NazzkO Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Михаела е още много малка да печели какъвто и да е формат. Тя преиграва най-много от всички, но, ако успее да се задържи в така наречения роден шоубизнес, то ще се понаучи на доста неща. Хитро се е сетила да пее Селин Дион, получава ѝ се, но по никакъв начин няма да е имитация. Люси дори още повече се е изхитрила да изпее българско парче, но не вярвам публиката да я подкрепи. От всички най-адекватна ми се стори ДесиСлава. Очаквам брутално пеене, стабилна и сериозна и да си тръгне с победата. И няма какво да се надявате - другата седмица всичко ще зависи от зрителите. Постарайте се да пуснете някой друг есемес- по 30 стотиники са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Миро се насра като чу, че Деса ще пее Притури се планината и без да помисли изцепи решението си за Бяла роза. Знае, че фолклора ще жегне зрителите, но ще се изложи ВЕЧЕ имам усещане, че може и да спечели Десито. Дано. Заслужава . Друг имал ли е 4 победи досега в предните сезони? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Няма да пусна смс за Десислава, Преслава е Богиня!!! С по-големи хитове, успехи и по-добро представяне в този формат. Точка, щом аз казах, значи е вярно! Агонизираш ли, хамелеоне? 4/12 победи? Какво е чувството? :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Миро се насра като чу, че Деса ще пее Притури се планината и без да помисли изцепи решението си за Бяла роза. Знае, че фолклора ще жегне зрителите, но ще се изложи ВЕЧЕ имам усещане, че може и да спечели Десито. Дано. Заслужава . Друг имал ли е 4 победи досега в предните сезони? Да - Рафи, Нети, Ненчо, Калин Врачански...Даже Ненчо май 5 имаше даже...Но за поп-фолка определено си е голяма победа, определено "надви' представянията на Азис и Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Поздрав с тази прекрасна емблема на българската музика! Поздравявам Деси за избора на песен, въпреки, че тайничко се надявах да избере Надка Караджова, но тракийската й орнаментика на гласа ще й помогне в тази велика песен. Сигурен съм, по-точно се надявам, поп-фолкът и феновете му да се обединят и подкрепят този Велик Глас - Деси Слава, в това число и самия жанр. Шансът за победа е голям, и съм сигурен, че България ще избере Гласът на България в това предаване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сенужката се насира, че откакто Деса е в Пайнер, Преслава не е в нищо най... Дори е на прага на дъното във всяко отношение Десито не ни изложи . Пресови гласувайте а не злобейте. За българите Деса е певица великан, а преса проста чалгаджийка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сенужката се насира, че откакто Деса е в Пайнер, Преслава не е в нищо най... Дори е на прага на дъното във всяко отношение Десито не ни изложи . Пресови гласувайте а не злобейте. За българите Деса е певица великан, а преса проста чалгаджийка Много си брутален с фактите, така съм те учил. Но Преслава няма вина, че един човек е болен от болестта "Пресиянство"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Поздрав с тази прекрасна емблема на българската музика! Поздравявам Деси за избора на песен, въпреки, че тайничко се надявах да избере Надка Караджова, но тракийската й орнаментика на гласа ще й помогне в тази велика песен. Сигурен съм, по-точно се надявам, поп-фолкът и феновете му да се обединят и подкрепят този Велик Глас - Деси Слава, в това число и самия жанр. Шансът за победа е голям, и съм сигурен, че България ще избере Гласът на България в това предаване! Наистина велика песен. Радвам се, че нея избра. Не знам дали знаете, но и Стефка Съботинова е от Гълъбово, от където е и Десислава. Ако трябва да сме точни - тя е от Розов кладенец, което е част от Гълъбово и сега на мястото на това селище има язовир със същото име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Наистина велика песен. Радвам се, че нея избра. Не знам дали знаете, но и Стефка Съботинова е от Гълъбово, от където е и Десислава. Ако трябва да сме точни - тя е от Розов кладенец, което е част от Гълъбово и сега на мястото на това селище има язовир със същото име. Интересна информация, благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 В официалната страница https://www.facebook.com/IshtarAlabinaOff/ Кралицата на финал! И също така е първият поп-фолк изпълнител с 4 победи. Много глуповато споделяне и името на държавата с малка буква - пръдла такава Сигурно е гадно да ти изпеят по-добре песента от теб самата де ahuahuahua Иначе и да не спечели, ДесиСлава си направи страхотно добра реклама. Прибрала си е хонорарът и се забавлява. Другото нещо, което ми се струва е, че тя е типична рибка, понеже доста от най-близките ми хора са тази зодия. В началото са доста плахи, докато сами не усетят, че се чувстват добре на дадено място, успокояват се и се изявяват в пълния си блясък. Страхотна е, заслужава да спечели. От чужбина може ли да се гласува? А в интернет на финала? Ако не, то дано наистина доста хорат ппуснат по 1-2 смс-а и сме готови Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Четейки коментарите тук и виждайки резултата от страницата във Фейсбук, очаквах нещо невероятно и разтърсващо. Получих едно хубаво изпълнение на песента и дотам. Всички знаем, че Десислава няма конкуренция в изпълненията на балади, но тук нито можеше да се сравнява с мощта на Ищар, нито пък имаше някакъв опит за имитация, което е целта на това предаване в крайна сметка. Десислава направила кавър на "Хоршат хаи калиптус", както много друго преди нея. ОК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Агонизираш ли, хамелеоне? 4/12 победи? Какво е чувството? :1000 (24): Че Михаела ще победи и всички във фейса и тубата са за нея Десислава - вечната втора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Сенужката се насира, че откакто Деса е в Пайнер, Преслава не е в нищо най... Дори е на прага на дъното във всяко отношение Десито не ни изложи . Пресови гласувайте а не злобейте. За българите Деса е певица великан, а преса проста чалгаджийка Затова Преси взе 250К от Капките, а Деса - 80 К Затова Преслава е на 10К хонорар, а Деса - на 5К. Затова Преслава е най-оборотната певица за 2014-2015-2016-2017. Колко СМС да пуснем за Михаела на Финала - 50-100? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Много се кефя, че Деса ще пее Притури са планината. Имам огромни очаквания към изпълнението, дано да се справи!! Очаквам да победи. А и да не победи, самия факт, че е побеждавала 4 пъти през целия сезон мисля, че е достатъчно показателно кой е номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 До 20 смс-а може от номер. Михаела ще я компенсират заради Х фактор, но Деси Слава за пореден път ще покаже глас и ще добави в репертоара си още едно голямо изпълнение, а това остава, не победите и първите места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Четейки коментарите тук и виждайки резултата от страницата във Фейсбук, очаквах нещо невероятно и разтърсващо. Получих едно хубаво изпълнение на песента и дотам. Всички знаем, че Десислава няма конкуренция в изпълненията на балади, но тук нито можеше да се сравнява с мощта на Ищар, нито пък имаше някакъв опит за имитация, което е целта на това предаване в крайна сметка. Десислава направила кавър на "Хоршат хаи калиптус", както много друго преди нея. ОК. Интересно усещане за музика имаш, но някак несериозно стои изказването ти с подпис на Яница И стига сте се занимавали да отговаряте на този смит, само пълните темата с простотии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Михаела е още много малка да печели какъвто и да е формат. А Деса - много дебела Хитро се е сетила да пее Селин Дион, получава ѝ се, но по никакъв начин няма да е имитация. И на Деса няма да е имитация. Както не беше имитация нито Ищар, нито Райна Кабаиванска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 И на Деса няма да е имитация. Както не беше имитация нито Ищар, нито Райна Кабаиванска. Според цяла БГ и двете са топ имитации. Според Данчето и Фънки дори. Ти кой беше, че не си спомням да спориш с гласа народен. Не те ли напъха Деса с 4 победи в дупката, от която си се пръкнал. Заври си незначителното мнение отзад и се поклони на единствената певица в жанра, която може да си позволи да стигне до тук. Коментари във ФБ не четеш ли. Реална преценка нямаш ли... Или просто това ти е дневния репертоар. Stanislava Kolev Уникална беше! Много фин човек е Деси Слава ! Прекрасна певица Георгиева Ралица Поздравления, Деси! Обожавам красивия ти глас и скромността ти! Бъди здрава и благословена! Остани такава, каквато си, защото така си истинска и прекрасна! Успех! Bonka Racheva Не очаквах,че ще се справи толкова добре!Браво ,Деси,за старанието ти през целия сезон! Вики Георгиевапреди 8 часа Най добрият глас на света поклон пред таланта на Деси Snejina Kanevaпреди 3 часа супер си Деси! Доказа се още веднъж каква певица си! Christin Jenellпреди 6 часа Изумена съм как Деси с талант,усмивка, скромност и доброта успя да пречупи Фънки и Данчето и ги постави на колене пред нея и таланта и! ЕВАЛА Деско tancheto azis_loverпреди 6 часа Толкова я обичам! Тя е певицата,която прави добро име на поп-фолка! Браво Десинко!❤ Искаш такива за Глория? Е, няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Според цяла БГ и двете са топ имитации. Според Данчето и Фънки дори. Ти кой беше, че не си спомням да спориш с гласа народен. Не те ли напъха Деса с 4 победи в дупката, от която си се пръкнал. Заври си незначителното мнение отзад и се поклони на единствената певица в жанра, която може да си позволи да стигне до тук. Коментари във ФБ не четеш ли. Реална преценка нямаш ли... Или просто това ти е дневния репертоар. Stanislava Kolev Уникална беше! Много фин човек е Деси Слава ! Прекрасна певица Георгиева Ралица Поздравления, Деси! Обожавам красивия ти глас и скромността ти! Бъди здрава и благословена! Остани такава, каквато си, защото така си истинска и прекрасна! Успех! Bonka Racheva Не очаквах,че ще се справи толкова добре!Браво ,Деси,за старанието ти през целия сезон! Вики Георгиевапреди 8 часа Най добрият глас на света поклон пред таланта на Деси Snejina Kanevaпреди 3 часа супер си Деси! Доказа се още веднъж каква певица си! Christin Jenellпреди 6 часа Изумена съм как Деси с талант,усмивка, скромност и доброта успя да пречупи Фънки и Данчето и ги постави на колене пред нея и таланта и! ЕВАЛА Деско tancheto azis_loverпреди 6 часа Толкова я обичам! Тя е певицата,която прави добро име на поп-фолка! Браво Десинко!❤ Искаш такива за Глория? Е, няма За другите не знам, но на мен вече ми писна на оная работа да чета за Дебеланата . Не се спря, пишеш по цели фермани за дебелогъзата. Е спри се , няма да спечели та акоп ще и свинкя на джамия да се качи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Хахаха Славун изтрещя заради мазната лоеста и безработна свиня. Надявам се, колата, за която се бори, да е ТИР, че иначе как ще се побере в нея това туловище. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Хахаха Славун изтрещя заради мазната лоеста и безработна свиня. Надявам се, колата, за която се бори, да е ТИР, че иначе как ще се побере в нея това туловище. За нея ще е Нужен цял ЗИЛ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Миро трябва да спечели, просто е много добър. Деса ми е след него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 А Деса - много дебела И на Деса няма да е имитация. Както не беше имитация нито Ищар, нито Райна Кабаиванска. Що за коментар е твоето? И после се изказваш като човек, разбиращ от опера. Не знам колко опера си слушал, колко секс си правил и колко мозък имаш, но определено НЕ Е БИЛО ДОСТАТЪЧНО. Оперното изкуство възпитава съвсем различни качества у хората, а не тези, които ти чрез злобните си неадекватни и простовати коментари показваш. За другите не знам, но на мен вече ми писна на оная работа да чета за Дебеланата . Не се спря, пишеш по цели фермани за дебелогъзата. Е спри се , няма да спечели та акоп ще и свинкя на джамия да се качи Още едно любопитно мнение. ТИ защо не си качил снимка в профила, та да виидм какъв недебелогъзец си? Аман от недоклатени хомосексуалисти в тоя форум. Като ти е писнало, то просто недей да влизаш в темите, в които се очаква Десислава да бъде спомената. Не е толкова трудно, нали? Миро трябва да спечели, просто е много добър. Деса ми е след него. На теб просто бих ти препоръчал да скокнеш до ушен лекар. Белкем си смениш и подписа И ми е чудно защо толкова злобни и тъжни коментари идват от момчета. Какво ви пречи леля ви Деси, колко хонорар е взела, колко ѝ е голям задникът и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Хахаха Славун изтрещя заради мазната лоеста и безработна свиня. Надявам се, колата, за която се бори, да е ТИР, че иначе как ще се побере в нея това туловище. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Аман от недоклатени хомосексуалисти в тоя форум. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): +11111111111111111 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари