Western Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Оставих ти 100 бона, под вашата тераса, за да купиш ваучер и да гласуваш за мен. Добре ли? Ще се види... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Къде са ни кокошките? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ти си против мен. какво очакваш? :roll1: До теб, но никога против теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тъкмо ходих до тоалетната и се връщам - цялата стая е окадена и мирише на тамян. Плакатите на Преслава, които носех със себе си, са прогорени и скъсани. Мисля, че THE DIVA FIKLENA ме следи кога съм в стаята. Биг Брадър, приеми ме спешно в изповедалнята! Не мога да търпя повече! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Давай, Фикленче! Бъди скандална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тъкмо ходих до тоалетната и се връщам - цялата стая е окадена и мирише на тамян. Плакатите на Преслава, които носех със себе си, са прогорени и скъсани. Мисля, че THE DIVA FIKLENA ме следи кога съм в стаята. Биг Брадър, приеми ме спешно в изповедалнята! Не мога да търпя повече! Влизай в изповедалнята Кели и сподели мъката си! Знаеш, че такива неща са позволени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Само аз и Арвиту ли сме момичета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мисля, че ще напусна доброволно. Просто не мога да номинирам никой. Всички са толкова позитивни и приятни. Освен да остана като гост?! Искам да говоря с мениджъра си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Голяма скука се вихри тук, алкохолът се лее. Имах други очаквания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кои ще бъдат звездните коментатори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мисля, че ще напусна доброволно. Просто не мога да номинирам никой. Всички са толкова позитивни и приятни. Освен да остана като гост?! Искам да говоря с мениджъра си. Не, това не е възможно! Ако желаеш да напуснеш трябва да споделиш на ЛС на MajkataNaKemi! Да ти припомня, че има последствия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Влизай в изповедалнята Кели и сподели мъката си! Знаеш, че такива неща са позволени. Биг Брадър, мигом ми смени стаята! По договор ми е записано, че трябва да се почивам! Няма да мигна, докато съм между четири стени с психично болна личност, която се кланя на една бездарна и безхарактерна "звезда"! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Само аз и Арвиту ли сме момичета? Да Мисля, че ще напусна доброволно. Просто не мога да номинирам никой. Всички са толкова позитивни и приятни. Освен да остана като гост?! Искам да говоря с мениджъра си. Преслава? Ти ли си?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Чарли, мило, не смей да напускаш!!!! :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 До теб, но никога против теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кой с кого ще спи? Аз, Денис и другата двойка сме ясни.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Денис, ти нямаше ли половинка, която чака дете? Аз се учудвам, че си в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Голяма скука се вихри тук, алкохолът се лее. Имах други очаквания. Аз досега говорих с piar-a ми и ми сподели, че извън къщата стават скандали свързани с мен! Очаквам да напусна с 99% вот! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вече съм на трета чаша водка със Спрайт... сам. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да Преслава? Ти ли си?? Чарли, мило, не смей да напускаш!!!! :gun_bandana: :gun_bandana: Ще поживеем и ще решим. Gomez, Dinnev, отиваме ли на къщата на дървото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Биг Брадър, мигом ми смени стаята! По договор ми е записано, че трябва да се почивам! Няма да мигна, докато съм между четири стени с психично болна личност, която се кланя на една бездарна и безхарактерна "звезда"! Кели, Биг Брадър ще направи всичко възможно скоро да ти бъде докарана една ''стара каравана''. Трябва да издържиш няколко дни така и с твоите приятели и молитви на Преси се надяваме да няма проблеми. Пефектно знаеш, че имаме много охрана и няма да позволим косъм и килограм от теб да падне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вече съм на трета чаша водка със Спрайт... сам. Мен ме хванаха да мия съдовете! От 40 минути сме тук, а съдомиялната не работи - Биг Брадър, от Али експрес ли пазаруваш? Иначе щях да ти правя компания... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Денис, ти нямаше ли половинка, която чака дете? Аз се учудвам, че си в къщата. Тя е Арвиту. Ще роди във къщата! Иначе молба към Брадъра...Вкарайте и митенцетоу. Ще бъде скандален! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 МОЛЯ ВСИЧКИ В САЛОНА ВЕДНАГА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мен ме хванаха да мия съдовете! От 40 минути сме тук, а съдомиялната не работи - Биг Брадър от Али експрес ли пазаруваш? Иначе щях да ти правя компания... Ама какво разправяш.. кой е ял.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари