stereoto_ Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Просто не мога да си го обясня това. Да имеме Гери-Никол, да имаме Жана Бергендорф, да имаме Михаела Филешва, да имаме Азис ... Тия ми пращат този "MESS"! Заслужаваме да бършем прахта на 43-то място. Каквато и да е песента надали ще прескочим полуфинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 И аз очаквах някакъв боклук, ама това е изключително професионално - песен, аранжимент, видео, като гледам и кой ще е хореографът и сценичния режисьор, съвсем. Ама така е, като имаш богат баща. :1000 (29): Калиопи ми беше сред фаворитите, но на Евровизия звучеше и изглеждаше доста кофти всичко. Не знам колко е богат баща и' обаче когато участваше в Идол през 2011 (а пък Калиопи беше в журито) беше ми фаворит. Имам я виждано на живо и писано в фб, но това беше преди годинии. Да, 2012 си остава хайлайта на Калиопи от трите пъти ходене на Евровизия Най-доброто ни класиране Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Смях и ПАДЕНИЕ. Това копеленце сигурно дори няма да ни класира, все грешни избори.. трагедия. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Смях и ПАДЕНИЕ. Това копеленце сигурно дори няма да ни класира, все грешни избори.. трагедия. " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Песента е отвратителна, чух я,мноооо е зле. Няма нищо общо с Азер от 2013та,не се надявайте.Балада,блудкава,с нищо не се запомня.Няма да видим финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Догодина предполагам чистачката на Вирджиния рекърдс ще пратим на Евровизия, нелепо, жалко. По-добре да не бяхме участвали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Просто не мога да си го обясня това. Да имеме Гери-Никол, да имаме Жана Бергендорф, да имаме Михаела Филешва, да имаме Азис ... Тия ми пращат този "MESS"! +1 И в Сърбия последните години пращат все неизвестни пев(и)ци. Според мен Мария Илиева заслужава да я пратите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Надали някой скоро ще мине рекорда на Поли Генова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ужасно противно момче. Не мога да го понасям. Ще се излагаме след Поли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Има информация, че изпълнителят на Евровизия ще е наистина Кристиан, но не Костов, а Талев. Песента се казва Good or bad. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Има информация, че изпълнителят на Евровизия ще е наистина Кристиан, но не Костов, а Талев. Песента се казва Good or bad. Кой е тоя пък? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Кой е тоя пък? Krisko Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ами Швеция пак са с убийствена песен!! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ами Швеция пак са с убийствена песен!! :1000 (30): Уникални са там. Дори и миналата година песента им беше много силна и беше единствената, която влезе в Западните класации, макар и да не беше материал за конкурса. И все пак бяха пети. Лорийн пак се е пробвала, хубава е песента, но представянето много напомня на това на Euphoria. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ами Швеция пак са с убийствена песен!! :1000 (30): Точно това идвах да споделя, песента не е кой знае колко брутална, ама значи, майка му стара, шведите знаят как да я представят на сцената така, че да изглежда като победител. Толкова иновативно, толкова ефектно. Пък този Робин е страшен красавец, направо е като изваян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 На мен на Швеция не ми харесва. Победителка! НА АВСТРАЛИЯ Е БРУТАЛНА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 този път АВСТРАЛИЯ ще спечели ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Швейцария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 този път АВСТРАЛИЯ ще спечели ! Тц, победителят тази година е повече от ясен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Към днешна дата Switzerland ми е фаворита! Наистина е типичната фестивална песен, но е много яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Току що прегледах финала на Melodifestivalen. Много мащабно и адски силно като изпълнения и песни, впечатлен съм наистина! И разбира се прекрасната Зара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Току що прегледах финала на Melodifestivalen. Много мащабно и адски силно като изпълнения и песни, впечатлен съм наистина! И разбира се прекрасната Зара Генералния консенсус е, че това е най-слабия Мелодифестивален в последните 10-ина години. Наистина песните тази година бяха страшно разочароващи, сравнение с предни години, където има поне 4-5 брутални. На мен тази година любима ми беше само на Мариет песента - заслужаваше да победи, песен, изпълнение - всичко топ. Иначе да - Мелодифестивален е продукция на световно ниво, такова ниво е недостижимо за всички останали национални финали. Често се случва финалът на Мелодифестивален да изглежда по-професионално от самата Евровизия дори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Генералния консенсус е, че това е най-слабия Мелодифестивален в последните 10-ина години. Наистина песните тази година бяха страшно разочароващи, сравнение с предни години, където има поне 4-5 брутални. На мен тази година любима ми беше само на Мариет песента - заслужаваше да победи, песен, изпълнение - всичко топ. Иначе да - Мелодифестивален е продукция на световно ниво, такова ниво е недостижимо за всички останали национални финали. Често се случва финалът на Мелодифестивален да изглежда по-професионално от самата Евровизия дори. Нивото наистина е световно, няма две мнения по въпроса. И все пак колкото и разочароващи да са били песните на тазгодишният Melodifestivalen утрешната премиера на нашата песен ще бие тъпометъра. Още нещо доста силно и то от Azerbaijan! Направо утре ще ми идва да потъна в дън земя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Кристиан Костов е повече за детската Еврозивия, отколкото за голямата. Има вид на малко дете. Цяла Европа ще ни се смее, заради болните амбиции на Саня. Александър Рибак преди години спечели и всички му се кефиха. Виждам даже стратегически ход от наша страна да пратим него. А и ако Саня се бръкне за интересно представяне всичко ще е повече от страхотно. Аз също не го харесвам, но е редно да го подкрепим и да стискаме палци за силно представяне. Успех! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Утре в 11 часа ще разберем #кой ще представи България на Евровизия 2017, а в 18 часа - с #какво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари