ENJOY Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тука не става дума за преценка, вие сте тотално субективни в мислите си. Щом е Деса винаги ще кажете, че е била супер или поне прилично. А се подигравате на Камелотите. Честно, мислех ви за по-обективни от тях, но щом не можахте да признаете слабата адаптация на Десита, няма какво повече да допълня. Михаела според мен беше доста по-зле. Преекспонира образа, изобщо не се опита да наподоби изплълнението и повече биеше на пародия, но тук всички плюете Деса по традиция И никой не е казал, че Деси Слава е показала нещо невиждано и нечувано. Ако трябваше само да пее без да се движи щеше да е много по-добре например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Деси Слава си беше Ок- нито много зле, нито много добре, по средата. Оценките като цяло не бяха обективни, не само за нея. Няма какво да повтаряме едно и също, да почакаме да я видим как ще се развие по-натам и дали ще накара Фънки да й даде 10 някой път. И понеже някой в преден пост беше споменал Преслава- при нея случаят беше различен. Тя през годините беше много добре излъскана откъм имидж и въпреки някой и друг гаф в Биг Брадър това почти не се промени. Но Капките тотално я сринаха от тази страна, защото тя самата стана за резил с не много добрите имитации и лошия английски, а и с ниската подкрепа от страна на всички, включително и публиката, в дадени предавания. Докато Деса я гледаме в кофти ситуации от поне десетина години (всъщност от точно 10- Вип Брадър 2007 :1000 (29): ). А и, честно казано, цялостно първия епизод за нея беше по-добър отколкото за Преслава, най-малкото го нямаше онзи голям хейт извън форума- както бях казал поне 70% от коментарите по други места са положителни и почти никой не я изкарва най-зле, само тук е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Деси Слава си беше Ок- нито много зле, нито много добре, по средата. Оценките като цяло не бяха обективни, не само за нея. Няма какво да повтаряме едно и също, да почакаме да я видим как ще се развие по-натам и дали ще накара Фънки да й даде 10 някой път. И понеже някой в преден пост беше споменал Преслава- при нея случаят беше различен. Тя през годините беше много добре излъскана откъм имидж и въпреки някой и друг гаф в Биг Брадър това почти не се промени. Но Капките тотално я сринаха от тази страна, защото тя самата стана за резил с не много добрите имитации и лошия английски, а и с ниската подкрепа от страна на всички, включително и публиката, в дадени предавания. Докато Деса я гледаме в кофти ситуации от поне десетина години (всъщност от точно 10- Вип Брадър 2007 :1000 (29): ). А и, честно казано, цялостно първия епизод за нея беше по-добър отколкото за Преслава, най-малкото го нямаше онзи голям хейт извън форума- както бях казал поне 70% от коментарите по други места са положителни и почти никой не я изкарва най-зле, само тук е така. Айде да не сравняваме, защото Преси се справя далеч по-добре с рок образите от Деса, отделно хонорарът й е далеч по - висок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Айде да не сравняваме, защото Преси се справя далеч по-добре с рок образите от Деса, отделно хонорарът й е далеч по - висок. Въпросът е за кои рок образи говорим. Десислава неведнъж е показвала колко е добра като пее Тина Търнър и ако й се беше паднало това, можеше да отвее дори и Преслава. И същата работа с Преслава ако имитираше Europe- можеше да не й се получи, макар че тя си има характерната рок дрезгавина в гласа и поначало е предразположена за подобни роли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Сега не разбирам - признавате ли, че Деса беше в дъното или не? Не говорим за последното място, нека е субективно точното подреждане, става дума за ориентир, който сочи, че беше след слабите за вечерта! А какво очаквате? 70% от коментарите сте ги писали вие... другите 30%, които не слушат чалга и не са фенове. Деса пя добре, но от подскачането не можеше да поеме въздух. А накрая 5 минути се задъхва. Да не говорим, че няколко пъти избърза и не беше координирана със синбека. И като пееше гледаше като повик на запек. Напъваше се. В повече й дойде. Много в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 За другата седмица Люси има най-лесната задача. Гласа й винаги ми е бил 1:1 с този на Поли Генова. Вчера най-много ми хареса София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тука не става дума за преценка, вие сте тотално субективни в мислите си. Щом е Деса винаги ще кажете, че е била супер или поне прилично. А се подигравате на Камелотите. Честно, мислех ви за по-обективни от тях, но щом не можахте да признаете слабата адаптация на Десита, няма какво повече да допълня. Много е трудно да опитваш да водиш диалог с човек, който слага всички хора, които харесват Десислава, под общ знаменател. Всичко е въпрос на ЛИЧНО възприятие. На мен ми хареса, беше ми забавно да я видя по-активна на сцената и не ми пука, че се била задъхала и така. Постара се и направи каквото можа като за първо шоу и превъплъщение и толкова. Да не говорим, че и Виктор Калев каза колко е трудно жена да изпълни мъж, мнението на човек, който е правил хиляди роли. За другата седмица Люси има най-лесната задача. Гласа й винаги ми е бил 1:1 с този на Поли Генова. Вчера най-много ми хареса София. Да, и аз в началото като не знаех кой е Майкъл Джексън вчера, си мислех, че е Поли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Сега не разбирам - признавате ли, че Деса беше в дъното или не? Не говорим за последното място, нека е субективно точното подреждане, става дума за ориентир, който сочи, че беше след слабите за вечерта! А какво очаквате? 70% от коментарите сте ги писали вие... другите 30%, които не слушат чалга и не са фенове. Деса пя добре, но от подскачането не можеше да поеме въздух. А накрая 5 минути се задъхва. Да не говорим, че няколко пъти избърза и не беше координирана със синбека. И като пееше гледаше като повик на запек. Напъваше се. В повече й дойде. Много в повече. Признаваме, че не е била сред най-добрите, но чак дъното- не. Йорданка и Виктор не я класираха на последно място, а Фънки го направи само защото е Десислава, а преди това и тримата се изказаха ласкаво за нея. После просто и самите участници не я подкрепиха, защото имаха само един избор, и затова остана на последно място. Но гласуването на зрителите показа друго нещо. И съвсем не смятам, че тези зрители и онези 70% позитивни коментари са само на Десови (ако е така, значи сме много повече, отколкото очаквах :1000 (29): )... Следя Фейсбук и един друг форум (най-големия в Бг) и почти няма коментари 'Най-зле беше'. Да не говорим какво нереално подбутване получи един Джаферович например- позволиха му да пее с талантлив дуетен партньор, който замаскираше не-пеенето му. И накрая- второ място. И не му се налагаше да танцува, а само да седи. И Десислава може така. Да не говорим, че сред най-оплюваните за вечерта ми се струват Башар Рахал и Коцето Калки, макар че лично според мен и те се представиха ОК. Другата седмица Миро ще е номер 1, според мен- ще се получи някаква комедия както когато Геро имитираше Спайс Гърлс и хората ще го оценят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Малина не се осмелява кючеците си от по един тон да пее на живо докато се чекне, вие сте тръгнали да сравнявате трудна песен с динамика на сцената Деса пя добре, а ако бе статична щеше да е още по-добре, но няма как в такъв образ да стои като Адел на сцената и да мисли само за песента. Нито пя с орнаментиката типична за гласа й, нито стоя като закована, напротив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 България избра НОВА ТВ и Капките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Аз реших преди да пиша за представянето на Деси, да изгледам още веднъж епизода, да се поинтересувам и от мнението на пишещите във ФБ групата на предаването. Разбира се, че не съм впечатлен, тъй като се впечатлявам доста трудно,но и по никой параграф не съм разочарован Слушам ДесиСлава над 15 години и знам каквоможе и какво не. Като разбрах, че ще е първа, което е голяма отговорност, очаквах да се орезили и журито да я побърка, но за моя радост дори се хареса и на тримата и получи и комплименти. Образа беше много неподходящ за нея. А още по трудно е да пееш една песен по един начин години наред и само за седмица да трябва да я представиш по коренно различен начин. Отново Деси се доказа вокално. Беше задъхана, защото кога Деса е скачала толкова по сцена и то с тези килограми... На 2 пъти избърза. От 10 бих и дал 7. Дразни ме, че зведа от нейния ранг показва такова притеснение. Да, нормално е да го има,но не и феновете да го виждаме. Не е на 10, за да се лигави толкова. Една малолетна Миша не показва такива лигавщини. Чак ме дразни. Сега погледнах първите изпълнения на Азис и Преса. Излагация тотална ижурито ги скъса като Преса , която уж била много добра в рока,я оприличиха на Милко , вместо на Фреди. Има защо сенуж да е бесен. Деса е по добра във всеки един музикален стил и това пролича дори в критиката на журито. Азис беше по зле и от Преса, и от Деса. Деса отново печели точки за фолка като най кадърната. Преса беше пълнеж в нейния сезон, а тук открива кръстницата и - Голямата Деси Слава Разбира се очаквам много повече от нея. Обещала го е на феновете И все пак чалгарит от трите сезона си приличат по едно - мързел. Първо прибират най - големите хонорари, а дори не разреждат участияа си, за да могат да правят достатъчно репетиции над образа, който трябва да имитират. Виждам, че Деса го осъзнава след първия концерт по нписаното от нея в страницата си... А на този Джефаров излишно и жури и публика му вдига акциите. Люси и Миша за мен бяха много по добри от Деси, но и двете нямат кой зне какви други ангажименти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Деси не се представи на нивото, което лично аз очаквах, както и повечето от вас.Това в никакъв случай не значи,че е била зле.Напротив, беше си прилично. Според мен трябва да е много по-отпусната и свободна на сцената. Не е от вчера в шоубизнеса,че да има притеснения и т.н.Изглеждаше ми дървена, сякаш в главата й се въртеше "а сега какво трябаше да направя".Ако си позволи да не й пука от коментарите, ще се справя в пъти по-добре. Колкото до предаването... съжалявам само, че Виктор Калев е жури, а не участник. Изключително много го харесвам и щях да се радвам да го видя като участник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Джефарович всеки го харесва - чужденец, готин акцент, той изглежда свястно момче, българска булка има, не е тъпунгер като Божигол, нормално да има високи акции. Иначе от Десислава всеки има огромни очаквания, защото има глас за трима души и пее всичко. Така че винаги ще й се намери кусур, просто защото е голяма певица и началната настройка на журито към нея е много по-различна отколкото към другите участници, с изключение на певците. Трудна й беше малко песента, но като цяло си имаше енергията, имитацията, докато при Миро аз имитация не видях, нито пък чух наченки на Елтън Джон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Михаела е всичко друго, но не и Шакира. Още малко ще заспи на тая сцена. И сега ако я похвалят не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Михаела ми хареса- изкопира добре гласа и движенията, но конкретно при второто ми се струва, че нямаше естествената енергия на Шакира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изложи ли се вече де си Слива или да приготвям пуканките? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изложи ли се вече де си Слива или да приготвям пуканките? Деса ще е последна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Деса ще е последна. Ужас, значи за финал ще е излагацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ужас, значи за финал ще е излагацията. Стига си мразил Деса, поне има глас за разлика от златната рибка. Михаела не беше грам добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Стига си мразил Деса, поне има глас за разлика от златната рибка. Михаела не беше грам добре. Деса ми е в топ 3, мразя Фатмесовите, на тях го връщам :3fdb8960598fa63e: Рачков и Заека са се изтъркали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Този път Джаферович не беше подпомогнат от някой друг, браво. Представи се доста добре, макар че пеенето ми беше някакво... странно. :1000 (29): Но като за не-певец се справя ОК. Хах, голям бъзик с Преслава и Фики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Фънки ме уби :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 София се представи страхотно, най-добрата досега. Тя си е откритието на сезона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изненадващо е, че имитират Генова, след като е жури в конкурентния формат. Похвално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изненадващо е, че имитират Генова, след като е жури в конкурентния формат. Похвално. И Графа е жури на същото място, но също ще го имитират. Леле, Люси е 1:1! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари