Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Всяка година е един и същи екип Знам, но нещо ми куцат кадрите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Знам, но нещо ми куцат кадрите... Дотук само Швеция ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Добре, че ми казахте щях да го изтърва 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 О, Славка е ужасна! Чакам Армения с нетърпение Славко показа на ония хора как са мятааа! хахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Оле, къв е тоя, бе! Прилича на Крум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Оле какво е това Черна гора? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Оле, къв е тоя, бе! Прилича на Крум! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Оле, къв е тоя, бе! Прилича на Крум! Оле какво е това Черна гора? ама публиката го прие най-добре. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тая зала по малка от нашата Арена Армеец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Баси 3 д-то викам а то тоя на една стълба качен :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Дано са успели да докарат на Кристиян ефектите ... Чух , че искат да ни саботират .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Дано са успели да докарат на Кристиян ефектите ... Чух , че искат да ни саботират .... Хвърли бомба! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Дано са успели да докарат на Кристиян ефектите ... Чух , че искат да ни саботират .... А ми виж никакви ефекти при Португалия, едно умряло изпълнение, вярно лирично. А публиката пощуря 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 А ми виж никакви ефекти при Португалия, едно умряло изпълнение, вярно лирично. А публиката пощуря Луди всякакви в публиката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ефектите при нашето изпълнение ще се виждат само от тв зрителя. На последната репетиция малкия беше бетон, дано изкара така докрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 На Молдова песента е много готина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 На Молдова песента е много готина. Да, малко ме събуди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не знаех, че е днес, но сега на 13 място почва мойта любимка СВАЛА с Пеееееейпъъър. Много ме кефи тая и песента ѝ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да, малко ме събуди! И мен, иначе и на Полша не беше лоша, другите са трагични повечето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Жестока е. 1:1 с оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Няма право SVALA да е толкова секси и същевременно толкова мощна вокално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 И Чехия не е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Единствено Кипърската песен съм чувал по радиото освен нашата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Искам якето на Кипъреца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ооо, Арменияяяяяя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари