Slavi Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): +11111111111111111 Като в добавка към Насето искам да кажа, че не е проблема в това, че са хомота, а в това, че са недоклатени. Да си платят за ескорт сървиз, а не да ми влизат в темата Като две капки вода и да бръщолевят, че пишем за участниците от формата, след като темата е именно за това Каспаааа, казах ТИ 5 пъти НЕ. Колкото и да плюеш по Деса, НЕ-то ми на ДА нема да стане. Най сте ми жалки отрезаните колко злоба хвърляте. Ходи се давиш в морето в Несебър и не ни занимавай с неприязма, който излъчва всеки твой пост. А и все пак да знаеш, за да не пробваш пак - след 6 месеца пак отговора ми ще е НЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Що за коментар е твоето? И после се изказваш като човек, разбиращ от опера. Не знам колко опера си слушал, колко секс си правил и колко мозък имаш, но определено НЕ Е БИЛО ДОСТАТЪЧНО. Оперното изкуство възпитава съвсем различни качества у хората, а не тези, които ти чрез злобните си неадекватни и простовати коментари показваш. Още едно любопитно мнение. ТИ защо не си качил снимка в профила, та да виидм какъв недебелогъзец си? Аман от недоклатени хомосексуалисти в тоя форум. Като ти е писнало, то просто недей да влизаш в темите, в които се очаква Десислава да бъде спомената. Не е толкова трудно, нали? На теб просто бих ти препоръчал да скокнеш до ушен лекар. Белкем си смениш и подписа И ми е чудно защо толкова злобни и тъжни коментари идват от момчета. Какво ви пречи леля ви Деси, колко хонорар е взела, колко ѝ е голям задникът и т.н. На теб ти преборъчвям да си е**ш майката. Окей? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 На теб ти преборъчвям да си е**ш майката. Окей? Много остроумно и оригинално, смешник Не мога да ви разбера вас такива нещастни мижитурки, честно. Защо като не ви харесва нещо не си го подминавате, злобари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 На теб ти преборъчвям да си е**ш майката. Окей? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 :roll1: Поредният ти смислен пост, дано поне те правят щастлив. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Поредният ти смислен пост, дано поне те правят щастлив. :1000 (10): Сашо ти го каза! Не обичам да повтарям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 О Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Миро трябва да спечели, просто е много добър. Деса ми е след него. Миро е по-слаб и от Ваня в имитациите. За какво иде реч... той всеки път е себе си, никакво старание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Радвам се за Десислава, но нека бъдем реалисти - силна е само и единствено в нейната зона на комфорт. Както видяхме спечели няколко образи (почти всички бяха пълна жена която не трябва да се мърда а да седи като пън на сцената и да покаже добро вокално майсторство което при нея е повече от очевидно). Изпълнения с енергия и танци (Шакира, Рияна...) не и се получиха докато Михаела и Люси пробваха от всичко. На мен щеше да ми е интересно да я видя като Lady Gaga или Katy Perry или дори като Beyonce. Има повече победи от Преслава, но вижте нейните имитации и вижте тези на Десислава. На самия финал също не рискува и заложи на сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Десислава имаше късмета с 4 победи на 4 статични образа, на които се залагаше в пеенето. А все пак формата е за цялостна имитация, а не за пеене. Като цялостни образи, поведение, танцуване...изобщо я нямаше. Нека е на финал, но за победител не заслужава. Коцето Калки и София са много ощетени, а влагаха много в образите си. Миро специално изобщо нямаше място при финалистите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Десислава имаше късмета с 4 победи на 4 статични образа, на които се залагаше в пеенето. А все пак формата е за цялостна имитация, а не за пеене. Като цялостни образи, поведение, танцуване...изобщо я нямаше. Нека е на финал, но за победител не заслужава. Коцето Калки и София са много ощетени, а влагаха много в образите си. Миро специално изобщо нямаше място при финалистите. София колкото беше бутана и хвалена, толкова беше и ощетявана. С много смесени чувства съм към тази девойка. Коцето се стара много, но никога не предизвика ефекта "wow".... не е достатъчно да се стараеш.Аз лично много харесвам Миро, но той е пълен провал във формата. Нямаше образ, в който да ме впечатли. Михаела и Десислава впечатляваха предимно с вокални качества, като имитация и двете не постигнаха много.За мен победител трябва да е Люси- старание, имитации, пеене.. имаше от всичко. Все пак съм пристрастен и много бих се радвал да спечели Деса, ако не тя, дано е Люси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Миро е по-слаб и от Ваня в имитациите. За какво иде реч... той всеки път е себе си, никакво старание. По-добре не го цитирай, че ще те заплаши, че ще прави секс с майка ти по най-вулгарния и селски начин. Иначе чета и се чудя на възприятията ви... Десислава не била силна в имитациите, само като не мърдала ставала работата. Пълни глупости. Жената се постара за Шакира например - на мен ми хареса цялостното представяне, като Тина също се опита. Да, не може да докара енергията ѝ, но се опита и се раздвижи. Гласът на Ваня Костова го докара много добре, няколко моменти на Ищар също, с операта ги разцепи и даже дори на първия си образ, на който не се представи добре пак подскачаше - не е като да няма желание. И защо да не заслужава да спечели? От всички в този формат, тя съумява да се справи с образите си и да ходи на участия - повече от другите. Била заложила на сигурно за финала. А на какво да заложи? Много сте интересни в напъните си да критикувате. Идеята на шоуто е забавлението и приятната емоция - неща, които за мен ДесиСлава успява да достави до зрителя. Опитвам се да съдя не само по себе си, а и по останалите коментари в социалните мрежи и от приятели, които погелждат чат-пат шоуто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много сте интересни в напъните си да критикувате. Идеята на шоуто е забавлението и приятната емоция - неща, които за мен ДесиСлава успява да достави до зрителя. Опитвам се да съдя не само по себе си, а и по останалите коментари в социалните мрежи и от приятели, които погелждат чат-пат шоуто. Знаеш ли, лично мен точно това най-много ми харесва от цялата тази работа, а именно всеобщото одобрение от страна на масовия зрител към Десислава. След всяко нейно представяне, без значение дали чисто като образ се е справила, присъстват коментарите от рода на: "Уникален талант", "Уникален глас", "Пее страхотно" и т.н. И тук може би поп-фолк феновете трябва да са ѝ признателни, че именно тя в национален ефир разбива стереотипите и показва друго лице на жанра. Но, разбира се, трудно е да преглънеш егото си, и само защото по презумция мразиш Десислава, или не ти е приятна, не би заслужила подобна чест... Но всъщност това не е проблем на Деси. Да си я мрази който си иска. Тя трябва да е много доволна от това си участие - па макар и да затвърди етикета "Вечната втора", тя успя да си докара доста дивиденти! И ако Десислава беше малко по-реална и смела, именно след "Като две капки вода" трябва да се заеме сериозно с организацията на самостоятелен концерт. Но като я знам колко е страхлива и нерешителна май има да си чакаме подобно събитие... Не ѝ трябват специални представяния, а просто да излезе и да пее - това искат от нея. Няма ли някой близък почитател до нея да ѝ влее малко акъл... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 По-добре не го цитирай, че ще те заплаши, че ще прави секс с майка ти по най-вулгарния и селски начин. Иначе чета и се чудя на възприятията ви... Десислава не била силна в имитациите, само като не мърдала ставала работата. Пълни глупости. Жената се постара за Шакира например - на мен ми хареса цялостното представяне, като Тина също се опита. Да, не може да докара енергията ѝ, но се опита и се раздвижи. Гласът на Ваня Костова го докара много добре, няколко моменти на Ищар също, с операта ги разцепи и даже дори на първия си образ, на който не се представи добре пак подскачаше - не е като да няма желание. И защо да не заслужава да спечели? От всички в този формат, тя съумява да се справи с образите си и да ходи на участия - повече от другите. Била заложила на сигурно за финала. А на какво да заложи? Много сте интересни в напъните си да критикувате. Идеята на шоуто е забавлението и приятната емоция - неща, които за мен ДесиСлава успява да достави до зрителя. Опитвам се да съдя не само по себе си, а и по останалите коментари в социалните мрежи и от приятели, които погелждат чат-пат шоуто. A ти си много интересен в старанието винаги да я защитиш с някакви утешителни доводи - ама тя такова се постара, ама тя беше на участие и е уморена, ама тя имаше желание... Няма "АМА" в подобна надпревара. Или го можеш и го правиш или се опитваш да постигнеш някакъв максимум. Когато й се падна Шакира, бях сигурен, че ще бъде победител за вечерта. А то се получи едно нищо - хаотично (и неуспешно) кълчотене, все едно гледахме Мая на Магапаса. Докара тембъра й няколко пъти, но явно задъхването й попречи много. Гледайте реално, стига с това опитване и старание. Имитацията й на Шакира беше тотален провал. А тя може да имитира гласа й, но явно е репетирала веднъж да пее и танцува преди лайфа. И се получи това, което видяхме. Образът на Ваня Костова е ТОП от всички, които направи. Според мен няма по-добър. В началото бях на мнение, че Люси Дяковска е изкуствено налагана в шоуто. Не я харесвам особено, но в 90% от задачите си надминаваше очакванията ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мисля, че много се преувеличават 'неуспехите' на Десислава в шоуто. Жената си беше доста разчупена в повечето от случаите, просто не беше достатъчно разчупена, за да е имитацията пълноценна. И все пак надмина лично моите очаквания, защото преди да започне шоуто си представях, че съвсем няма да може да се справя с по-раздвижени образи, пък тя дори и някои танцови стъпки и движения беше научила. Да не говорим, че Десислава може би е изпълнителят, който най-добре се справя с имитацията на гласовете- точно причината, поради която искахме да я видим в това шоу. Почти във всяко предаване си изменяше гласа до неузнаваемост и много рядко пя със своя си. Справи се добре дори и с всички мъжки образи, които й се паднаха- нещо, което не бих казал, че другите жени направиха! Да не говорим, че английският й беше най-добрият, който чалга звезда ни е показвала в това шоу. А и освен на английски пропя и на испански, че и на иврит. Като към това добавим и идеалните образи, Десислава си заслужава напълно финала и евентуалната победа. И не знам докога ще се говори, че образа, който си е избрала за финала е 'залагане на сигурното'. Нали осъзнавате, че това не е музикално риалити, а предаване за имитации? Че може да пее фолклор ни е ясно, но в случая предизвикателството за нея е да изпее фолклора с гласа на една от най-големите ни легенди в тази област- това ако е залагане на сигурното, здраве му кажи. Другите две жени-финалистки си избраха гласове, които са много по-близо до техните, а Деса избра нещо много по-различно, пък макар и народно. Чакам с нетърпение да видя как ще се представи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Все по-добре се справя Деси Слава. Дано на финала да разбие! Люси ми е фаворит от началото на сезона и се спрява с всеки образ много добре. Която и от двете да спечели ще се радвам много.Михаела също имаше добри образи, но ми е прекалено лигава и ме дразни, че винаги си дава точките за тези, които не са й конкуренция. Самочувствието й е в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 ДесиСлава спечели всички възможни допитвания по сайтове, в това число и на официалната страница на Като две капки вода. Повечето от отпадналите са за Деси - София, Башар, Коцето Калки. Целия екип на предаването еного впечатлен и буквално ПРеКЛОНЕН пред личността на ДесиСлава. Със скромност и талант е пленила всички. Възхищават и се как удари 4 победи почти без тренировки, за разлика от повечето които денонощно се занимават, а Деси заедно с това не спря да пътува из цяла БГ по участия, да записва и нова видео и аудио продукция. Нарича се талант и харизма и дори утре Михаела уредено да вземе колата, нас феновете ни бърка това, че за зрителите тя е била лидера. Феновете немаме облаги от колите, но фолка ще има сериоозна облага ако Деса спечели. Това ще е единственото МАСОВО признание за жанра от години насам. вие вместо да се надявате от някъде лошия имидж на фолка да се изтърже, си търсите фаворити в некви нефталини с по нито една победа, докато хората които не слушат чалга пращат смс-и за деса. много грозна постъпка. Да не кажа страх, че такова НАРОДНО признание в престижно шоу като капките ще я издигне на недостижим връх в жанра си. Това не е фирмена статуетка на Пайнер , от която се вълнуват 1000 луди фена. Това е явление което вълнува 1,500.000 българи, което ви бърка в сметките... Цяла година тук фенчет на гаргите и забравените от бога ни обясняваха колко прехвалена и повърхностна певица била ДесиСлава, как не и стигал дъх, как нямала глас, как била вариететна певица и не издържала на микрофона 10 минути... И като по поръчка ангелогласната изправи на крака и преклони цялата държава с необятния си талант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 A ти си много интересен в старанието винаги да я защитиш с някакви утешителни доводи - ама тя такова се постара, ама тя беше на участие и е уморена, ама тя имаше желание... Няма "АМА" в подобна надпревара. Или го можеш и го правиш или се опитваш да постигнеш някакъв максимум. Когато й се падна Шакира, бях сигурен, че ще бъде победител за вечерта. А то се получи едно нищо - хаотично (и неуспешно) кълчотене, все едно гледахме Мая на Магапаса. Докара тембъра й няколко пъти, но явно задъхването й попречи много. Гледайте реално, стига с това опитване и старание. Имитацията й на Шакира беше тотален провал. А тя може да имитира гласа й, но явно е репетирала веднъж да пее и танцува преди лайфа. И се получи това, което видяхме. Образът на Ваня Костова е ТОП от всички, които направи. Според мен няма по-добър. В началото бях на мнение, че Люси Дяковска е изкуствено налагана в шоуто. Не я харесвам особено, но в 90% от задачите си надминаваше очакванията ми. Не се опитвам никого да защитавам, просто излагам гледната си точка. Нарича се коментиране, доколкото ми е известно. Това, че ти гледаш на света черно и бяло си е лично твой избор, Иван. Нямало АМА нямало ИЛИ, пълни глупости. Има и още как. И точно в тях често е есенцията, която може и да ти убягва. ДесиСлава има най-много участия, понякога претупва задачите, АМА влага сърце и емоция, нещо, което всички видяха. Жената се старае - вижда се и постига толкова, колкото може. Аз съм доволен от нея. Още един пример, който даваш - имитацията на Шакира. На мен тя ми хареса, забавлява ме и ми допадна. Ти, ако си имал други очаквания и нагласи, които в последствие не са се оправдали, то това е отново твой избор и решение. И толкова. От много време не бях писал в този форум, защото масово хората пишат без да мислят и пълнят постовете си с чалгарски изказвания от рода на пълен провал и ТОП образ. Виждам, че много от вас не са се научили да приемат чуждо мнение и да разбират, че не всичко е черно или бяло и на всяка цена. Забавлявайте се, гледайте си кефа, а като нещо не ви харесва - просто подминете. Аз така правя и всичко е страхотно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не съм го следил, но гледах няколко имитации в ютюб и мисля, че Михаела Маринова е най-достойна да спечели. Супер вокал и сполучливи имитации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Напълно съм съгласен, че победата на Деси Слава ще бъде победа на чалгата. Независимо как ще се справи довечера (а вярвам, че ще е отлично) аз ще пусна няколко смс-а за нея. Повече от половината образи й се получиха сполучливо, а 4-те с които спечели бяха страшни. Другата добра е Люси, която се опитваше наистина да влиза изцяло в образите. Разбира се и тя като Деса имаше провали. Михаела е надут балон - и като имитатор, и като певица. Абсолютно неразпознаваем глас е за мен. По радиото ако я чуя няма никакъв шанс да се сетя кой пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Анелия подкрепи ДесиСлава в Инстаграм с призив да се гласува днес за нея. Колежките и виждат реалния шанс и усещам ак ще се убединят както около Брадъра преди година ии половина. Хубаво е целия жанр да застане ад теб. Ще видим други дали ще пишат нещо по стените си... Интервю с Деси: https://nova.bg/accents/view/2017/05/29/183...BE%D0%B4%D0%B0/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Аз мисля, че може да спечели тоя формат, стига да се старае. Близо 3 месеца след като го казах, съм все по-сигурен в успеха й!! Този талант и тази невероятно трудна и емоционална песен не може да останат недооценени. Нямам търпение да я чуя, всичко е в нейните ръце! Мачкай, Десо!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Анелия подкрепи ДесиСлава в Инстаграм с призив да се гласува днес за нея. Колежките и виждат реалния шанс и усещам ак ще се убединят както около Брадъра преди година ии половина. Хубаво е целия жанр да застане ад теб. Ще видим други дали ще пишат нещо по стените си... Галена, Галин, Янева и Джордан също са призовали феновете да гласуват за Деси. Шансът е голям! Аз също споделих снимката с номера на Деси Слава. Довечера ще пусна смс-и, въпреки че Люси ми е фаворит в повечето вечери. Смятам, че Деси представи достойто жанра и заслужава да спечели! А и ще е голям кеф да видя физономията на Фънки, Данчето и разни други псевдо интелектуалци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Галена, Галин, Янева и Джордан също са призовали феновете да гласуват за Деси. Шансът е голям! Аз също споделих снимката с номера на Деси Слава. Довечера ще пусна смс-и, въпреки че Люси ми е фаворит в повечето вечери. Смятам, че Деси представи достойто жанра и заслужава да спечели! А и ще е голям кеф да видя физономията на Фънки, Данчето и разни други псевдо интелектуалци. Аз искам да видя вашите физиономий, когато затвърди позицията си на вечната втора ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Хехее целия инстаграм гърми,браво бе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари