Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Кипърската и сръбската наистина звучат леко чопнати. И нас са намесели. Значи, че сме им трън в очите :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 От колко часа е днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 От колко часа е днес? 22:00/БНТ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Писна ми 4 години с страхотни песни да не минаваме полуфинала, тази година песента ни на най популярната апликация за гласува постояно се движеше 4-6 и сега тъпите букмейкъри я сложили на 13то място за вечер, демек няма да мине, аман от нагласената евровизия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Писна ми 4 години с страхотни песни да не минаваме полуфинала, тази година песента ни на най популярната апликация за гласува постояно се движеше 4-6 и сега тъпите букмейкъри я сложили на 13то място за вечер, демек няма да мине, аман от нагласената евровизия. Ами просто Яна не покри очакванията на феновете. Слаб вокал, нулево сценично присъствие, скучен стейджинг. Макар че сега като гледам, са позакърпили нещата, така че най-малкото заради силната песен очаквам да се класирате. Аз лично довечера ще гласувам за нея, защото го заслужава, както тя, така и Македония. Не смятам, че 4-те години отпаданията в полуфинали бяха незаслужени, но все пак е хубаво, когато неуспешни държави отидат на финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Само на мен ли тая година ми е скучно, за разлика от предходната? Вероятно защото победителят през 2015 беше много силен и беше вдигнал летвата, а след Джамала няма как да си дават много зор. Може би нещата щяха да стоят различно, ако Евровизия 2017 беше в Русия. Каквото и да става, не искам да печели Италия... никак не ми харесва. Освен България ми допадат Белгия и Кипър и ще стискам палци за тях, може и днес нещо да ме впечатли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 На Молдова представянето беше най-добро. Много яка песничка, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 БНТ на живо къде мога да гледам? Всъщност това тръгна. http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Да си пожелаем успех тази вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Сега от сниповете ми се сториха една идея по-добри песните от първия полуфинал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Ох, защо тая трябва да превежда. Много е досадно. Къде има стрийм на английски? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ох, защо тая трябва да превежда. Много е досадно. Къде има стрийм на английски? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Благодаря ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Кога е България? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Ох, защо тая трябва да превежда. Много е досадно. Къде има стрийм на английски? Сега ще видим нещо в по-интересен стайл... ъъъ, стил. В youtube няма ли? България е 15-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Кога е България? #15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 #15 Оф, дотогава може да съм заспал... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Дотук единствено румънците ме кефят, големи напушляци, радват много! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Румънците са много зле, особено мацката :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Дотук единствено румънците ме кефят, големи напушляци, радват много! :1000 (29): И мен, много як глас извади румънката 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Мама Саня хилната до уши. ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Плейбек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Плейбек? Зщо така си мислиш? СофиМаринова имаше подобен ефект на микрофона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Унгарският мангал изкара страшна песен, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Плейбек? Много слаб вокал е тази но така е когато ги избират сами в македонската телевизия и слагат техни НЕПОЗНАТИ хора с връзки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари