GSimeonova Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много е сладка,тази Деска Трудно и беше,видимо е,но пък те първа предстоим да я видим как се развива и трябва да спре да се притеснява,въпреки че е лесно на думи Очаквах Фънки да я разкритикува,но журито добре я оцени. Определено рока не е нейният стил особено с този ангелски глас,повече подхожда на Преслава,но се справи добре като за първи път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много плоски шеги. 5 сезон едно и също .. София ? Коя е тая? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Коцето Калки, София Джамджиева, Башар Рахал, Миро, Михаела Маринова, Люси Дяковска и някой футболист, говори се за Ваня Джаферович. Евгени май се е отказал от реванша с ДС. :1000 (29): О, само заради Деса няма да се гледа, какви са тея - половината нафталини, половината никога не изгрели, тя Деса хем най-интересна, хем най-известна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 На мен ще ми е интересно Ваня Джаферович как ще имитира Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Даже и участниците бих изтърпял въпреки скуката, ама тоя Рачков...толкова изчерпан образ и прехвален актьор просто няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ако Евгени Минчев не участва, Деса остава най-известната и най-голяма звезда там. Много интересно Нова ТВ утре какъв ли рейтинг ще обявят на предаването, ако е по-висок от този на "Гласът", във Видин няма да се спи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ако Евгени Минчев не участва, Деса остава най-известната и най-голяма звезда там. Много интересно Нова ТВ утре какъв ли рейтинг ще обявят на предаването, ако е по-висок от този на "Гласът", във Видин няма да се спи. По висок ще е , защото агенцията която го измерва има договор с НОВА. При bTV е същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 А къде са Кали, Юлиян Константинов, Жени Калканджиева, Петко Димитров ... ... някой от тях си е намерил работа и е спрял да обикаля реалитата? Повръща ми се, разбирате ли ... Ваня е пич, ама това е третото реалити, в което участва ... големия футболист! Пак Люси Дяковска, пак Башар ... ... аман вече, вярно, че сме малка държава, ама тия хора кога ще си намерят работа и ще спрат да досаждат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 По висок ще е , защото агенцията която го измерва има договор с НОВА. При bTV е същото. Но днес Фокси каза, че световната агенция Нилсен не лъжела, защото си пазела реномето и дори според нея БТВ била по-гледана от Нова през 2016... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Рачков е ВЕЛИК! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Но днес Фокси каза, че световната агенция Нилсен не лъжела, защото си пазела реномето и дори според нея БТВ била по-гледана от Нова през 2016... И двете агенции мерят в интерес на телевизиите с които работят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Рейтингът няма никакво значение. Важното е, че няколко месеца ще гледаме две легенди на поп-фолка по двете национални телевизии. Това е стъпка напред за жанра, мисля че отдавна не беше имало такова нещо, обикновенно винаги поп-фолк звездата е само една. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Рейтингът няма никакво значение. Важното е, че няколко месеца ще гледаме две легенди на поп-фолка по двете национални телевизии. Това е стъпка напред за жанра, мисля че отдавна не беше имало такова нещо, обикновенно винаги поп-фолк звездата е само една. Така е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Какво станали, кажи, че не гледам? ???? Рачков вика, че балетът приличал на балета на Фики - Ти си Хасан, ти си Ахмед, ти си Айше, а това е годеницата Гюлджан. Само Преслава липсва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Между другото, във визитката на Деси бяха включени "И на всички като тебе" и дори "Нека да е тайно" от поп-фолк песните. Като нищо накрая наистина ще накарат някой от мъжете да имитира нейн комерс. :1000 (29): Радвам се, че бяха сложили и някои от поп песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 И на мен много ми хареса визитката и.Надявам се по вот на публиката да е номер 1, защото със сигурност е най-известната и съответно най-голямата звезда този сезон.17703 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не ми хареса изпълнението на Деси Слава тазе вечер. Обаче съм сигурна, че тепърва ще покаже на какво е способна. Като цяло имитациите са и силна страна. Успех! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не ми хареса изпълнението на Деси Слава тазе вечер. Обаче съм сигурна, че тепърва ще покаже на какво е способна. Като цяло имитациите са и силна страна. Успех! Разбира се, че имитациите й са сила - защото няма, не е имала и няма да има собствен стил. Цял живот копира Кама откъм визия, а от към пеене Кристина Агилера и Марая Кери, уви резултатът е повече от потресаващ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Туй пък.Не спря с тъпотиите.Целия форум ти се смее.Не се ли усещаш върти опашке За пореден път Деса се изложи, този повод трябва да се отпразнува с бутилка шампанско..Фокси, къде си - да пием за провала на Деса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Но днес Фокси каза, че световната агенция Нилсен не лъжела, защото си пазела реномето и дори според нея БТВ била по-гледана от Нова през 2016... Нова пуснаха сумати формати, сериали и т.н. пък бТВ само търсят нови турски сериали... не знам как ще са по-гледани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Като гледах изпълнението на сферичната топка тази вечер стигнах до извода, че тази година в НОВА ТВ не са пестили от железа, подпиращи сцената отдолу, за да може Сферичната да тресе баджаци на воля, само дано не пропадне в някой от следващите епизоди, че ще е много забавно! Тука Стенли не е режисъор, че да я разпъне до неузнаваемост! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Обобщение на представянията- като цяло всички се бяха подготвили добре като за първи път. Освен Деси най-много ми харесват София и Михаела Маринова, а ми се струва че и преобладаващото мнение на хората е подобно. Според мен Михаела ще е номер 1 за вечерта- доста деца и тийнейджъри ще гласуват за нея, а и определено беше впечатляваща. Дано ДС да е ТОП 3. Йорданка ми е все така голяма любимка! Прекрасна е тази жена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Обобщение на представянията- като цяло всички се бяха подготвили добре като за първи път. Освен Деси най-много ми харесват София и Михаела Маринова, а ми се струва че и преобладаващото мнение на хората е подобно. Според мен Михаела ще е номер 1 за вечерта- доста деца и тийнейджъри ще гласуват за нея, а и определено беше впечатляваща. Дано ДС да е ТОП 3. Йорданка ми е все така голяма любимка! Прекрасна е тази жена! Жалко, че са махнали Хилда - тя внасяше колорит и винаги беше приветлива и усмихната, още не мога да асимилирам смяната й с Данчето Христова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Деса направи едно от слабите изпълнения за вечерта. Повечето се справиха мнооого по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Деса направи едно от слабите изпълнения за вечерта. Повечето се справиха мнооого по-добре. Явно и в копирането й се е изчерпал таланта, значи вече спокойно мога да заключа, че КРЪГЛА нула Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари