Alter Ego Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не знам какъв е смисъла клипът да е качен в 3 канала- на Тейлър, на Зейн и на филма. Песента си е на Зейн и спокойно може само в неговия канал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не знам какъв е смисъла клипът да е качен в 3 канала- на Тейлър, на Зейн и на филма. Песента си е на Зейн и спокойно може само в неговия канал. И как го реши това? Тейлър, за разлика от Зейн, е участвала в написването, а Зейн само е дошъл да си изпее неговите партии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Песента трябваше да бъде качена само в канала на FSD! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Не ми (за)харесва тази песен. Търсен е ефекта от "Earned it". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И аз не намирам логика в качването в три канала. Явно не са могли да се разберат за правата. Песента ме зариби още повече така, но клипът е малко скучен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И как го реши това? Тейлър, за разлика от Зейн, е участвала в написването, а Зейн само е дошъл да си изпее неговите партии. Аз като гледам, никой не харесва Суифта, всички ходят заради Зейн да гледат клипа. Никога не съм я харесвала Суифт, безлична ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Правата на песента са ясни, просто се борят за №1 в Билборд следващата седмица и именно поради това е качено в 3 канала - да достигне до максимално много хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Аз като гледам, никой не харесва Суифта, всички ходят заради Зейн да гледат клипа. Никога не съм я харесвала Суифт, безлична ми е. Суифт винаги е била фактор в музиката, особено сега когато започна да пее поп е много повече харесвана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз като гледам, никой не харесва Суифта, всички ходят заради Зейн да гледат клипа. Никога не съм я харесвала Суифт, безлична ми е. Я се спри с твоите изказвания като крайна инстанция! Суифт е много уважаван и признат от CMA изпълнител, артист, сонграйтър! Информирай се малко, аман от завистта и злобата ти! Песента е мега яка, супер много ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Скука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Я се спри с твоите изказвания като крайна инстанция! Суифт е много уважаван и признат от CMA изпълнител, артист, сонграйтър! Информирай се малко, аман от завистта и злобата ти! Песента е мега яка, супер много ме зариби! Песента я прави Зейн, Суифта винаги е била скучна, безинтересна и мегадразнеща. То се вижда от коментарите. Още от самото начало фенове казваха защо със Суифт пее, а не с някой друг, и че гледат клипа заради Зейн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Песента я прави Зейн, Суифта винаги е била скучна, безинтересна и мегадразнеща. То се вижда от коментарите. Още от самото начало фенове казваха защо със Суифт пее, а не с някой друг, и че гледат клипа заради Зейн. Дразнеща за теб! Кога ще приемеш, че не само твоите 5ма любимци правят хубави песни, получават награди и признание и са харесвани? И все пак как ще коментираш факта, че клипа има 17млн гледания в канала на Суифт, а в на Зейн - 11млн? Уж заради него ходели да го гледат,... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Колкото и да не харесвам Тейлър, признавам, че може би точно тя е двигателят на песента. Песента зарибява след няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Скука Песента си е хит но клипа пълна скука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Дразнеща за теб! Кога ще приемеш, че не само твоите 5ма любимци правят хубави песни, получават награди и признание и са харесвани? И все пак как ще коментираш факта, че клипа има 17млн гледания в канала на Суифт, а в на Зейн - 11млн? Уж заради него ходели да го гледат,... Ами явно не четеш коментарите под клипа и не си точния модератор за мен. Точка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Добре, че е Тейлър това момче да види хит защото само първата песен му се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ами явно не четеш коментарите под клипа и не си точния модератор за мен. Точка! Много си заслепена. Никога не признаваш успехите на тези, които не харесваш и това ме дразни, а фактът, че съм модератор няма общо. Приятна вечер. Така или иначе песента си е основно на Зейн, много е яка и Точка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Песента е супер! Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.