Western Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Подкрепям всички. -W Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Айде да създадем малко яко настроение в тази напрегната вечер. Поздрав за всички, които в момента четат темата: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ох, нещо се замайвам. Ще си направя отвара от мента, глог и валериан. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ЗАЛАТА СКАНДИРА Cally, Cally, Cally... КУПЕНА ПУБЛИКА ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Току-що видях, че в сектора на Кели се раздава лютеница ''Първомай''. Знаеш как да подкупиш феновете си!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Току-що видях, че в сектора на Кели се раздава лютеница ''Първомай''. Знаеш как да подкупиш феновете си!!! А, въй - не! Ако е от тази с наркотика вътре, сигурно Преси я разпространява. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Нека спечели този които най-малко заслужава *без Кели Кели има медиен линч Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ох, нещо се замайвам. Ще си направя отвара от мента, глог и валериан. Дръж се, ти си нашата кралица!! Всички в залата крещят Кели- ти си нашето слабо място!! Това е прецедент! Какво си ни дала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Дръж се, ти си нашата кралица!! Всички в залата крещят Кели- ти си нашето слабо място!! Това е прецедент! Какво си ни дала? Няколко полови актове в къщата под звуците на ''Нищо друго'' на Преси. Малко ли е ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Няколко полови актове в къщата под звуците на ''Нищо друго'' на Преси. Малко ли е ? То това й беше тръмплина на нея. Егати използвачката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 То това й беше тръмплина на нея. Егати използвачката. И твоя душа - и твоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 То това й беше тръмплина на нея. Егати използвачката. Ти ми събу гащите, аз си лежех и си намествах тазобедрената става. Нищо не съм направил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Време е да се напушим на финала, а тези звуци са перфектни за това! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти ми събу гащите, аз си лежех и си намествах тазобедрената става. Нищо не съм направил. :roll1: ПОБЕДИТЕЛ!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти ми събу гащите, аз си лежех и си намествах тазобедрената става. Нищо не съм направил. А защо стенеше, рецитирайки текста на "На тебе не отказвам", докато го правех? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти ми събу гащите, аз си лежех и си намествах тазобедрената става. Нищо не съм направил. Ексклузивни снимки за вдигане на реитинга на финала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Няколко полови актове в къщата под звуците на ''Нищо друго'' на Преси. Малко ли е ? Даде си и задния двор, само и само форматът да бъде успешен! Кели трябва да излезе под звуците на "бях наивна и добра, бях почти дете"!! Като роза аз цъфтях, но откъсна ме тъй млада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Кели, ти бе омърсена и употребена! Дръж се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти ми събу гащите, аз си лежех и си намествах тазобедрената става. Нищо не съм направил. Като тръшкаше вратите докато си наместваше ставата на Конди в дупката, правеше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Има прекъсване в живото излъчване - Кели направи хипертонична криза. В момента лекари й правят вливки с бета блокери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Даде си и задния двор, само и само форматът да бъде успешен! Кели трябва да излезе под звуците на "бях наивна и добра, бях почти дете"!! Като роза аз цъфтях, но откъсна ме тъй млада! Кели бе Емануела, Лили Вучкова и Миглена Ангелова в едно! Жалко, че така омърсиха доброто име което градеше с години. Същинска Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Има прекъсване в живото излъчване - Кели направи хипертонична криза. В момента лекари й правят вливки с бета блокери. Много бързо ще се съвземе като види агитката си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Има прекъсване в живото излъчване - Кели направи хипертонична криза. В момента лекари й правят вливки с бета блокери. Благодарение на този хит Кели се върна в живот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 43 МИНУТИ ДО ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ето ме и мен – готин, луд и много откачен! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари