MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 СПОРЕД ВАС КОЙ УТРЕ ЩЕ НАПУСНЕ КЪЩАТА ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 СПОРЕД ВАС КОЙ УТРЕ ЩЕ НАПУСНЕ КЪЩАТА ? Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 СПОРЕД ВАС КОЙ УТРЕ ЩЕ НАПУСНЕ КЪЩАТА ? Аз Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Аз Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Лично и категорично аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ама какви сме скромни всичките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Поздрав за всички курвички по душа: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Поздрав за всички курвички по душа: Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Биг Брадър ни пусна това... ще се напия като ненормален в последната ми вечер тук! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Поздрав за всички курвички по душа: Благодаря! Идвай да се напиваме! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Ама какви сме скромни всичките! Ти си единствения 100% финалист. Не знам защо, но мисля, че утре Cally ще смаже с подкрепа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Поздрав за всички курвички по душа: ше боднеш ли кели тази вечер като за последно ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Поздрав за всички курвички по душа: О, колко си мил. За това те обичам толкова! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Благодаря! Идвай да се напиваме! Да се направим и за всичко да забравим! Не си ме поканил, но се самопоканих. Ти си единствения 100% финалист. Не знам защо, но мисля, че утре Cally ще смаже с подкрепа. Защо така мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Да се направим и за всичко да забравим! Не си ме поканил, но се самопоканих. Идвай, разбира се! .... и за всичко ще забравим тази вечер! Напрежението ескалира! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Благодаря Благодаря! Идвай да се напиваме! Ма баш, който не трябва, се припознава. :1000 (29): Другите си натискат парцалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Да се направим и за всичко да забравим! Не си ме поканил, но се самопоканих. Защо така мислиш? Силна интуиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Силна интуиция. Не мисля, че е правилна обаче. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Биг Брадър ни пусна това... ще се напия като ненормален в последната ми вечер тук! Искам Кака Кели да излезе с такава капела като победител от къщата. Дали ще може да мине през вратата на студиото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Не мисля, че е правилна обаче. :1000 (29): Ще видим, другарке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Биг Брадър, искам да ни събереш на меката мебел в хола и да чуем "Да се влюбя, не допускам". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Да се правят нещата като хората ? Аз к'во мога да направя по въпроса ? Нито имам достъп до IP нито мога да видя кой е гласувал. Щото как пишете всички ме изкарвате мен виновен. А ти с кое право казваш, че е гласувано от Майката На Кеми без да имаш доказателства? Аз пратих скрийн на Диннев да види, че това е абсолютна лъжа, но е супер грозно това което направи. Просто попитах, никъде не съм твърдял, че е така. Не виждам къде е драмата да се правим на обидени. За мен анкетата си беше манипулирана. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Арвиту влезе в къщата да си събере багажа и се бием с възглавници - 1:18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Биг брадър,Македония ви следи и с нетърпение очакваме финала,фаворита засега ще го запазим в тайна! 😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари