Charlie Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Чакаме ли днес, за да си получим победата официално? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Държи се like a virgin. :1000 (24): Иначе се знае, че няма да спечелим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 5 мин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Без Шоу няма да спечелим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Готови ли сте? Представлението започва 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Израeл... Next please Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Забавна песен ама този Имри хич не пее. Вие ужасно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Пуснах си БНТ със сериозното очакване тази вечер да спечелим или да сме поне в ТОП 3. 99% сигурен съм, че ще е така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Унгария, нека мачка! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Пуснах си БНТ със сериозното очакване тази вечер да спечелим или да сме поне в ТОП 3. 99% сигурен съм, че ще е така! Аз си мисля че ще спечелим. Дано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Нещо малко хора има или така ми се струва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тая тъпата песен на Италия ли я гласят за победител... Ужас.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тая тъпата песен на Италия ли я гласят за победител... Ужас.. И на Португаля е тъпа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кога трябва да пее нашия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кога трябва да пее нашия? След полунощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кога трябва да пее нашия? 25 от 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Online, please Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Португалия? Whattt taa fuckkk Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Online, please http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/ Унгария и Молдова ми харесват до тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/ Унгария и Молдова ми харесват до тука. Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много е як португалският, обаче тоя е толкова крийпи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Португалия? Whattt taa fuckkk Направо са ми ужасни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 #Sofia2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Готина песен от Азербайджан. А певицата се казва Диана Хаджиева, или не чух добре? Много българско звучи това... Песента на Хърватия също ми харесва. Интересно изпълнение от страна на певеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 От чутото дотук максимум 2-3 песни могат да са ни някаква конкуренция. Песента на Португалия е доста особена, харесва ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари