NazzkO Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Леле, ако не знаех, че е Люси изобщо нямаше да се усетя. Много си приличат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Муахахах, пуснах си Нова и викам "Абе тая защо е тука, нали е жури в Гласът"? :1000 (29): Това е най-перфектната имитация, правена досега в това шоу въобще. Що за прилика??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Люси трябва да спечели тая вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Да, и на глас направо си я докара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Човек верно може да помисли, че това беше истинската Поли Генова. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И Башар не беше зле, но Люси разби и напълно ще си заслужи победата тази вечер.Пускайте смс-си на 17703. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хора, това качват ли го после някъде за гледане от чужбина, че трябва да ходя в един бар сега, а исках да гледам леля ни Деска Сега Миро като Фики, вече ми е смешно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хора, това качват ли го после някъде за гледане от чужбина, че трябва да ходя в един бар сега, а исках да гледам леля ни Деска Сега Миро като Фики, вече ми е смешно https://nova.bg/live Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 https://nova.bg/live Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И Башар беше доста добре, силна конкуренция тази вечер. Миро разбива! Но си му личи как се мъчи да има толкова лош английски... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Колко противен е станал Миро, ама на извивки го докарва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 ХАхахахах, страшен е верно А ФИки е голям ръб. Да се подиграват с теб по тоя начин, а ти да се хилиш тъпо в публиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Еееее не ... Рева Фики го направиха на гаргамушка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Скъсаха го от подигравки, аз не знам с какъв акъл е отишъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ужасна имитация от Миро. Голямо преиграване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Скъсаха го от подигравки, аз не знам с какъв акъл е отишъл. Фики и акъл? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Трябва да си страшен ръб, за да отидеш в шоу, където ти се подиграват публично пред почти цяла България... Верно, реклама, ПР, ама всичко си има граници. Фики за пореден път ме убеди, че нивото му е много ниско! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Коцето и Християна- също добри. Тази вечер повечето имитации са чудесни, дано и Деси да се е подготвила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На Деси поне не и се е наложило да я уголемяват като Костова.Едни очила и е готова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На Деси поне не и се е наложило да я уголемяват като Костова.Едни очила и е готова. Напротив. Трябва да я стеснят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Напротив. Трябва да я стеснят :1000 (29): Браво на Деси.Невероятна е.Личи си, че се е постарала.💜💜💜 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Нищо общо с Ваня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Деси ме разчувства! Не знам откога не е галила така с гласа си по време на лайф... Голяма е!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На мен не ми хареса особено, но на журЕто - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари