borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ооо, на Кипър песента е супер яката, задължително на финал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Луна, ти ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Луна, ти ли си? :1000 (29): Ама тези защо не се постараха с шоу! Разочароваха ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Изключително кратки интрота, тъкмо му стане интересно на човек и минали 25те секунди.. Дори тийзърите на Кристиана са по-дълги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Как би изглеждала Теди Александрова на тази сцена... #LAT Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тази ми прилича на Джеси Джей.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тая има много готина визия, ама песента не струва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Как би изглеждала Теди Александрова на тази сцена... #LAT Теда щеше да е по добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Теда щеше да е по добре Представям си я качена върху един надуваем банан на chiquita! Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Представям си я качена върху един надуваем банан на chiquita! Кралица! И Азис беквокал : Хайде , Тедииии моето момичееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 И Азис беквокал : Хайде , Тедииии моето момичееее Добре, че не сме в журито на БНТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Кипър ми харесаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Това са моите предположения: Армения Швеция Португалия Австралия Белгия Финландия Азербайджан Полша Молдова Исландия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Вижте преди 7 години, песен, сцена, графики ... В пъти по яки от сега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Кипър ми харесаха. О, и на мен. А по принцип много не му обърнах внимание преди. Но се представи доста добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Християн тази вечер ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Християн тази вечер ли е? На 11 ти, как може да не знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 И на мен ми хареса Кипър. След това Швеция, Азербайджан, Гърция и молдовските чалгаджии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 И на мен ми хареса Кипър. След това Швеция, Азербайджан, Гърция и молдовските чалгаджии. Гръцката песен ми харесва на студийния запис, но певицата беше доста фалшива. Иначе за другите съм съгласна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Деми е страшно красива и лъчезарна, но Гърция бяха малко скучни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 оЛЕ Верка :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Освен Кипър и Швеция никой друг не ми направи впечатление, мнооого слаб полуфинал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Слаб полуфинал, слаби финалисти. Вече съм убедена, че Кристин ще е в 10-ката, а защо не и в ТОП 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Това са моите предположения: Армения Швеция Португалия Австралия Белгия Финландия Азербайджан Полша Молдова Исландия 8/10 познах, значи Европа все още не се е научила да подбира хубавите песни. Много ме е яд за Исландия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 8/10 познах, значи Европа все още не се е научила да подбира хубавите песни. Много ме е яд за Исландия. Ама твоето мнение е меродавно за цяла Европа ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари