Ivanhoe Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Михаела и Башар смазаха тая вечер. На Миша много й се смях, беше много добра и същевременно забавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ами виж само как имитираше Софка, все едно има паркинсон. Поредната никому известна кукувица която се срамува да ''имитира'' чалга и го превръща в пародия какъвто е нейната музикална кариера! По принцип Софка си е като болна от паркинсон. Много се забавлявах с имитацията на Михаела, което е най-важното за подобен тип шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Михаела беше жестока. Такава прилика и като визия, и като глас, и като движения. Попиках се от смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Михаела с най-доброто представяне този път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 На Преси е класи над това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Михаела беше жестока. Такава прилика и като визия, и като глас, и като движения. Попиках се от смях. 1:1, Михаела ги премаза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 На Преси е класи над това. О,да!Плюс това гласът на Преси има дрезгавината,която Деси няма за да имитира гласа на Тина.Но като цяло Деската си го каза,че е по -флегматична,а и то се вижда кои роли й бяха най-силни и кои най-слаби.Преси разби с тази роля и си спечели съвсем заслужено. П.С.Как си обясняваш слабата зрителска подкрепа към Преси миналата година? Тогава Михаела и Люси бяха Геро и Поли (бутаните напред) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 О,да!Плюс това гласът на Преси има дрезгавината,която Деси няма за да имитира гласа на Тина.Но като цяло Деската си го каза,че е по -флегматична,а и то се вижда кои роли й бяха най-силни и кои най-слаби.Преси разби с тази роля и си спечели съвсем заслужено. П.С.Как си обясняваш слабата зрителска подкрепа към Преси миналата година? Тогава Михаела и Люси бяха Геро и Поли (бутаните напред) Ами, честно да си кажем, тя не се справяше блестящо И съм останал с впечатление, че зрителският вот за нея почти винаги беше силен. Иначе Геро и Поли не ги понасях. Геро ме кефеше в началото, ама като почна и той да се цупи за точки и места и ми стана противен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Миро и Михаела пръснаха! Миро ми е фаворит от самото начало. Кефи ме, че във всеки образ вкарва и от неговия глас, но нормално човека е музикант, идва му от вътре. Десислава тоя път беше зле, но и пожелавам успех, заслужава да е на финал. Наистина попиля Преса от към образи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Миро и Михаела пръснаха! Миро ми е фаворит от самото начало. Кефи ме, че във всеки образ вкарва и от неговия глас, но нормално човека е музикант, идва му от вътре. Десислава тоя път беше зле, но и пожелавам успех, заслужава да е на финал. Наистина попиля Преса от към образи. То добре, че е музикант, ама идеята на шоуто е точно противоположната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 То добре, че е музикант, ама идеята на шоуто е точно противоположната. Е нали се сещаш,че няма как през цялото изпълнение да докарат гласа 1:1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бих искал да гледам шоуто с непознати лица. Да не са известни личности, да има кастинг, да се записват хора и така. Дано и те имат някаква такава идея и да я реализират догодина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На Преси е класи над това. Преслава пее фалшиво във всяка фраза. Да като имитация е по близко до Тина, но като изпълнение е много слабо. Личи си, ч Преслава не познава нито много добре песента, а английския и е шит... ДесиСлава има много по добри изпълнения на The best и отново без да имитира Тина. ДесиСлава е обратния образ на Тина. Ако Деса е лирична и нежна като глас, Тина е е с дрезгав , характерен за рока глас. Ако Тина кипи от енергия, то ДесиСлава излъчва цялото спокойствие на света. Преслава в кариерата си няма лайв като този на Деса, към който си дал линк. ДесиСлава пее страхотно тази песен без да копира Тина или която и да е друга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Когато едно 19 годишно момиче премаже Деса, дано Михаела победи!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Пълен провал на Коцето тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 София разби, как пък не успяха да я оценят през целия сезон. Тя ме впечатли най-много досега. И Люси беше добре, Коцето и Башар средна работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И в крайна сметка няма ли някой от участниците да се превъплъщава в Десислава? Спокойно може да се дадат за имитация клиповете ѝ "Мъжете всичко искат" и "Невъзможно е да спрем", където е супер разчупена. Или, може би на "100 парички, бате", където кърти с присъствие... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И в крайна сметка няма ли някой от участниците да се превъплъщава в Десислава? Спокойно може да се дадат за имитация клиповете ѝ "Мъжете всичко искат" и "Невъзможно е да спрем", където е супер разчупена. Или, може би на "100 парички, бате", където кърти с присъствие... :1000 (29): Уви, няма да я имитират, освен ако някой от финалистите не си избере нея. :1000 (29): На мен много ми се искаше някой да имитира "И на всички като тебе", представям си Коцето или Башар с прилепналия костюм как размахват вериги и брадви, или как застават пред Фънки и му пеят "Ти на мене ня'а ми говориш така!"... Михаела пя страхотно, но гримьорите този сезон ще ме уморят... Мацнали малко брозант по лицето, а останалите части от тялото- светли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 ДесиСлава пя ли вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 ДесиСлава пя ли вече? Сега ще е тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сега ще е тя. Тъкмо навреме сега. Нещо по-специално до момента, някой много добре да се представи? Днес ще отпадат ли участници? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Тъкмо навреме сега. Нещо по-специално до момента, някой много добре да се представи? Днес ще отпадат ли участници? Средна работа до момента. Ще отпаднат четирима, от които трима са ясни- Коцето, Башар и София. Това е от моментите, в които нямам коментар за Деси... Голяма е! Дори и Йорданка взе, че го призна, Фънки също, по своя си начин... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Деса изкърти. Пак залата на крака. Фънки я разпрегръща, Йорданка каза, че е голяма певица и заслужава да е на финал. Ето този коментар чаках 3 месеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Миро много готин всеки път, а на живо е още по-готин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Абе много пее Деса балади - спор няма. Изкърти и тази вечер. Макар че струва ми се, че и още по-добре може да я изпее. Но е факт, че само тя от тазгодишните участници в действителност може да те развълнува. Никакви Михаели, никакви Люсита. И коментарите във ФБ го доказват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари