Mes` Публикувано на Август 8 Report Share Публикувано на Август 8 :1000 (30): Днес е откривнаето на летните олимпийски игри в Китай. Очаквания? Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Гледахме окриването ,което още продължава и беше найстина впечатлявящо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 8 Author Report Share Публикувано Август 8 Първата част беше уникална. Много, ммного яко. Сега е скучно... Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Тия дръпнатите направо ми скриха топката няма такова откриване ,всичко беше на много високо ниво ,аз поне не помня да е имало подобно откриване на Олимпиада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Като цяло добър ден за наште. :1000 (6): Браво на боксьора ни Борис Георгиев, бадминтониската Неделчева и на целият волейболен отбор. Дано да продължават да мачкат и напред и да вземем медали. =) Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Обичам да гледам олимпийски игри и много се радва,коато сънародници печелят.Днес наще се представиха супер срещу китайците във волейбола,а вчера Йовчев си спечели място на финалите на халки мисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 (редактирано) Адски много се радвам за Петя Неделчева и се надявам да продължи, тя ни е надеждата в тоя спорт и дано подобри онова 4-то място. Радвам се за Йовчев и дано има успех и за напред. Волейбола малко ме притеснява, защото нашите имат някаква склонност да се отпускам по някое време и не се знае това дали няма да им изиграе лоша шега. ПП : Някой знае ли Петя с/у кого ще играе в следващия кръг ?!? Редактирано Август 10 от Tonito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 ПП : Някой знае ли Петя с/у кого ще играе в следващия кръг ?!? Момичето е от Малайзия, но не се сещам как се казваше. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Единственото кофти е часовата разлика . . . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Момичето е от Малайзия, но не се сещам как се казваше. Мерси... те в Малайзия залагат големи пари на този спорт и ... дано Петя се справи със съперничката си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 (редактирано) За съжаление волейболистите ни са под всякаква критика. Мизерния сервиз на Китайците не можем да посрещнем, какво остава за Русия, Бразилия и Щатите... Дано да се оправят по-бързо, че от апетитите за медал ще останат само добрите пожелания. Ако Владо, макар и невъзтановен, не ни беше изкарал отборът щяхме да се гледаме умно още след мача с Китай. Голям късмет изкарахме с тази посредствена група. Според мен ако бяхме в групата на Бразилците щяхме да ядем много бой и от Бразилия, и от Русия и от Сърбия...май само Египет може да бием от другата група П.П. Някой знае ли какво точно стана с Пламен. Без него сме живи риби. Редактирано Август 11 от Пепинко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 П.П. Някой знае ли какво точно стана с Пламен. Без него сме живи риби. До колкото слушах... има лекарска забрана да играе и днес попаднах на интервю на Стоев, който дори каза, че Пламен май не е дори в България. Дали е допинг, или не ... НЕ знам каква е причината лекарите да го спират, ако беше контузия щяха да си кажат, какво да крият, но явно не е много чиста работата с него... Радвам се за Нейкова и за плувкинята ни, успех и на Кубрат в други ден. Много ме е яд за Петя, можеше повече с/у тая девойка, че дори да я бие, но уви. Шанс. Пречупи се втория гейм, а това не трябваше да става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Стефка Костадинова каза, че Пламен си е в БГ. За мен са се скарали нещо в отбора. Преди имаше спекулации за бой между Пламен и Владо, явно има нещо такова и са решили да го махнат. НЕ знам дали е истина, но ако е така, много жалко както за Пламен, така и за националният ни отбор. Определено имаше какво още да даде на България. То няма и резерва, която да картотекират на негово място.. това младото момче Пенев ли как се казваше, но... С посрещачи като Матей Казийски и Тошко Алексиев като се оправи определено няма да ни бъде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 И аз слушах, че говореха нещо за бой, но ... като ен чух всичко и не знам за какво говореше точно. Надявам се всичко да се оправи, защото волейболистите ни са силни и имат заложби... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 До колкото чух днес като гледах Пламен се връща в националния. А иначе тоя Майкъл Фелпс им скри шапките на всички... Няма такъв изруд просто... Тоя е някакъв уникат. Яд ме е че Христо Златанов играе за Италия, а не за нас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 12 Author Report Share Публикувано Август 12 Мачкаме наред. Ама САЩ ще ни го.... Ама има надежда... Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 А иначе тоя Майкъл Фелпс им скри шапките на всички... Няма такъв изруд просто... Тоя е някакъв уникат. Гледах интервю с Йън Торп и той се изказваше за Фелпс колко перфектен плувец е и как Торп не е гледал по-технично плуване от неговото. Ако успее да вземе 8 златни медала ще е истински подвиг, защото едно е да участваш на 2 индивидуални дисциплини и да вземеш 5 щафетни медала когато щатите са мачкали всичко наред в плуването, съвсем друго е сега при тези изравнени възможности да взимаш по секунда на съперниците си на 200 метра. Наистина е изруд! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Бронзов медал по борба за Явор Янакиев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 (редактирано) Мачкаме наред. Ама САЩ ще ни го.... Ама има надежда... Толкова глупаво играха, че няма на къде просто Много гтъпа загуба, имахме шансове, но уви... сега дано на 16-ти не се провалим пак, че ... Редактирано Август 14 от Tonito Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 (редактирано) Пепинко чете ли статията за Фелпс в Труд? Май там беше. Направо се изумих. Само да намеря вчерашния вестник и ще постна част от статията. Тялото на Майкъл Фелпс изглежда създадено, за да живее във водата. Плувецът е висок и жилест, огромните му ръце загребват водата като колело на параход. Дългият торс - от широките рамене до тесните педра, завършва с крака, които са несаръзмерно къси за него. Това позволява на Фелпс да пори водата като моторница. Образно казано - краката му действат като перка на двигател. Тялото на Фелпс: Висок е 193 см Тежи 84 кг Размах на ръцете - 201 см Разтояние от слабините до стъпалото(разтег на краката) - 80 см Номер на обувките - 48.5 Фелпс плува 200 метра бътерфлай за рекордните 1:52,03, а легендарния Марк Шпиц стигна до 2:00,70 през 1972г. На 200 метра свободен стил Фелпс държи най-доброто постижение в света с 1:42,96, а Шпиц ги плува за 1:52,78 през 1972г. Сърцето на Фелпс изпомпва повече от 30 литра кръв на минута към най-важните мускулни групи, над двойно повече от средните показатели. (Снимка на Фелпс) Така изглежда "мелницата" Майкъл Фелпс, олимпиец номер 1 в историята след като отново "разпори" водата за рекордно бързо време в Пекин. На деветгодишна възраст му откриха болест, която се характерезира със забравяне и инертност. Заболяването се проявава при деца и в 60% от случаите изчезва. Очевидно при Майкъл е така - той е идеално копие на човека амфибия - абсолютно непобедим плувец, който заслужи да бъде наричан най-добрият олимпиец за всички времена. Бански от НАСА и $1 млн. премия за 8 титли в Пекин В олимпийския басейн Майкъл Фелпс чупи рекорди с новия плувен костюм "LZR Рейсър" от неговия спонсор Speedo. Експерти от американската космическа агенция НАСА са участвали в създаването на спортната "униформа" на звездата. Плувния костюм притежава по-добри показатели по водно съпротивление от човешката кожа и в същото време гарантира идеална чувствителност във водата. Ако Майкъл Фелпс успее в Пекин да счупи рекорда на Шпиц от 7 златни медала, върху атлетичното му тяло ще се излее рогът на изобилието. Обещаната премия само от Speedo е $1 млн. Фелпс ще харчи парите заедно със сестра си и майка си, с които живее заедно. Редактирано Август 15 от Nedis Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 15 Author Report Share Публикувано Август 15 Толкова глупаво играха, че няма на къде просто Много гтъпа загуба, имахме шансове, но уви... сега дано на 16-ти не се провалим пак, че ... Третият гейм ми е любим.... Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 (редактирано) Пепинко чете ли статията за Фелпс в Труд? Май там беше. Направо се изумих. Само да намеря вчерашния вестник и ще постна част от статията. „Той е иконата на игрите” сподели президентът на МОК Жак Рох по адрес на Майкъл Фелпс. Президентът на Мок го нареди в пантеона на Олимпийските идоли. „ Въпросът кой ще има повече златни медала от Шпиц ще бъде нещо много важно. И това продължава да държи вниманието на зрителите. Фелпс е велик спортист. Олимпийските игри живеят около супергероите. Ние имахме Джеси Оуенс, Пааво Нурми, Карл Люис и сега американецът”, заяви пред "Асошиейтед Прес" Рох. Стискам му палци да вземе 8-те медала на машината. Останаха още 2, ако ги вземе с теб трябва да му направим фен клуб П.П. Направо се комплексирам някой като изкара номер и половина по-големи крака от мен Редактирано Август 15 от Пепинко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Браво на Руми!!!!! Най-после злато. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tonito Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Браво на Руми!!!!! Най-после злато. Да, като гледах награждаването и бях настръхнала от главата до петите... все едно мен награждаваха Сега като го пиша и пак ми минават едни тръпки Много съм горда Яд ме е отново за волейболистите и дано, както казва Матей, да си поговорят и да се решат как ще играят от тук нататък, защото... нещата са гадни така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Много се зарадвах за Румяна! БРАВО! Волейболистите се надявам да се стегнат и пак да са онзи добър отбор на който всички симпатизираме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.