Ivanhoe Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Михаела и Башар смазаха тая вечер. На Миша много й се смях, беше много добра и същевременно забавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 -A. каза: Ами виж само как имитираше Софка, все едно има паркинсон. Поредната никому известна кукувица която се срамува да ''имитира'' чалга и го превръща в пародия какъвто е нейната музикална кариера! По принцип Софка си е като болна от паркинсон. Много се забавлявах с имитацията на Михаела, което е най-важното за подобен тип шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Михаела беше жестока. Такава прилика и като визия, и като глас, и като движения. Попиках се от смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Михаела с най-доброто представяне този път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 На Преси е класи над това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Боби каза: Михаела беше жестока. Такава прилика и като визия, и като глас, и като движения. Попиках се от смях. 1:1, Михаела ги премаза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Charlie каза: На Преси е класи над това. О,да!Плюс това гласът на Преси има дрезгавината,която Деси няма за да имитира гласа на Тина.Но като цяло Деската си го каза,че е по -флегматична,а и то се вижда кои роли й бяха най-силни и кои най-слаби.Преси разби с тази роля и си спечели съвсем заслужено. П.С.Как си обясняваш слабата зрителска подкрепа към Преси миналата година? Тогава Михаела и Люси бяха Геро и Поли (бутаните напред) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 GSimeonova каза: О,да!Плюс това гласът на Преси има дрезгавината,която Деси няма за да имитира гласа на Тина.Но като цяло Деската си го каза,че е по -флегматична,а и то се вижда кои роли й бяха най-силни и кои най-слаби.Преси разби с тази роля и си спечели съвсем заслужено. П.С.Как си обясняваш слабата зрителска подкрепа към Преси миналата година? Тогава Михаела и Люси бяха Геро и Поли (бутаните напред) Ами, честно да си кажем, тя не се справяше блестящо И съм останал с впечатление, че зрителският вот за нея почти винаги беше силен. Иначе Геро и Поли не ги понасях. Геро ме кефеше в началото, ама като почна и той да се цупи за точки и места и ми стана противен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Миро и Михаела пръснаха! Миро ми е фаворит от самото начало. Кефи ме, че във всеки образ вкарва и от неговия глас, но нормално човека е музикант, идва му от вътре. Десислава тоя път беше зле, но и пожелавам успех, заслужава да е на финал. Наистина попиля Преса от към образи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Сашо каза: Миро и Михаела пръснаха! Миро ми е фаворит от самото начало. Кефи ме, че във всеки образ вкарва и от неговия глас, но нормално човека е музикант, идва му от вътре. Десислава тоя път беше зле, но и пожелавам успех, заслужава да е на финал. Наистина попиля Преса от към образи. То добре, че е музикант, ама идеята на шоуто е точно противоположната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 HIT каза: То добре, че е музикант, ама идеята на шоуто е точно противоположната. Е нали се сещаш,че няма как през цялото изпълнение да докарат гласа 1:1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бих искал да гледам шоуто с непознати лица. Да не са известни личности, да има кастинг, да се записват хора и така. Дано и те имат някаква такава идея и да я реализират догодина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Charlie каза: На Преси е класи над това. Преслава пее фалшиво във всяка фраза. Да като имитация е по близко до Тина, но като изпълнение е много слабо. Личи си, ч Преслава не познава нито много добре песента, а английския и е шит... ДесиСлава има много по добри изпълнения на The best и отново без да имитира Тина. ДесиСлава е обратния образ на Тина. Ако Деса е лирична и нежна като глас, Тина е е с дрезгав , характерен за рока глас. Ако Тина кипи от енергия, то ДесиСлава излъчва цялото спокойствие на света. Преслава в кариерата си няма лайв като този на Деса, към който си дал линк. ДесиСлава пее страхотно тази песен без да копира Тина или която и да е друга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Когато едно 19 годишно момиче премаже Деса, дано Михаела победи!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Пълен провал на Коцето тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 София разби, как пък не успяха да я оценят през целия сезон. Тя ме впечатли най-много досега. И Люси беше добре, Коцето и Башар средна работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И в крайна сметка няма ли някой от участниците да се превъплъщава в Десислава? Спокойно може да се дадат за имитация клиповете ѝ "Мъжете всичко искат" и "Невъзможно е да спрем", където е супер разчупена. Или, може би на "100 парички, бате", където кърти с присъствие... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 ice_hot_sm каза: И в крайна сметка няма ли някой от участниците да се превъплъщава в Десислава? Спокойно може да се дадат за имитация клиповете ѝ "Мъжете всичко искат" и "Невъзможно е да спрем", където е супер разчупена. Или, може би на "100 парички, бате", където кърти с присъствие... :1000 (29): Уви, няма да я имитират, освен ако някой от финалистите не си избере нея. :1000 (29): На мен много ми се искаше някой да имитира "И на всички като тебе", представям си Коцето или Башар с прилепналия костюм как размахват вериги и брадви, или как застават пред Фънки и му пеят "Ти на мене ня'а ми говориш така!"... Михаела пя страхотно, но гримьорите този сезон ще ме уморят... Мацнали малко брозант по лицето, а останалите части от тялото- светли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 ДесиСлава пя ли вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 NazzkO каза: ДесиСлава пя ли вече? Сега ще е тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 SG каза: Сега ще е тя. Тъкмо навреме сега. Нещо по-специално до момента, някой много добре да се представи? Днес ще отпадат ли участници? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 NazzkO каза: Тъкмо навреме сега. Нещо по-специално до момента, някой много добре да се представи? Днес ще отпадат ли участници? Средна работа до момента. Ще отпаднат четирима, от които трима са ясни- Коцето, Башар и София. Това е от моментите, в които нямам коментар за Деси... Голяма е! Дори и Йорданка взе, че го призна, Фънки също, по своя си начин... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Деса изкърти. Пак залата на крака. Фънки я разпрегръща, Йорданка каза, че е голяма певица и заслужава да е на финал. Ето този коментар чаках 3 месеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Миро много готин всеки път, а на живо е още по-готин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Абе много пее Деса балади - спор няма. Изкърти и тази вечер. Макар че струва ми се, че и още по-добре може да я изпее. Но е факт, че само тя от тазгодишните участници в действителност може да те развълнува. Никакви Михаели, никакви Люсита. И коментарите във ФБ го доказват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари