nikitrz Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Наивността на някои хора е просто ужасяваща. Според мен негативизма на 90% от българите е ужасяващ, а не наивността на останалите 10%!Не случайно сме дъното! На конкурс се тръгва със състезателен дух и хъс за победа, а не с мисъл за загуба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Армения не беше кой знае какъв фаворит миналата година, всъщност преди репетициите не влизаше и в топ 10, ако не се лъжа. Но представянето ѝ беше феноменално, едно от най-добрите в историята на Евровизия според мен. Не съм съгласен, че не пя добре, не знам как го чу това - та тя беше по-добра и от записа! Но песента си беше трудно смилаема на първо слушане и не се учудвам, че накрая завърши седма, макар че заслужаваше да е в топ 2. Така, де, по-скоро по-удачен пример би била Франция 2016 - огромен фен фаворит, 2-ро място при букитата, всички се готвеха за френска победа... и идват репетициите, където Амир се дъни като някакъв абсолютен аматьор. Е, успяха да закърпят вокалите в крайна сметка и беше 6-ти, но пак си беше разочарование. На този етап не виждам някой друг като победител. За разлика от други "балони" в предни години, където не ги бяхме чували и виждали на живо, тук знаем, че той е можещ певец и представянето му е силно и като харизма, и като вокали, и като настроение. Отделно и песента е страшно силна, и като сложиш и горилата и това, че всички други фаворити са в един и същи стил и най-вероятно вотът ще се раздели между тях - това ще е огромен победител. Аз даже съм направил предсказание, че това ще е първата песен, която да получи повече от 400 точки от зрителите. Като цяло песента в лайв версията звучи много по-добре от студийната, не знам дали е заради някакво смесване, но е факт. Да, след репетициите Ивета се забеляза, но наистина пя фалшиво, особено на полуфинала. Това не е само мое мнение, четох доста коментари по темата. Не беше като Азербейджанката, но все пак. Аз пък се хващам на бас, че няма да спечели Италия! Това за мен беше най-неоценената песен от миналата година, поне после влезе в някакви класации и имаше интерес: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тези са луди. Най-яките песни (според мен) и всички мои фаворити (с изключение на Финландия) са ги наблъскали във втория полуфинал. България също е там. Дано минем към финал. Някой знае ли по колко песни от полуфинал продължават към същиянския финал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тези са луди. Най-яките песни (според мен) и всички мои фаворити (с изключение на Финландия) са ги наблъскали във втория полуфинал. България също е там. Дано минем към финал. Някой знае ли по колко песни от полуфинал продължават към същиянския финал? Винаги са по 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Интересни песни има и тази година. Засега Унгария ми допада най-много, парчето им се откроява. Молдова и Румъния също са много зарибяващи и забавни. Песните на Македония и Сърбия радват, Азербайджан също... Белгия ми харесват за поредна година. Швеция както винаги са на ниво. Колкото до нашата песен - и аз подходих със съмнения към Кристиан Костов, но песента е хубава и според мен ще се класираме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Днес триумфираме на второ място! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И второ място ни устройва ако Италия спечели, защото както знаем от детската Евровизия, Рай Уно нямат бюджет за такива конкурси.Т.е. ако Италия спечели, а ние сме втори, значи че има вероятност конкурса да се проведе в България през 2018-та!хахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И второ място ни устройва ако Италия спечели, защото както знаем от детската Евровизия, Рай Уно нямат бюджет за такива конкурси.Т.е. ако Италия спечели, а ние сме втори, значи че има вероятност конкурса да се проведе в България през 2018-та!хахаха Италия отказа да е домакин на Детската Евровизия, защото имаше нулев интерес към нея. За какво да хабят пари за нещо, от което почти никой в Италия не се интересува? От друга страна тук интересът беше огромен, неслучайно България се буташе да е домакин. Рай вече се резервирали едната арена в Торино в случай, че спечелят, така че... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Според мен негативизма на 90% от българите е ужасяващ, а не наивността на останалите 10%!Не случайно сме дъното! На конкурс се тръгва със състезателен дух и хъс за победа, а не с мисъл за загуба! Много хубаво, но това няма нищо общо с председателстването на ЕС, което и без друго си е една пародия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Кристиан Костов: Ще дам всичко от себе си, за да се представя добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Кристиан Костов: Ще дам всичко от себе си, за да се представя добре Интересни неща казаха за оценяването. А песента колкото повече я слушам, толкова повече ми харесва. Да не си идвам догодина за Евровизия в Арена Армеец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Какво стана с нашето видео? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Какво стана с нашето видео? Другия месец 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Тази вечер от 20 часа официалния клип в канала на "Вирджиния рекърдс". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Много яка визия, дано и на сцената в Киев е с подобна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Знаете ли този епичен македонски евровизиски хит ? #eurovisiontb Англииската версия ми е по-хубава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 мнооо ефтин клип ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Знаете ли този епичен македонски евровизиски хит ? #eurovisiontb Англииската версия ми е по-хубава Разбира се, и до ден днешен това си остава пример за катастрофално живо изпълнение на сцената на "Евровизия". Емблематично! А тази група прилича на "Пантерите" малко. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Абсолютна манджа с грозде е забъркал Люси... Мислех, че Саня ще се постарае повече.... Като видях кадрите с лодката веднага се сетих за Нанков и Янева. Тъпо. Има някои кадри, които хич не ми харесват като постановка. Особено разминаването на хората и цялата тази масовка. С един добър сценарии в Бояна щяха да пръснат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Представях си pure nature клип - планини, езера, скали, пещери и диви животни. Това е с 10лв. по-скъпо от If love is a crime. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Няма нужда от толкова крайни коментари. Клипът напълно пасва със песента и настроението, което носи. Чужденците са страшно впечатлени от клипа от това, което прочетох. Ние тук сме разглезени със невероятна видео продукция, но и това е професионален клип, който е напълно адекватен. Пък и аз не очаквах повече, щом е Люси - той открай време снима 60 различни идеи, повечето от които вече виждани в други клипове. Надявам се визията на Кристиян да е нещо подобно - изглежда страхотно в клипа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Разбира се, и до ден днешен това си остава пример за катастрофално живо изпълнение на сцената на "Евровизия". Емблематично! А тази група прилича на "Пантерите" малко. :1000 (29): Не са напразно XXL Клипа на Јана Бурческа за Dance alone бил заснет в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ама как бе, на Джулия и Анелия "проектът" е класа, а това е пълна помия. Като пак влезем в топ 5, ще видим как ще се надпреварвате да хвалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Много бях скиптично настроен с/у Кристиан, но песента ми хареса. Самото лапе не ме кефи, но няма как да се отрече, че е супер талантливо. Клипа ми харесва. На моменти ми стои малко постно и познато, но доколкото разбирам е работа на Люси. От него от много време не се очаква много. Миналата година смятах, че ще спечелим... Не, че 4тото място е малко, но се надявах на повече. Песента беше страшно зарибяваща и дори противната Генова не можа да я съсипе. Напротив представи ни страхотно и ме радваше супер много. Дано тази година имаме повече късмет и видиш ли 2018 Еуровизията е у София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари