Jump to content

Като две капки вода

Препоръчани коментари

Много е сладка,тази Деска :Vishenka_05:

Трудно и беше,видимо е,но пък те първа предстоим да я видим как се развива и трябва да спре да се притеснява,въпреки че е лесно на думи

Очаквах Фънки да я разкритикува,но журито добре я оцени.

Определено рока не е нейният стил особено с този ангелски глас,повече подхожда на Преслава,но се справи добре като за първи път :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 855
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коцето Калки, София Джамджиева, Башар Рахал, Миро, Михаела Маринова, Люси Дяковска и някой футболист, говори се за Ваня Джаферович.

Евгени май се е отказал от реванша с ДС. :1000 (29):

О, само заради Деса няма да се гледа, какви са тея - половината нафталини, половината никога не изгрели, тя Деса хем най-интересна, хем най-известна :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ако Евгени Минчев не участва, Деса остава най-известната и най-голяма звезда там.

Много интересно Нова ТВ утре какъв ли рейтинг ще обявят на предаването, ако е по-висок от този на "Гласът", във Видин няма да се спи.

Сподели в други сайтове

Ако Евгени Минчев не участва, Деса остава най-известната и най-голяма звезда там.

Много интересно Нова ТВ утре какъв ли рейтинг ще обявят на предаването, ако е по-висок от този на "Гласът", във Видин няма да се спи.

По висок ще е , защото агенцията която го измерва има договор с НОВА. :D

При bTV е същото.

Сподели в други сайтове

А къде са Кали, Юлиян Константинов, Жени Калканджиева, Петко Димитров ...

... някой от тях си е намерил работа и е спрял да обикаля реалитата? :mf_surrender:

Повръща ми се, разбирате ли ... Ваня е пич, ама това е третото реалити, в което участва ... големия футболист! Пак Люси Дяковска, пак Башар ...

... аман вече, вярно, че сме малка държава, ама тия хора кога ще си намерят работа и ще спрат да досаждат?

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

По висок ще е , защото агенцията която го измерва има договор с НОВА. :D

При bTV е същото.

Но днес Фокси каза, че световната агенция Нилсен не лъжела, защото си пазела реномето и дори според нея БТВ била по-гледана от Нова през 2016...

Сподели в други сайтове

Но днес Фокси каза, че световната агенция Нилсен не лъжела, защото си пазела реномето и дори според нея БТВ била по-гледана от Нова през 2016...

И двете агенции мерят в интерес на телевизиите с които работят.

Сподели в други сайтове

Рейтингът няма никакво значение. Важното е, че няколко месеца ще гледаме две легенди на поп-фолка по двете национални телевизии. Това е стъпка напред за жанра, мисля че отдавна не беше имало такова нещо, обикновенно винаги поп-фолк звездата е само една.

Сподели в други сайтове

Рейтингът няма никакво значение. Важното е, че няколко месеца ще гледаме две легенди на поп-фолка по двете национални телевизии. Това е стъпка напред за жанра, мисля че отдавна не беше имало такова нещо, обикновенно винаги поп-фолк звездата е само една.

Така е. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Какво станали, кажи, че не гледам? :3fdb8960598fa63e:

????

Рачков вика, че балетът приличал на балета на Фики - Ти си Хасан, ти си Ахмед, ти си Айше, а това е годеницата Гюлджан. Само Преслава липсва 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Между другото, във визитката на Деси бяха включени "И на всички като тебе" и дори "Нека да е тайно" от поп-фолк песните. Като нищо накрая наистина ще накарат някой от мъжете да имитира нейн комерс. :1000 (29):

Радвам се, че бяха сложили и някои от поп песните.

Сподели в други сайтове

И на мен много ми хареса визитката и.Надявам се по вот на публиката да е номер 1, защото със сигурност е най-известната и съответно най-голямата звезда този сезон.17703 :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

Не ми хареса изпълнението на Деси Слава тазе вечер. Обаче съм сигурна, че тепърва ще покаже на какво е способна. Като цяло имитациите са и силна страна. Успех!

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Не ми хареса изпълнението на Деси Слава тазе вечер. Обаче съм сигурна, че тепърва ще покаже на какво е способна. Като цяло имитациите са и силна страна. Успех!

Разбира се, че имитациите й са сила - защото няма, не е имала и няма да има собствен стил. Цял живот копира Кама откъм визия, а от към пеене Кристина Агилера и Марая Кери, уви резултатът е повече от потресаващ!

Сподели в други сайтове

Туй пък.Не спря с тъпотиите.Целия форум ти се смее.Не се ли усещаш върти опашке

За пореден път Деса се изложи, този повод трябва да се отпразнува с бутилка шампанско..Фокси, къде си - да пием за провала на Деса? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Нова пуснаха сумати формати, сериали и т.н. пък бТВ само търсят нови турски сериали... не знам как ще са по-гледани.

Сподели в други сайтове

Като гледах изпълнението на сферичната топка тази вечер стигнах до извода, че тази година в НОВА ТВ не са пестили от железа, подпиращи сцената отдолу, за да може Сферичната да тресе баджаци на воля, само дано не пропадне в някой от следващите епизоди, че ще е много забавно! :3fdb8960598fa63e:

Тука Стенли не е режисъор, че да я разпъне до неузнаваемост!

Сподели в други сайтове

Обобщение на представянията- като цяло всички се бяха подготвили добре като за първи път. Освен Деси най-много ми харесват София и Михаела Маринова, а ми се струва че и преобладаващото мнение на хората е подобно. Според мен Михаела ще е номер 1 за вечерта- доста деца и тийнейджъри ще гласуват за нея, а и определено беше впечатляваща. Дано ДС да е ТОП 3.

Йорданка ми е все така голяма любимка! Прекрасна е тази жена!

Сподели в други сайтове

Обобщение на представянията- като цяло всички се бяха подготвили добре като за първи път. Освен Деси най-много ми харесват София и Михаела Маринова, а ми се струва че и преобладаващото мнение на хората е подобно. Според мен Михаела ще е номер 1 за вечерта- доста деца и тийнейджъри ще гласуват за нея, а и определено беше впечатляваща. Дано ДС да е ТОП 3.

Йорданка ми е все така голяма любимка! Прекрасна е тази жена!

Жалко, че са махнали Хилда - тя внасяше колорит и винаги беше приветлива и усмихната, още не мога да асимилирам смяната й с Данчето Христова.

Сподели в други сайтове

Деса направи едно от слабите изпълнения за вечерта. Повечето се справиха мнооого по-добре.

Явно и в копирането й се е изчерпал таланта, значи вече спокойно мога да заключа, че КРЪГЛА нула :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...