, бфф мое! ♥ Само един човек липсва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чарли, Гомез, Фиклена.. Мачкайте любими!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чарли, Кондомчо.....Мачкайте, любими!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Денис GABY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чарли, Гомез, Фиклена.. Мачкайте любими!! Оставих ти 100 бона, под вашата тераса, за да купиш ваучер и да гласуваш за мен. Добре ли? GABY КАК МОЖА? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Къде е Kitty? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Благодаря за подкрепата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Къде е Kitty? Пред парламента. Очаква Бойко Борисов. Подготвила е бонбони ''Теменуга'' да го замеря с тях. Нямаше как да влезне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Искам да говоря с Биг Брадър веднага! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 КАК МОЖА? Ти си против мен. какво очакваш? Пред парламента. Очаква Бойко Борисов. Подготвила е бонбони ''Теменуга'' да го замеря с тях. Нямаше как да влезне. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Биг Брадър: Здравей -А. Какви са ти първите впечатления ? А: Ами засега всичко изглежда добре. Очаквам още първата седмица да съм номиниран Биг Брадър, но ще се борим. Вече усещам групички а сме тук само 40 минути. Очертава се интересен сезон! Очакваме мненията и на другите съквартиранти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари