Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Надя е жестока! Какво се случва с нея, има ли нови песни? Да, скоро ще гръмне с песен от Декстър. Иначе си се занимява с вибокс и нова, в момента е тяхо лице. Надя им показа. Гост-звездата им скри шапките. Обичам я <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Да, скоро ще гръмне с песен от Декстър. Иначе си се занимява с вибокс и нова, в момента е тяхо лице. Надя им показа. Гост-звездата им скри шапките. Обичам я <3 ВЕРНО ЛИ ОТ ДЕКСТЪР?! ЩЕ СМАЖАААААААААТ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Кристиана намаза малко ефирно време и тя. Нищо, че не я отразиха коя е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нищо не си изпуснал... Беше като умрял травестит. На пеене горе долу го докара Няма ли модератори в този форум? Иначе по темата аз много се изкефих - изпяването ѝ беше великолепно, тъкмо за което ще е винаги една от малкото певици с главно П. Изкефи ме и как се закачаше пак с Фънки и как се разходи из публиката - много стабилно стоя и излъчваше съвсем друга енергия. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Няма ли модератори в този форум? Иначе по темата аз много се изкефих - изпяването ѝ беше великолепно, тъкмо за което ще е винаги една от малкото певици с главно П. Изкефи ме и как се закачаше пак с Фънки и как се разходи из публиката - много стабилно стоя и излъчваше съвсем друга енергия. Браво! Изглежда няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Люси и Деса не можах да ги позная Ендемол блокирали клиповете в тубата, мизерници.... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 хахахахах голям му е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Пасти да яде Лорийн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Деси самаза с пеене вчера!Най-голямата!Това с ходенето в публиката ми напомни на Преси от миналия сезон като имитираше Таркан :1000 (29): Мисля , че и следващия път ще се представи добре,защото до колкото успях да чуя песента,която й се падна ми се стори по-лирична,което е точно нейната силна страна.Голямо израстване направи!За това е хубаво да се казват нещата както са, за да може да се вземе поука и да се подобрят грешките,от колкото да се лъже и замазва сляпо всяко нейно изпълнение.Евала,Деско! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Миро е фен на Рики. Ей, кефи ме. Знае на кой да е фен. Миро за Рики в "Като две капки вода": Аз много обичам Рики Мартин. Изключително дисциплиниран. Рики Мартин е един най- дисциплинираните типчета на съвременната музика, започнал от нищото. Започна с фестивали, актьор, танцьор. Той беше с дълга коса до кръста едно време- типичния латино от телесериал-дълга коса, къдрава и всъщност, когато я подстрига и когато хората видяха в него, че той всъщност е едно много хубаво момче, а не просто оня излъскан бонбон от сериалите, тогава му тръгна и кариерата. Много хубаво пее и много добре танцува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Защо ли никой не може да имитира Рики, защото никой не може да е като него. И докато у нас го имитират само с Maria и Livin'la vida loca, в другите страни го имитират и с новите му песни като La Mordidita: Оригинала си е оригинал- от 8 април концерта в Лас Вегас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Деса отново има шанс да направи добър този образ - Лопез/Антъни. Дано го направи като Виктор Калев на първия концерт, а не с двете половини на лицето... Иска се два вида пеене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 София беше брилянтна! 10-ката за вечерта вече е ясна. Само не мога да разбера защо тези гримьори продължават да не си вършат работата? Ако й бяха докарали лицето на Данчето щеше да е още по-внушително, а сега изглежда като тъмнокоса София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 София беше много добра. Много я харесвам. На Ваня не му обърнах много внимание, безразличен ми е като цяло. Деси ще е Дженифър Лопес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Деси ще е Дженифър Лопес. И Марк Антъни. :1000 (29): Страх ме е да имам някакви очаквания от цели ДВА образа, но все пак чакам с интерес. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 И Марк Антъни. :1000 (29): Страх ме е да имам някакви очаквания от цели ДВА образа, но все пак чакам с интерес. :1000 (29): Дженифър Лопес ще е, няма да е и двамата. :1000 (29): Т.е., холограма ще е, но пише, че ще е с образа на ДжейЛо на лайфа. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дженифър Лопес ще е, няма да е и двамата. :1000 (29): Т.е., холограма ще е, но пише, че ще е с образа на ДжейЛо на лайфа. :1000 (29): Ааа ок, не знаех. Иначе очаквах да има холограма, но ми беше чудно кой ли ще е 'холограменият' образ Миналата година на Поли й се получи супер дуета на Марая и Уитни, да видим дали Деси ще успее да се доближи до нейното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ааа ок, не знаех. Иначе очаквах да има холограма, но ми беше чудно кой ли ще е 'холограменият' образ Миналата година на Поли й се получи супер дуета на Марая и Уитни, да видим дали Деси ще успее да се доближи до нейното. Имам чувството, че Деси Слава супер много се панира като излезе на сцената. Ако е сред няква компания, сигурно ги прави всички 1:1, но дойде ли лайфът, е туш. Аз мисля, че Люси ще обере овациите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Имам чувството, че Деси Слава супер много се панира като излезе на сцената. Ако е сред няква компания, сигурно ги прави всички 1:1, но дойде ли лайфът, е туш. Аз мисля, че Люси ще обере овациите. :1000 (29): Люси беше доста добре, но според мен София е ТОП тази вечер, тя трябва да е на върха. Време е забавата да започне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Люси беше доста добре, но според мен София е ТОП тази вечер, тя трябва да е на върха. Време е забавата да започне! Люси ще победи според мен. :1000 (29): Иначе за нейните мъжки образи се стараят най-много. То са маски, то са гримове... На другите им сложат някъв грим, една перука евентуално и това е. Айде, бат Милко :1000 (29): :1000 (29): Под видеото написали Песен:2008, Видео: 2009 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ааууу, ненененене, убиха! :roll1: С поп фолк песни става голямо шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Няколко минути не мога да напиша коментар, защото се заливам от смях... Визията... поведението... изпълнението с Милко после... Трябва да залагат на чалга образи във всеки епизод! Чакаме сега Деси- дано и нея да са я направили визуално, макар че малко се съмнявам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Деса се справи много добре с Марк Антъни, много яка. Обаче много и отива с такава тъмна коса. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Първото, което ще напиша е.. Деска веднага да маха русия цвят...ето този шоколадов цвят и отива много, ама ужасно много! Беше прекрасна и се радвам, че се оцени. Иначе тя, Миро и Люси ми харесаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Още едно прекрасно представяне от Десислава! Радвам се, че вече очевидно се старае повече. Марк Антъни беше чудесен, а за Дженифър можеше гримьорите да се постараят малко откъм визия и така щеше да е по-убедителна. Сега биеше на... Димана. Трудно ми е да преценя кой трябва да е на върха тази вечер- Деси, Миро или София. Може и Люси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари