Jump to content

Като две капки вода

Препоръчани коментари

• Отговори 855
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Разбира се, че имитациите й са сила - защото няма, не е имала и няма да има собствен стил. Цял живот копира Кама откъм визия, а от към пеене Кристина Агилера и Марая Кери, уви резултатът е повече от потресаващ!

Има стил, уви той понякога не е така лесносмилаем ;)

Не разбирам, защо трябва да тролиш в тази тема? Много общо няма с темата, тъжна картинка.

Сподели в други сайтове

Не разбирам, защо трябва да тролиш в тази тема? Много общо няма с темата, тъжна картинка.

Замествам татко Фокси и мама Зайка, те се отчетоха с по един коментар, аз поне с 1000 ще се отчета.

Деса се провали, нещо неясно има ли? А Фамесови се смяхте вчера, вашата бидон трябва да си сложи на главата! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Остави детето да се радва - очевидно е, че форумът му е едничката радост в живота... Тъжно, но факт.

По темата - не съм впечатлен от Деси Слава, като се има предвид нейният талант за имитации, доказван многократно в други предавания. Едва лище бъде в топ 5 за вечерта. Следващия път повече.

Сподели в други сайтове

Замествам татко Фокси и мама Зайка, те се отчетоха с по един коментар, аз поне с 1000 ще се отчета.

Деса се провали, нещо неясно има ли? А Фамесови се смяхте вчера, вашата бидон трябва да си сложи на главата! :3fdb8960598fa63e:

Деса си е прибрала парите за участието сигурно вече, забавлява се и се прави реклама.

Същото прави и Камелия и точка. Защо търсите драма, където я няма и под вола тела? Нима е толкова скучно всичко около вас, че се пънете като за последно в :1000 (24):музикален форум?

Сподели в други сайтове

Деса изобщо не се е провалила. Това е първо предаване, все пак- от никой не се очаква да е идеален, и никой не беше такъв. И все пак да- имаше по-добри от нея, но тя със сигурност не беше зле. Да не говорим, че на тях с Люси им се падна най-трудното- да имитират другия пол. :D

Сподели в други сайтове

Остави детето да се радва - очевидно е, че форумът му е едничката радост в живота... Тъжно, но факт.

По темата - не съм впечатлен от Деси Слава, като се има предвид нейният талант за имитации, доказван многократно в други предавания. Едва лище бъде в топ 5 за вечерта. Следващия път повече.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Какво по-жалко и тъжно от това - че за да защитиш любимата си фолктрътла трябва да обиждаш на личностна основа някого, който изобщо не познаваш. Тъжно ми е за теб!

Михаела Маринова Петя Бо ли е имитирала? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Точките на Фънки не са никаква изненада. :1000 (29): Дано това наистина да амбицира Деси да се представя още по-добре, както самата тя беше казала, че ще направи.

Точкуването на Виктор Калев беше най-добро. Деси реално си беше някъде там- по средата.

Сподели в други сайтове

Точките на Фънки не са никаква изненада. :1000 (29): Дано това наистина да амбицира Деси да се представя още по-добре, както самата тя беше казала, че ще направи.

Точкуването на Виктор беше най-добро. Деси реално си беше някъде там- по средата.

3 точки ли й даде? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Какво по-жалко и тъжно от това - че за да защитиш любимата си фолктрътла трябва да обиждаш на личностна основа някого, който изобщо не познаваш. Тъжно ми е за теб!

Михаела Маринова Петя Бо ли е имитирала? :Vishenka_05:

Не обиждам, просто изказвам мнението си въз основа на твоите действия през последните дни - драпане за внимание по всякакви начини, в повечето пъти страшно нелепи.

Очаквано Деска е на дъното, да се стяга другата седмица.

Сподели в други сайтове

Не обиждам, просто изказвам мнението си въз основа на твоите действия през последните дни - драпане за внимание по всякакви начини, в повечето пъти страшно нелепи.

Очаквано Деска е на дъното, да се стяга другата седмица.

Миличък, твоето мнение хич не ме вълнува, само това ще ти кажа!

Браво на Фънки, дори и без да съм гледал останалите знам, че Деса е била най-зле. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Много ме изкефи Деса, даде всичко от себе си- адски трудна песен, адски труден тембър, много далеч от нейния. Не вкара нито една извивка или орнамент, което е супер трудно по принцип.

Само можеше да не казва "можеше и по-добре", при положение, че Йорданка Христова и Фънки я похвалиха, беше излишно. Нейната снимка е и най-харесваната в страницата на предаването, така че аз лично я виждам победител... дано само има късмет да й се падат по-близки до нейната същност образи.

Сподели в други сайтове

Обективна е класацията. Само, че Люси трябваше да е отгоре. А Деса беше най-зле този лайв.

Чалгата сее тъпня и вчера, и днес. :mf_surrender:

Докъде стигнахме. Фънки да хвали чалгарка, тука да я плюем. В тоя форум само разбирачи.

Сподели в други сайтове

Обективна е класацията. Само, че Люси трябваше да е отгоре. А Деса беше най-зле този лайв.

Чалгата сее тъпня и вчера, и днес. :mf_surrender:

Как може да сравняваш Шоколадката на Кама с адски трудния образ на Деса днес? Ако й се бе паднала народна песен щяхте да кажете, че си е в нейната ниша, сега при толкова трудна песен не е нужно да се плюе.

Все пак визуално изглежда мн яко и събра най-мн лайка, а и е трета по вот.

Сподели в други сайтове

Как може да сравняваш Шоколадката на Кама с адски трудния образ на Деса днес? Ако й се бе паднала народна песен щяхте да кажете, че си е в нейната ниша, сега при толкова трудна песен не е нужно да се плюе.

Да, наистина като травестит е по-хубава, отколкото като самата себе си. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да, наистина като травестит е по-хубава, отколкото като самата себе си. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...