Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Честитоооооооооо! На Унгария ли? Йес, Датчанката ми хареса най-много, заедно с Кристин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Честитоооо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Честитоооо! Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Жалко за Македония, от тия няма кой да гласува с нас по национални подбуди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 ТОП! Първи ни съобщиха. И ако това не е знак от съдбата! Сигурен съм, че и по вот сме били първи! И на финала ако сме първи ама няма как да стане. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не знам за победа, но съм на 99% сигурен, че ще влезем в Топ 5, ако не и в Топ 3. И според мен това, че ни съобщиха първи не беше случайност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Жалко за Македония, от тия няма кой да гласува с нас по национални подбуди. Те на финал отидоха ли или не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Жалко за Македония, от тия няма кой да гласува с нас по национални подбуди. На финала не гласуват ли всички държави и отпадналите? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Леля Драго Чая пак коментира нещо по БнТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Слаби ефекти и сценография, Мисис чичо Скрудж трябваше повече да се бръкне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Браво, честито! Цялата музикална гилдия публикува по профилите си, ето так се прави, обединени за нещо хубаво. Прекрасно пя, дано сме в топ 5 на финала, а и повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Дания, Холандия и България отвяха всички, това би трябвало да е топ 3 на полуфинала според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Смачка ги, бравооо ☺☺ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тея танцьори на българска народна песен ли танцуват или така ми се струва?! Да, "Кавал свири". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Много слаб вокал е тази но така е когато ги избират сами в македонската телевизия и слагат техни НЕПОЗНАТИ хора с връзки. Но пък беквокалистките са българки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Сърбия и Македония не са прескочили трапа, жалко, бяха им хубави песните. Саня какво е търсила там, мерудията на всяка манджа, толкова е изкуствена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Жалко, че тогава не се класирахме!! Много енергия има в това изпълнение, Софка е уникална! И като гледам в коментарите, хората са много впечатлени как е пяла без мониторни слушалки и бек вокалисти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нащо видео ли е най гледано от снощи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нащо видео ли е най гледано от снощи? От класиралите се напред - да, иначе на Македония и Сърбия, но поради факта, че отпаднаха предполагам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Без шоу нямя да стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Както мина Бланче така и нашата можеше, но нали това е Белгия. Странно е и мн тъпо, пускаш най добрата си песен евър и не минаваш, за сметка на това влизат циганина, Норвегия и Беларус...Дано Мк се откаже и вече не участва на тъпата нагласена Евровизия, че явно каквото и да пуснем няма да минем. Обаче хората си я харесват, клипчето е най гледано от качените снощи, даже предложението за брак е по гледано от 2/3 от изпълненията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Както мина Бланче така и нашата можеше, но нали това е Белгия. Странно е и мн тъпо, пускаш най добрата си песен евър и не минаваш, за сметка на това влизат циганина, Норвегия и Беларус...Дано Мк се откаже и вече не участва на тъпата нагласена Евровизия, че явно каквото и да пуснем няма да минем. Обаче хората си я харесват, клипчето е най гледано от качените снощи, даже предложението за брак е по гледано от 2/3 от изпълненията. А може би не сте достатъчно силни като емоция, песен и представяне? И за България така се твърдеше години наред, но недоножката Поли Генова разби стереотипа, Кристин също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Както мина Бланче така и нашата можеше, но нали това е Белгия. Странно е и мн тъпо, пускаш най добрата си песен евър и не минаваш, за сметка на това влизат циганина, Норвегия и Беларус...Дано Мк се откаже и вече не участва на тъпата нагласена Евровизия, че явно каквото и да пуснем няма да минем. Обаче хората си я харесват, клипчето е най гледано от качените снощи, даже предложението за брак е по гледано от 2/3 от изпълненията. Нищо особено не ви е песента. Ако под циганина имаш предвид Унгария.... песента е страхотна!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Добре, че са югославките републики, за да има гледания македонското изпълнение. Изключително загубена песен. Абсолютни лидери сме по гледания на класираните песни. Четох някъде, че определяли втория финал за по-добър от първия. За мен нямаше грабваща песен. Унгария се откроява и това ще им донесе успех. Прави ми впечатление, че Нова отразява отново много подробно новините около участието ни. Докато умрялото БТВ са отразили новината, че се класираме на финала само в сайта ladyzone. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Македонската песен е една от най-добрите бързи песни. Проблема тук беше, че просто Яна не може да я покрие вокално спрямо студийния запис, да не говорим за стейджинга, който нямаше логика да е това, което показаха. Трябваше да се инспирират от клипа и да действат в рази посока. Все пак, независимо от фактите за Македония, бяха милион пъти по-добре от Сърбия и Тияна. Изключително зле бяха. Чувал съм я как си пеента "In too deep", но явно напрежението я скапа снощи. Унгарецът беше превъзходен. Страхотна музикамтска песен, идейно представяне, мощен вокал с добра орнаментика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари