-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 5 МЯСТО КАТО КРАЛИЦАТА АЛБЕНА ВУЛЕВА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Шок и непоносимост! Доста неочаквано. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Шок и непоносимост! Доста неочаквано. Кели... дай да изпеем всички балади от дискографията на Преси... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кели... дай да изпеем всички балади от дискографията на Преси... С коя да започнем? Залагам на "Умирам" - изключително е драматична! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Не плачете!! Аз отивам в Club 33. Salva, ти знаеш защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 С коя да започнем? Залагам на "Умирам" - изключително е драматична! Да, "Умирам" е перфектна за стартиране... брутално драматична песен! Не плачете!! Аз отивам в Club 33. Salva, ти знаеш защо. За утре вечер запази ВИП сепарето там! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кели не заслужава! Жалко за -А, но както казват хората... искат те вън, а не затворен в къща! Мачкай, Салви!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кели не заслужава! Жалко за -А, но както казват хората... искат те вън, а не затворен в къща! Мачкай, Салви!!! Чакайте ме утре вечер! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Последният ден в къщата е някак странен, свикнал съм да има много хора, а сега сме само 4... някак празно е. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Последният ден в къщата е някак странен, свикнал съм да има много хора, а сега сме само 4... някак празно е. Аз отивам да се подмия във ваната и след това започвам да си стягам куфарите. Биг Брадър, имам 8 куфара - донеси ми платформа, за да ги извозя от стаята ми до меката мебел в хола. п.с. Погром - някой ми е взел четката за зъби! Аман от фетиши Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Боровинчицата и още 1 потребител .. довечера! Ще стискам палци! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Леле мале ме тресе! Дано изляза първа, за да не се мъча дълго! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Напористи лелки и пенсионерки от цяла България са се събрали в Нови хан и скандират името на един от участниците пред студиото, а странен и непознат за нас субект вади транспаранти, гласящи "Кака Кели-Любимка на България", от черен джип и ги раздава на определени лица. Дали това не е конспирация? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Съквартирантите се раздаваме като за последно на този хит Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Напористи лелки и пенсионерки от цяла България са се събрали в Нови хан и скандират името на един от участниците пред студиото, а странен и непознат за нас субект вади транспаранти, гласящи "Кака Кели-Любимка на България", от черен джип и ги раздава на определени лица. Дали това не е конспирация? Не желая да коментирам тази инсинуация. Биг Брадър, да идва по-бързо финала, че да отпрашвам към Павел баня да ми лекуват ревматизма и болките в петите. http://skandalno.net/wp-content/uploads/20...D0%BD%D0%B0.jpg Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не желая да коментирам тази инсинуация. Биг Брадър, да идва по-бързо финала, че да отпрашвам към Павел баня да ми лекуват ревматизма и болките в петите. http://skandalno.net/wp-content/uploads/20...D0%BD%D0%B0.jpg При обявяването ви, Дай БОЖЕ, за Любима звезда на Рамания искам да се разплачете ала Миглена Ангелова и да кажете: Аз не понасям доброта! Не съм и сънувал подобна подкрепа! След което да вдигнете ръце към Вселената ала Луна и да запеете Я кажи ми, Облаче ле бяло, докато победни фойерверки и конфети валят отгоре ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Кондомчо , Кондомчо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Малко остана до лайфа, напрежението расте... може да се разреже с нож! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сори пичове, но съм за двете кралици - Блуебери (FikLena style) и Кака Кели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тази песен я пеем акапелно в момента! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Имам чувството, че Кака Кели нарочно ми пусна първата вечер, за да може след това да се изкарва жертва с тия шевове в Пирогов и да се оплаква колко омърсена била! Тоя номер с ролята на жертвата сме гледали в прекалено много риалити формати вече. Подлъгах се и неволно бях въвлечен в нейните манипулативни игри! Биг Брадър, за наказание изключи й машината за хемодиализа тази вечер преди финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ЗАЛА НОМЕР ЕДНО НА НДК Е ПОЧТИ ПЪЛНА!!! НЯКОЙ БИВШИ СЪКВАРТИРАНТИ ВЕЧЕ ПРИСТИГНАХА А ЕДНА ОТ АГИТКИТЕ КОНСУМИРА АКТИВНО ПИЦА И КРЕЩИ: ''КЕЛИ, ТИ СИ НАШЕТО СЛАБО МЯСТО''. ФЕНОВЕ НА КОНДОМЧО СА ЗАЛОЖИЛИ НА ФЪСТЪЦИ И ВАФЛИ БОРОВЕЦ. ТЕЗИ НА БЛУ И САЛВА КОНСУМИРАТ ЛЮБОВТА СИ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Конди, Ефе и Блу! За Кели - не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Salvatore! Чакаме официалният старт на събитието! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари