THE IIconic Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Пак изтървах Деса Нищо не си изпуснал... Беше като умрял травестит. На пеене горе долу го докара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Мале, Мишето много добре го издокарва Wtf?! Auto tune?! O.o Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Знаех си, че Фънки ще насоли истинската Ариана Гранде :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 София е уникална! Иначе и Михаела беше супер, не че съм очаквал нещо различно от образ, който толкова се доближава до нея. Но изказванията как била по-добра от истинската Ариана ме разбиха... Те явно не са слушали нейни лайфове, нито пък са наясно колко добре самата тя имитира чужди гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Ето какви обрзи подхождат на Деска. ткива с тежест а сцената и способни д извивт глас. Не случайно Ваня Костова и Георги Христов , а и дори Миро са най-добрите и образи. Не мога да повявам, че я одобриха журето. Дано е в топ 3 днес. Деса си е работила по образа. Тази седмица имаше някой друг свободен ден и това проличава. Освен това преди неколко години Георги Христов я беше хранел нещо покрай онази Евровизия със Софка. Деса днес добре му е затворила и неговата уста. Както затвори и тази на Фънки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Феноменална Деса... напълни ми душата!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Аз си чакам Дара и аче за сега Гранде е най- добра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Люса смаза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Може би най-доброто предаване от към образи досега. Няма нито един слаб. Люси обаче повече прилича на Tobin Bell Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Представянето на Люси ме докосна, но може би заради самата идея на песента и снимките. Самата тя беше средна работа, но и не мисля че беше възможно да е по-добра при положение, че гласът за имитация е мъжки и то толкова характерен. Преди това Башар ме взриви от смях, прави едни от най-добрите травеститски образи в предаването! Но ми се струва, че Коцето като Дара има шанса да го надмине, чакам с нетърпение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Каламбак има ли? :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тия от журито много се изложиха с тези критики към Ариана, за да възхваляват Михаела, то си личеше на нея колко й е неприятно. И не ми хареса Михаела този път, всъщност май никой не ми хареса, но пуснах от Деса, първите ги пропуснах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Както си очаквах- Коцето като Дара беше уникум! Доста силно шоу тази вечер, конкуренцията ще е голяма. Аз си оставам за Деси или Джаферович, може и София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нещо много ми стана подозрително...във всяко предаване се пада по 1 или 2 бг песни. А на Михаела досега й се паднаха два от най-желаните образа - на Адел и Гранде, отделно всеки път почти е с мн високи оценки...Саня май е доста близка с Маги Всеки път като гледам Деси като мъж ми прилича на Майки, целият е на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Надя е жестока! Какво се случва с нея, има ли нови песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Уау, Надя трябва да я поканят за редовен участник в следващия сезон! Няма такова раздаване! Но е някак тъпо, че я представят като 'Надя от Не така, брат', все едно не е певица... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тая Надя беше като надрусана направо ме пръсна от смях. Уникална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Надя ги заколи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Надя и Десислава изгледах и доста ми харесаха Сега ще чуя и Михаела, да видим какво толкова е изпяла. Иначе се кефя, че Дес се е стегнала и се справи наистина превъзходно. МНого ми е смешна старата червена чанта Данчето как положителните думи към Десислава все едно ги просъсква между зъбите си и като винаги да търси нещо негативно да каже, много досадно. Сега да видим кой ще спечели и образите им за другата седмица - много свежо предаване май е било )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Уау, Надя трябва да я поканят за редовен участник в следващия сезон! Няма такова раздаване! Но е някак тъпо, че я представят като 'Надя от Не така, брат', все едно не е певица... Нова си рекламират филмчето. Иначе много е яка Надя! Дано избухне с хит скоро! Коцето, горкия, жива гавра с него. Видя му се ташака... :1000 (29): Деса досега се справя най-добре с имитации на естрадни изпълнители. Коя е Ариана пред Мишето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нова си рекламират филмчето. Иначе много е яка Надя! Дано избухне с хит скоро! Има логика... Браво на Ваня, заслужаваше победата. Деси ТОП 3. А чалгата официално проби в Капките! Досега не беше имало чак такъв образ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Харесвам много Миро, но изобщо тук не му се е получило с Рики. Можеха с последния хит на Рики "Vente Paca". Рики няма само Maria или Livin'la vida loca. Как може само с Maria. И хората не са доволни, поне тук се вижда, че хората обожават Рики и има фенове в България: #2 stella | 10 April.2017 / 21:44 Еее могли са просто да му дадат някоя друга песен за да бъде приликата по-голяма, Рики е страхотен и има толкова много хубави песни и клипове в репертоара си. Наистина много се зарадвах миналата седмица на бутона като видях Рики Мартин и имах големи очаквания от Миро, но Рики си е Рики. #1 JohnWayne6 | 10 April.2017 / 20:54 Все едно гледах кавър на Миро на песента с по-тъмна коса. Нищо общо с Рики Мартин. Орлин Павлов миналата година беше много добър като имитираше Рики. И не е Опа, а Уепа. По-лоша имитация на Рики не съм гледала. Рики е толкова красив, тука направо са се изгаврили. Да уволнят гримьорите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари