Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Последно от социалните мрежи...: Abel Tesfaye aka The Weeknd: People, vote for SALVATORE, my bulgarian twin! #winner #salvatorepobeditel #daazznambulgarski Selena Gomez: Can't stop voting for Salvatore. I mean I could, but why would I want to? Lana del Rey: I will root for Salvatore till the end of time! Усещам много силна подкрепа тази нощ.. чувството е неописуемо! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Кралицата също се включи с послание в Инстаграм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 РАВНИ РЕЗУЛТАТИ! ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Кралицата също се включи с послание в Инстаграм :ba: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Јustin Bieber, Donald Trump, pinkprincess и Галена подкрепят Кондомчо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 РАВНИ РЕЗУЛТАТИ! ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ. Майко на Кеми, вземи за реални само гласовете с коментар. Благодаря и успех на Salvatore! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ. ЗА КОНДОМЧО! Кой е Шейх? Конди е Фараон! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Јustin Bieber, Donald Trump, pinkprincess и Галена подкрепят Кондомчо! Лъжа, Джъстин преди малко ми звънна по скайп, докато обядвах и каза, че това не го е казал той! Регистрирал се е преди малко в Рама и сега ще наспами Поп-фолк раздела с клипове на Яни, за да натрупа постове и да може да подкрепи Salvatore. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Все още не можем да се съвземем от загубата на Кака Кели! Какви хора сте?? Нямате сърца! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Beyonce : I do not want my daughter to ask me what a condom is, she is only 5, vote for Salvatore Clinton! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Все още не можем да се съвземем от загубата на Кака Кели! Какви хора сте?? Нямате сърца! За това пък имате ръце, с които да ГЛАСУВАТЕ ЗА КОНДОМЧО. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Лъжа, Джъстин преди малко ми звънна по скайп, докато обядвах и каза, че това не го е казал той! Регистрирал се е преди малко в Рама и сега ще наспами Поп-фолк раздела с клипове на Яни, за да натрупа постове и да може да подкрепи Salvatore. И мен ми звънна, но аз вечерях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 За това пък имате ръце, с които да ГЛАСУВАТЕ ЗА КОНДОМЧО. Разбира се, феновете на Кака Кели се прехвърляме на човека, който я уноди в ефир! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Преслава пита: Джъстин в подкрепа на Салви: Шоу водещата Елън със съобщение във Twitter: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ЦЪК ГЛАСУВАЙТЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не мога и да си мечтая за такава подкрепа, каквато получих тази вечер! #TeamSalva Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Абел видя резултатите и влезе да гласува! НАПРАВИ ГО И ТИ! SALVATORE! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Mariah Carey подкрепя Кондомчо : Не знам кои е Salvatore, нито the Weeknd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Mariah Carey подкрепя Кондомчо : Не знам кои е Salvatore, нито the Weeknd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Гласувах за Salvatore от всичките си профили Почти се изравниха И профилите ми се изчерпаха Сега е ред на публиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KevDeBruyne Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Камелия : След като кака Кели вече е с орден Стара Планина нека Кондомчо се искачи на върха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Vote Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Kitty : Гласувам за Кондомчо, след като правите ни имена а и потребителските започват с съща буква. Мимчу : Леле мале чух песента Often и ме тресе, вот за Салва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари