DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Трябваше да се инспирират вдъхновят от клипа и да действат в рази посока. Който е сниман в Бояна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Жалко, че тогава не се класирахме!! Много енергия има в това изпълнение, Софка е уникална! И като гледам в коментарите, хората са много впечатлени как е пяла без мониторни слушалки и бек вокалисти. Моля ти се, тая смешница. Иначе беше близо до класиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Последните няколко часа нашето парче от 2-та полуфинална вечер издуха всички по гледаемост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 А може би не сте достатъчно силни като емоция, песен и представяне? И за България така се твърдеше години наред, но недоножката Поли Генова разби стереотипа, Кристин също. Ти пък какво разбираш?? ай да не започвам по добре... Нищо особено не ви е песента. Ако под циганина имаш предвид Унгария.... песента е страхотна!! Тая песен която за теб е "нищо особено" все още е #6 в една апликация където са гласували повече от 150.000 хора! Добре, че са югославките републики, за да има гледания македонското изпълнение. Изключително загубена песен. Абсолютни лидери сме по гледания на класираните песни. Четох някъде, че определяли втория финал за по-добър от първия. За мен нямаше грабваща песен. Унгария се откроява и това ще им донесе успех. Прави ми впечатление, че Нова отразява отново много подробно новините около участието ни. Докато умрялото БТВ са отразили новината, че се класираме на финала само в сайта ladyzone. :mf_surrender: Напротив, тая година подкрепата от Югославското население е най малка. Македонската песен е една от най-добрите бързи песни. Проблема тук беше, че просто Яна не може да я покрие вокално спрямо студийния запис, да не говорим за стейджинга, който нямаше логика да е това, което показаха. Трябваше да се инспирират от клипа и да действат в рази посока. Все пак, независимо от фактите за Македония, бяха милион пъти по-добре от Сърбия и Тияна. Изключително зле бяха. Чувал съм я как си пеента "In too deep", но явно напрежението я скапа снощи. Унгарецът беше превъзходен. Страхотна музикамтска песен, идейно представяне, мощен вокал с добра орнаментика. Така е.Македония и Сърбия тази година показаха как напълно да си съсипеш мега яките песни. Оф, изпокарах се с цяла раманиа.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Напротив, тая година подкрепата от Югославското население е най малка. Поискайте съдействие от БНТ догодина да изпратите общ кандидат, за да имате шанс. Иначе виждам албанец да ви представя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Поискайте съдействие от БНТ догодина да изпратите общ кандидат, за да имате шанс. Иначе виждам албанец да ви представя. Хах кой ми говори,трети път влизат и ум ще дава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 От всички песни на Кристин най-ме кефи, а какво стана с онзи с дългата опашка и брадата - отиде ли на финал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 От всички песни на Кристин най-ме кефи, а какво стана с онзи с дългата опашка и брадата - отиде ли на финал? Нали беше много зле Кристин ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нали беше много зле Кристин ? Лигавех се! Иначе Драгойка Чая вчера как се произнасяше, сякаш сме спечелили Евровизия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Драгойка - широкият анус вижда себе си в малката Кристин, затова толкова екзалтирано е говорел. Краставите кучета се надушват отдалеч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 След като изслушах повечето участници , установих , че е абсолютно възможно да влезем в ТОП 3 ! Евала на Кристиян , много добро представяне - нека наблегнат на повече ефект , стои постно .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Хах кой ми говори,трети път влизат и ум ще дава. Що да не дават? Както виждаш всичкото ви тази година - песен, клип, беквокали - българско. Само певицата и сценичното представяне бяха ваша работа и осрахте пейзажа. Облекли я като дърта сръбска певачка и се кълчи като пияница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 След като изслушах повечето участници , установих , че е абсолютно възможно да влезем в ТОП 3 ! Евала на Кристиян , много добро представяне - нека наблегнат на повече ефект , стои постно .. Не съм съгласен с последната част. Единствено визията ми е леко комична, защото твърде много пенделее, ама пък сега това е и модерно, а и предвид конкурса сигурно е нормално и е добра маркетингова идея. Аз пък това забелязах вчера, че момчето има някаква харизма и страхотен глас, някак си за мен пълни сцената и мисля, че е много добра идея, че няма прекалено много ефекти и цирк на сцената, за да може да се открои още повече гласът му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Кристиян ще спечели. Страхотен е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 500 000 гледания и №1 в набиращи популярност е нашето изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някой, който повече следи нещата, какво е забелязал? Защото доколкото аз гледам, настроението към Кристиан е много положително. Все още е трети в залозите със значително по-висок коефициент от Португалия и Испания. На мен ми се струва кофти, че изпълнението му е покрай тези на Белгия, Швеция и Франция, но пък е към предпоследен и ще е "пресен" в очите на гласуващите... и това, че не е тотален фаворит може би ще го бутне при журитата, защото каквото и да си говорим, повечето дават точки на песни, които може и да не спечелят, за да избутат напред своя участник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Що да не дават? Както виждаш всичкото ви тази година - песен, клип, беквокали - българско. Само певицата и сценичното представяне бяха ваша работа и осрахте пейзажа. Облекли я като дърта сръбска певачка и се кълчи като пияница Следващата година ще откраднем някоя песен и визия на Глория. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 500 000 гледания и №1 в набиращи популярност е нашето изпълнение. И това ако не е страхотна реклама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някой, който повече следи нещата, какво е забелязал? Защото доколкото аз гледам, настроението към Кристиан е много положително. Все още е трети в залозите със значително по-висок коефициент от Португалия и Испания. На мен ми се струва кофти, че изпълнението му е покрай тези на Белгия, Швеция и Франция, но пък е към предпоследен и ще е "пресен" в очите на гласуващите... и това, че не е тотален фаворит може би ще го бутне при журитата, защото каквото и да си говорим, повечето дават точки на песни, които може и да не спечелят, за да избутат напред своя участник. Везните клонят много здраво към Португалия в момента. Имат най-добрия жребий. Италия леко се губи на фона на Салвадор. За Кристиян масовото мнение е, че е най-доброто изпълнение от снощи. Мисля, че е очевидно, че сме спечелили полуфинала - песента ни се продава най-много от всички от втория пф, най-много гледания имаме и т.н. С този много късен жребий на финала не знам какво ще стане - от една страна втората половина е по-слабата и Бьоркман (човека, който реди жребия) отново много гениално го е наредил - в първата половина всички силни песни са една след друга от Армения, №5, до Азербайджан, №12, после са някакви пълнежи, после Великобритания, които от аутсайдери накрая май ще влязат в топ 3 като нищо, №18, после още пълнежи, и после 4 силни песни - Белгия, Швеция, ние, Франция. Мисля, че това подреждане е в наша полза - хората още ще са свежи, защото силните песни от втората половина са накрая, отделно сме една от малкото балади на финала и последната на сцената, така че... Но ще видим. Ако трябва да съм на 100% обективен, имаме реален шанс за победа, ако Италия и Португалия се изложат или при жури, или при зрители - нещо като Джамала миналата година може да стане. Топ 5 ще сме на 100%, топ 3 е абсолютно постижим и победа не е изключена. Ако трябва да направя някакво смело предсказание, определено мога да видя ЮК в топ 3 от нищото, но не знам кой от тримата фаворити ще изгори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Следващата година ще откраднем някоя песен и визия на Глория. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 При нас стана скандал, 179.000 евра са похарчени за всичко около тазигодишното ни представяне и хората критикуват шефката на делегацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 При нас стана скандал, 179.000 евра са похарчени за всичко около тазигодишното ни представяне и хората критикуват шефката на делегацията. Защо ? Какво е виновна тя, че Яна не може да си изпее песента като хората. Не плаща ли бащата на Яна ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Както мина Бланче така и нашата можеше, но нали това е Белгия. Странно е и мн тъпо, пускаш най добрата си песен евър и не минаваш, за сметка на това влизат циганина, Норвегия и Беларус...Дано Мк се откаже и вече не участва на тъпата нагласена Евровизия, че явно каквото и да пуснем няма да минем. Обаче хората си я харесват, клипчето е най гледано от качените снощи, даже предложението за брак е по гледано от 2/3 от изпълненията. Най-гледаният клип от снощните е на България, никой дори не се доближава до него. По-гледан е и от половината от първия полуфинал, които имаха 2 дни повече. Коментарът на Сеньора много ме обнадеждава, усеща ги нещата и има наблюдения. Евровизия София 2018 - как хубаво звучи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Защо ? Какво е виновна тя, че Яна не може да си изпее песента като хората. Не плаща ли бащата на Яна ? Какъв баща, какви глупости, плаща македонската държава от парите на народа, всеки месец плащаме радиодифузна такса за македонската телевизия и те си въртят далаверите и крадат парите. Царява беззаконие... Политиката е замесена във всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 При нас стана скандал, 179.000 евра са похарчени за всичко около тазигодишното ни представяне и хората критикуват шефката на делегацията. Ами ще я критикуват като лапат нашите пари, кой знае колко голяма част отива в джоба на тази нещасница. Те отдавна прекрачиха всяка граница какво да им кажат? Правят си каквото искат, ама така е каквато е държавата такава е и телевизията. Всичко е нагласено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари