NazzkO Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Даа, започнали са да качват в канала им в ютуб всичко. Пак слушах на Десислава изпълнението. Иска ми се всички тези нейни изпълнения на живо от шоуто да си ги сваля на мп3 с хубаво качество и на плеъра. Някой да иска да го направи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Е, това е, което искам от нея - пеене! Видя се, че е тромавка и ѝ е трудно с танците, но ако ми пее така както сега, аз ще съм много доволен! И айде, стига се е чудила и тюткала - да се заема да стяга концерт. Нека стои като пън на сцената, ако иска, аз искам да пее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Ами явно като ѝ се даде свястна музикантска песен се справя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ами явно като ѝ се даде свястна музикантска песен се справя. Точно. Не е важен само образа , а и песента, която ти се падне. ДесиСлава е родена да пее подобни песни. За това образите на Костова, Георги Христов, Марк Антъни и Сюзан Бойл и се получиха и по добре. Но го имаи другия момент - ДесиСлава последните 4 седмици има по минимум 2-3 свободни ди , за да разучи материята. Самата тя ми писа, че е много важно времето, което имаш за подготовка. Седмиците с Риана и Шакира за жалост бяха фул с участия. И нито текст е успяла да разучи, нито типични имики или движения, а дори е мелодията на момент не уцелваше... Много добър шамар с последния си образ за всички, които се съмняаваха в качествата и Друго ми прави впечатление. В седмицие, които се поореили, целия форум се изреди да злорадства как вече нямала глас, как била супер зле в имитациите и не и се отдавало, как била посредствена и прехвалена, а след последните две седмици, в които е топ, удобно прескачате темата. ДесиСлава затвърди позицията си като певица в очите на масовия българин и отново такива коментари под друга чалгаджийка не съм виждал. Ето няко, които ме изкефиха: Сашка Христова Незная дали сте запознати с историята на Сюзън Бойл, но тя има аутизъм и се явява на Англия търси талант 2009 година и изпява тази песен от Клетниците. Тя е от едно малко шотландско неизвестно селце и когато запява всички й стават на крака, колко съм плакала тогава. И Десислава успя да предаде едно към едно изпълнението и посланието на песента. Сега по тази песен има мюзикъл, тиражира се милиони милиони дискове. Невероятна жена вече на 60 години. Тя отива при нейния лекар, защото смята че всички ще й се подиграват и дали ще може да се пребори с болестта и синдром Аспергер мисля че беше а може и да греша, за което ще помоля да ме извините. Но вече има издадени над 14 000 милиона албума. Честито. Да бъде жива и здрава! 40 лайкс Ivo Stoyanov Тази песен е една от най-великите песни в историята на Бродуей, отделно донесе Оскар на Ан Хатауей, Деси я изпя по същия вълшебен начин, евала! 38лайкс Зара Дженанян Браво Десислава, ти си прекрасна, пееш чудесно затова се вземи в ръце и не се страхувай, правиш чудесни образи само се отпусни 15лайкс Димето Минкова Бравооо!!! Невероятна беше тази вечер! Напълно заслужена победа! 100лайкс Поли Илиева Браво! Единствената Бг чалга певица с талант и за други стилове. И най-важното е, че какъвто и жанр да изпълнява, не вкарва извивки от пайнерските им там шитни. Просто си е талантлива. 17лайкс Adriana Markova Браво най-после някой реален победител.Аман от тая Люса рошавата,неадекватната 18лайкс Билян Тенев Абсолютно заслужено Деси Слава спечели. Тя си беше най-добра тази вечер и дано по-често я 50лайкс Dimitar Stoianov Съвет към Маги Халваджиян - да изгони Фънки от журито защото заради комплексите си не оценява както трябва.9-ка за Десислава? Не е реална оценка но браво на зрителите че те оценяват правилно Asen Vasilev Една от малкото заслужени победи! Браво! Харесвам · Отговор · 2 · 24 април в 22:56 Ivo Vasilev Направо урок по пеене и по емоция им изнесе на всички! Най-доброто изпълнение не само днес, не само за сезона, ами въобще откакто се прави предаването тук! Танчето Лилова НАЙ-НАКРАЯ!!! ЗАСЛУЖЕНОО! Много се радвам за нашия ангел! Честито! Много се гордея с нея! Удивителна е 20лайкс СТЕФИ НИКОЛОВА Деси Браво! Дори и Фънки искаше да ти даде 10,но го досрамя! Добре, че беше София за да я даде на нея! Планета фен клуб Показахме какво може една поп-фолк певица! Супер се кефя как сега противниците се пръскат от яд! Обичаме те Деси 50лайкс Boyan Hristov Изпя великолепно песента :-) Браво Деси. Спирай с чалгата, знам че можеш да пееш и рок 🎸😁 И диск Кина Лютова Положила е много труд и резултата е на лице. Rumen Kamenov Браво Десислава!!! Прекрасен глас и голям талант !! Evelinna Takova Ей какъв глас извади Десислава. Браво Деси, страхотна си! Mi aNпреди 1 ден Това е АНГЕЛСКИЯТ ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ!!! Поклон пред таланта ти Деси 31 likes tilisiпреди 22 часа Освен с прекрасната интерпретация Десислава тук показа и много скромно поведение - свенливост неприсъща за шаблона на фолк певиците 11 likes omaina duduvaпреди 23 часа ДесиСлава за пореден път доказа , че е УНИВЕРСАЛНА певица ! Респект 7likes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ами представяния като това за пореден път доказват, че Деси Слава ако се беше родила на запад, щеше да си е една Селин Дион. Да те сравнят с ниво Бродуей е едно от най-добрите признания, което един Бг артист би могъл да получи. Никоя друга чалга певица не е показвала такива качества. Сигурен съм, че ако тук имаше пазар за такава музика, Деси щеше да е сред най-дейните, но... какво да се прави. Тя не че си няма експерименти в по-трудно смилаеми стилове, макар и недооценени- Славатроника е ниво, което надали някоя ще се постарае да догони, особено във времена като днешните, когато основно комерса е на почит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ами представяния като това за пореден път доказват, че Деси Слава ако се беше родила на запад, щеше да си е една Селин Дион. Десислава на Запад нямаше да я вземат дори за беквокалистка на Селин Дион Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Глас имат много хора, всичко е въпрос на късмет си мисля аз. Малко обаче са така отдадени на музиката и успяват да предават емоции чрез музиката си, само с глас - без нищо повече. ДесиСлава е една от тези. Колкото е неориентирана и мързелива, толкова е талантлива и пленяваща публиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Абсолютно. Силата на ДесиСлава не е в самото пеене - има и с по мощни от нейния глас, и с повече октави и по голям диапазон, но ДесиСлава пее с душата си. Повечето добри певици не пеят както усещат песента, не я изживяват, а просто я износват на гърло и се надвикват. Да пееш не означава да викаш, както много хора се заблуждават. Някои песни си искат по топло и лирично изпяване, други пък си искат глас. Деса умее и двете. Уважението, което българина демонстрира последните седмици към ДесиСлава е повече от похвално. Оказа се, че българина не забравя и не подминава истинските си звезди и таланти. И фолка по никакъв начин не слага етикети и табели на ДесиСлава, както на повечето други. Публиката н може да се излъже и тя си отсява избраните. на дали за последните 20 години има изпълнител който е разплакал с изпълненията си що народ и по участия и по тв-то. Никакъв запад. Деси не случайно е родена в БГ. Ако беше другаде щеше да е една от всички. Тук и е мястото. Народа си я иска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Все едно чета изрезки от Отечествен фронт, 1954г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Готови ли сме за опера? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Искам вече "И на всички като тебе" да се падне на някой участник. Докога ще чакаме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Искам вече "И на всички като тебе" да се падне на някой участник. Докога ще чакаме? Ами айде де, искаме ама не се пада... В това предаване обичат да се гаврят с Миро, така че може на него да му се падне. Но след като той вече два пъти беше чалга изпълнител, навярно това няма да стане. На Башар, Коцето и Ваня също ще им отива много, но задължително искам да е мъж, за да е смеха максимален! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ами айде де, искаме ама не се пада... В това предаване обичат да се гаврят с Миро, така че може на него да му се падне. Но след като той вече два пъти беше чалга изпълнител, навярно това няма да стане. На Башар, Коцето и Ваня също ще им отива много, но задължително искам да е мъж, за да е смеха максимален! Днес ще се пее ли чалга песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Днес ще се пее ли чалга песен? Не, но ще има Пайнерски изпълнител- Веско Маринов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Това беше най-доброто представяне на Михаела за цялото предаване, много високо вдигна летвата на епизода. Башар и Коцето също бяха добре, нищо че първия изглеждаше покъртително в лицето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Уникална Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Поздравления за Деси. Наистина добро представяне, личи си старанието. Цялата зала на крака, само Данчето седи и не става - недосегаемо величие и чувство за недостижимост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Деса е звяр. Изкефих й се на макс тая вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Грозен глас извади, но що-годе се справи. Светлозар беше ужасен. Дори текстът не си беше научил. И не беше толкова добре, че да ѝ се става на крака. Само човек, който не е слушал истинска опера може да стане на крака. Затова и Данчето не е толкова глупава. Иначе сигурно пак ще е първа тази вечер, защото масата си мисли, че е била връх. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Безмълвен съм. Очаквах да се справи, но това беше просто без коментар... Михаела също беше супер, но ако Деси не спечели и тази вечер ще е голям смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Деса ги уби тая вечер. Михаела кой е била? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Грозен глас извади, но що-годе се справи. Светлозар беше ужасен. Дори текстът не си беше научил. И не беше толкова добре, че да ѝ се става на крака. Само човек, който не е слушал истинска опера може да стане на крака. Затова и Данчето не е толкова глупава. Иначе сигурно пак ще е първа тази вечер, защото масата си мисли, че е била връх. Хората все пак не бяха на опера, а на шоу. Да не говорим, че Деси Слава е далеч от оперна певица, но самото изпълнение е достойно за уважение и поздравление, защото беше на високо ниво. Прост начин да го изкажеш е като се изправиш и аплодираш, но явно в цялата зала само Данчето е ходила на опера и знае как трябва да се държиш "на ниво" след подобно изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Миро всъщност за какво ходи на тия подготовки като всеки път изпълненията му са на 100% със неговия глас. Никакъв опит дори и за имитация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Разбира се, че Деси беше връх. За пореден път доказа коя е и шашна дори и някои от феновете си, като мен, които попринцип сме наясно с възможностите й. Предостатъчно за някакво си риалити- не сме в националната опера все пак, нито пък Деса е професионална оперна певица. Но би могла да заблуди, че е такава... И Миро се справи доста добре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Данче да не би да завижда на 100 - те концерта от Веско годишно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари