pinkprincess Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Опаа :1000 (29): Кондомчо показа, че може да завладее сърцата на публиката без капка лицемерие и стратегия. Въпреки, че беше част от подлата игра на Кака Кели за оставане в къщата и всъщност той беше жертвата в ситуацията, а не мръсницата Кели, той и за миг не се оплака, че му лепнаха грозния етикет на използвач и развратник. Най-интелигентният, най-готиният и с най-разнообразни интереси – това е Кондомчо! Сега е времето всички, на които Конди е правил безплатни хороскопи и синастрии и е оказвал подкрепа извън къщата, да покажат, че го ценят като приятел и съветник, като гласуват за него с номер 3 на 17705! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Конди си правеше кефа! Това, че Кели не знае на кой свят е, след като видя Салви си е личен проблем. Като имаш слабо сърце към хора като С. М., не влизай под един покрив с тях! Ексклузивно! Риана в подкрепа на Салваторе! Пусна новото си парче с име S&M (Salvatore &. Martini). Извинявай, но Кели като напусне къщата веднага ще трябва да отиде при доктор Енчев да се оперира целия. Ти мислиш ли, че ще може да излезе по улицата без да чуе куп подигравки по нейн адрес ? Нуждае се от наградата! Подкрепете Кака Кели!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ИСКАМ ДА СЪОБЩЯ НА СЪКВАРТИРАНТИТЕ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СА МНОГО БЛИЗКИ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Извинявай, но Кели като напусне къщата веднага ще трябва да отиде при доктор Енчев да се оперира целия. Ти мислиш ли, че ще може да излезе по улицата без да чуе куп подигравки по нейн адрес ? Нуждае се от наградата! Подкрепете Кака Кели!!! Кели се нуждае от чепа на Конди, това е нейната награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Опаа :1000 (29): Кондомчо показа, че може да завладее сърцата на публиката без капка лицемерие и стратегия. Въпреки, че беше част от подлата игра на Кака Кели за оставане в къщата и всъщност той беше жертвата в ситуацията, а не мръсницата Кели, той и за миг не се оплака, че му лепнаха грозния етикет на използвач и развратник. Най-интелигентният, най-готиният и с най-разнообразни интереси – това е Кондомчо! Сега е времето всички, на които Конди е правил безплатни хороскопи и синастрии и е оказвал подкрепа извън къщата, да покажат, че го ценят като приятел и съветник, като гласуват за него с номер 3 на 17705! :1000 (29): :1000 (29): Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Опаа :1000 (29): Кондомчо показа, че може да завладее сърцата на публиката без капка лицемерие и стратегия. Въпреки, че беше част от подлата игра на Кака Кели за оставане в къщата и всъщност той беше жертвата в ситуацията, а не мръсницата Кели, той и за миг не се оплака, че му лепнаха грозния етикет на използвач и развратник. Най-интелигентният, най-готиният и с най-разнообразни интереси – това е Кондомчо! Сега е времето всички, на които Конди е правил безплатни хороскопи и синастрии и е оказвал подкрепа извън къщата, да покажат, че го ценят като приятел и съветник, като гласуват за него с номер 3 на 17705! Щом Конди влезна с фенера в тъмната гора на Кели - той е виновен! Кели се нуждае от чепа на Конди, това е нейната награда. О, не. След шиенето вече иска само азиатци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 След пост на Динев всички недоумяват какво да кажат и дума не обелват! Крал! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 В студиото напрежението е голямо. Dinnev & -A. скоро ще се бият! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 О, не. След шиенето вече иска само азиатци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Биг Брадър, имам спазми в подбедрицата! Защо камерите снимат останалите трима съквартиранти, а само мен - не? Срам и ужас! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 –А. блокирай ме, че да спре да ме боли! Не мога да гледам как си срещу мен.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 КЕЛИ: ВСЕКИ КОИТО ГЛАСУВА ЗА МЕН ЩЕ ПОЛУЧИ ЛИЧЕН АВТОГРАФ, СНИМКА И ЩЕ МОЖЕ ДА ПРЕКАРА ЕДНА ВЕЧЕР С МЕН! УБИВАМ ЗА ФЕНОВЕТЕ СИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Биг Брадър, имам спазми в подбедрицата! Защо камерите снимат останалите трима съквартиранти, а само мен - не? Срам и ужас! Ти за снимане ли си маааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 –А. блокирай ме, че да спре да ме боли! Не мога да гледам как си срещу мен.. Ти си притежателя на моето сърце. Кели просто ми плати солиден хонорар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Мигом скачам на страната на Динев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Динев разгони фамилиите на всички тази вечер и това не е легенда! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ти за снимане ли си маааа Разбира се! Сложих си хидратираща маска с краставица на клепача! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Разбира се! Сложих си хидратираща маска с краставица на клепача! Пари на вятъра... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Разбира се! Сложих си хидратираща маска с краставица на клепача! Кели, Кондомчо как смуче зърна ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Пари на вятъра... Те са мостра от спонсор, не ги плащам аз. Кели, Кондомчо как смуче зърна ? Нямах възможността да изпитам това удоволствие. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Кели, Кондомчо как смуче зърна ? Аз космати зърна не смуча! Само, ако съм много, много влюбен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз космати зърна не смуча! Само, ако съм много, много влюбен. Но аз съм кьосе по рождение. Мисля, че си палувал и с други съквартиранти и ти се разливат спомените Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ама вие смучахте ли си нещо изобщо ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Но аз съм кьосе по рождение. Мисля, че си палувал и с други съквартиранти и ти се разливат спомените :1000 (29): Няма да коментирам, за да не стане обрат във вота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 20 минути до затварянето на анкетата!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари