Само_мене_нямаш Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 само песните на Израел и Австралия стават до момента... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Превода е покъртителен .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кристиана Костов мина ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кристиана Костов мина ли? Той е предпоследен - №25. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 така е, като не пратихме Издислав, ще се задоволиме с 5 тото място....... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Трудно ще спечелим, впредвид това, че всички медии гласят италианската маймуна. И при мен в Словения казаха, че той е един от фаворитите, четох и из сръбските медии... демек пропагандата е голяма. Да се надяваме на високи точки от журито, така ще имаме по-голям шанс. Другата година БНТ да се стягат и да пратят Джери-Никол, европейските гейове ще се скъсат да гласуват за Джери-то. Все пак успех на Кристиан, с нетърпение очаквам напетото гласуване, чупя екрани и всичко наоколо, традиция ми е през 2007 и 2016, а телевизорът и без това е за изхвърляне. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Трудно ще спечелим, впредвид това, че всички медии гласят италианската маймуна. И при мен в Словения казаха, че той е един от фаворитите, четох и из сръбските медии... демек пропагандата е голяма. Да се надяваме на високи точки от журито, така ще имаме по-голям шанс. Другата година БНТ да се стягат и да пратят Джери-Никол, европейските гейове ще се скъсат да гласуват за Джери-то. Все пак успех на Кристиан, с нетърпение очаквам напетото гласуване, чупя екрани и всичко наоколо, традиция ми е през 2007 и 2016, а телевизорът и без това е за изхвърляне. :1000 (29): Миналата година Промениха гласуването. Вече няма интрига Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Готина песен от Азербайджан. А певицата се казва Диана Хаджиева, или не чух добре? Много българско звучи това... Песента на Хърватия също ми харесва. Интересно изпълнение от страна на певеца. Украинка е, може и да има български корен Потрес е всичко до момента. Фаворитите ми започват от 23-та позиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Миналата година Промениха гласуването. Вече няма интрига Е, как да няма? То тя е още по-голяма - 50% жури, 50% вот от публиката. Нали затова миналата година Русия остана втора, макар да бе с най-голям зрителски вот и победи тъпотията на Украйна. Добре поне, че за нас бе добре, че Поли бе 5-а по вот, а в крайното класиране 4-а. Да се надяваме, че отделните журита ще ни дадат високи оценки, а по вот на зрителите очаквам да сме в 3-ката. На румънците песента е зарибяваща, ще имат високо класиране. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Аз пък си мисля, че Гери Никол не е подходяща за тази сцена. Харесвам я, но не мисля, че ще получи одобрение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 дотук има ли някой, които да не е участвал в Х фактор или Гласът ? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Е, как да няма? То тя е още по-голяма - 50% жури, 50% вот от публиката. Нали затова миналата година Русия остана втора, макар да бе с най-голям зрителски вот и победи тъпотията на Украйна. Добре поне, че за нас бе добре, че Поли бе 5-а по вот, а в крайното класиране 4-а. Да се надяваме, че отделните журита ще ни дадат високи оценки, а по вот на зрителите очаквам да сме в 3-ката. На румънците песента е зарибяваща, ще имат високо класиране. Русия даже завърши трета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тия смазаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Румънската ми влезна в главата..... :1000 (29): крали са от Спиди гонзалез :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Аз пък си мисля, че Гери Никол не е подходяща за тази сцена. Харесвам я, но не мисля, че ще получи одобрение. Напротив, много подходяща е по ред причини, които не мисля да изброявам. В случая, за нея е важно да стигне до финал, а стигне ли, в тройката ще е със сигурност, само да е с надъхана песен в нейн стил. Русия даже завърши трета. Верно бе, така беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Румъния са пример как посредствена и иначе супер глуповата песен представена с такъв заряд може да ти хареса.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 2 сме http://eurovisionworld.com/?odds=eurovision Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Швеция това вече и Шоу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Швеция това вече и Шоу Страшна им е видеостената, 1:1 с: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кипър, България, Белгия, Румъния и Молдова ми харесват, но най-много Кипър. Направо ме изпълва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кристин!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Какви са тези дръсколици ефекти, бе? Така ли се рисува, тези да се гръмнат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Отново закова с пеене. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 На французите им липсва един як танц на тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Вокално ги убива всички до един. Ебаси гласа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари