Jump to content

Online : Zаyn & Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

Препоръчани коментари

Не знам какъв е смисъла клипът да е качен в 3 канала- на Тейлър, на Зейн и на филма. Песента си е на Зейн и спокойно може само в неговия канал.

И как го реши това? Тейлър, за разлика от Зейн, е участвала в написването, а Зейн само е дошъл да си изпее неговите партии.

Сподели в други сайтове

И аз не намирам логика в качването в три канала. Явно не са могли да се разберат за правата.

Песента ме зариби още повече така, но клипът е малко скучен.

Сподели в други сайтове

И как го реши това? Тейлър, за разлика от Зейн, е участвала в написването, а Зейн само е дошъл да си изпее неговите партии.

Аз като гледам, никой не харесва Суифта, всички ходят заради Зейн да гледат клипа. Никога не съм я харесвала Суифт, безлична ми е.

Сподели в други сайтове

Правата на песента са ясни, просто се борят за №1 в Билборд следващата седмица и именно поради това е качено в 3 канала - да достигне до максимално много хора.
Сподели в други сайтове

Аз като гледам, никой не харесва Суифта, всички ходят заради Зейн да гледат клипа. Никога не съм я харесвала Суифт, безлична ми е.

Суифт винаги е била фактор в музиката, особено сега когато започна да пее поп е много повече харесвана.

Сподели в други сайтове

Я се спри с твоите изказвания като крайна инстанция! Суифт е много уважаван и признат от CMA изпълнител, артист, сонграйтър! Информирай се малко, аман от завистта и злобата ти!

Песента е мега яка, супер много ме зариби! :whistling:

image.jpg
Сподели в други сайтове

Я се спри с твоите изказвания като крайна инстанция! Суифт е много уважаван и признат от CMA изпълнител, артист, сонграйтър! Информирай се малко, аман от завистта и злобата ти!

Песента е мега яка, супер много ме зариби! :whistling:

Песента я прави Зейн, Суифта винаги е била скучна, безинтересна и мегадразнеща. То се вижда от коментарите. Още от самото начало фенове казваха защо със Суифт пее, а не с някой друг, и че гледат клипа заради Зейн.

Сподели в други сайтове

Песента я прави Зейн, Суифта винаги е била скучна, безинтересна и мегадразнеща. То се вижда от коментарите. Още от самото начало фенове казваха защо със Суифт пее, а не с някой друг, и че гледат клипа заради Зейн.

Дразнеща за теб! Кога ще приемеш, че не само твоите 5ма любимци правят хубави песни, получават награди и признание и са харесвани?

И все пак как ще коментираш факта, че клипа има 17млн гледания в канала на Суифт, а в на Зейн - 11млн? Уж заради него ходели да го гледат,...

image.jpg
Сподели в други сайтове

Колкото и да не харесвам Тейлър, признавам, че може би точно тя е двигателят на песента.

Песента зарибява след няколко слушания. :)

Сподели в други сайтове

Дразнеща за теб! Кога ще приемеш, че не само твоите 5ма любимци правят хубави песни, получават награди и признание и са харесвани?

И все пак как ще коментираш факта, че клипа има 17млн гледания в канала на Суифт, а в на Зейн - 11млн? Уж заради него ходели да го гледат,...

Ами явно не четеш коментарите под клипа и не си точния модератор за мен. Точка!

Сподели в други сайтове

Ами явно не четеш коментарите под клипа и не си точния модератор за мен. Точка!

Много си заслепена. Никога не признаваш успехите на тези, които не харесваш и това ме дразни, а фактът, че съм модератор няма общо. Приятна вечер.

Така или иначе песента си е основно на Зейн, много е яка и Точка!

image.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...