-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Конди, кондиии.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Време е да разберем какво мисли Salvatore за съквартирантите си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За -А. Един от най-близките ми хора в живота, много лоялен приятел, добър събеседник, мога да му споделя всичко, знам, че мога да му имам пълно доверие. Харесва ми как мисли, какви съвети дава. Характерът му също ми харесва, има интересно чувство за хумор, което се припокрива с моето. Радвам се, че е в живота ми, и се надявам да имаме много общи спомени заедно! Невероятен човек и приятел, повтарям го още един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Kondomcho: Не желая да коментирам тази особа. Само ще кажа, че физическата травма се забравя, но не и чувството са омърсеност. По договор не ми беше записано да бъда докосван, връзван, доминиран и измъчван. Клетият аз. Подмий се, като си омърсена, и готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 :heart::heart::heart: думи нямам - думи!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 :heart::heart::heart: думи нямам - думи!!! :heart::heart: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Putin: Всичкото, което съм казал за –А. важи и за него. Това са двамата от най-близките ми до сърцето хора. Човек на когото знам, че мога да разчитам на 100%, човек на когото мога да споделя всичко! Много интелигентен, умен, с уникално поведение, разбирания за живота и мислене! Много силен човек, много пъти съм се вдъхновявал от него! Много се радвам, че станахме близки и е в живота ми! Това е и човека, с когото съм се виждал на живо и си прекарах чудесно - преродих се душевно. Само суперлативи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Blueberry: Кралица! Невероятен човек, с нея започнахме да поддържаме връзка от отрицателно време, но усещането докато общувам с нея е сякаш я познавам от много дълго време. Добра, красива, супер забавна. Мога да и имам доверие, което е водещо в едни отношения. Хора като нея са рядкост и се радвам, че се появи в живота ми. Много неща съм и казвал, тя си знае повечето, това само мога да кажа за пред камерите. За да не се повтарям - ще кажа, че е един прекрасен човек, човек на когото може да се разчита, много може да се научи от нея, останалото ще си го запазя за себе си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Kondomcho: Никога не сме общували с него, но съм останал с впечатлението, че е един доста разкрепостен човек, в добрия смисъл, разбира се. Много интелигентен, много умен, винаги знае какво да каже и как да го поднесе. От него може да се научи много. Имам чувството, че е от този тип хора, които могат да са най-сериозните на света, както и най-забавните и щурите. А това е рядкост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Лелее :ba: :ba: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 salva, краля на дължината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За CallyPressyfan' Много забавен, добър и интересен човек и личност! Много ми е приятен, виждам, че има голяма доброта у него, харесва ми много. Един от моите Топ фаворити във форума! Не сме общували никога, освен на ЛС-та и в къщата, но мисля, че бихме си станали много близки, защото Кели е човек с главно Ч! Истински представител на фен на Преслава! Моите адмирации и възхищение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Лелее :ba: :ba: :ba: salva, краля на дължината! Както винаги Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 salva, краля на дължината! Защо й във форума не пише така дълго и увлекателно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Време е да разберем какво мисли Blueberry за съквартирантите си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За -А. -A. ми е един от любимите съквартиранти, искрено ме забавлява във всеки един момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кратка и ясна. Кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 :heart::heart: душица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Callypressyfan' Малко се потресох от откровението му вчера, не очаквах! През 2009-та Преси изпя химна на всяка уважаваща себе си шаврантия - "Пази се от приятелки", а той да подкрепи Галена за "Певица на годината"... смут и техноритъм! Иначе имам много високо мнение за него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Salvatore: Думите са излишни Фаворитът ми във всяко едно отношение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Salvatore: Думите са излишни Фаворитът ми във всяко едно отношение. Лаконична кралица! :heart: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 За Putin: От най-готините представители на зодия Лъв, много го харесвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Преси фенс, поздрав Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Срамувам се от кратките си коментари, но тъкмо бях станала от сън и не ми беше лесно да разсъждавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Преси фенс, поздрав Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари