Fast Публикувано на Януари 29 Report Share Публикувано на Януари 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Хубава е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Много добър проект, но няма да се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не очаквах, но ми хареса. Най-добрата му песен и видео. Наистина жалко, че може би няма да се оцени, защото проекта е наистина много хубав! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Класа... но Кристиан не носи на балади. Само като му гледам физиономията и очаквах във всеки момент да се изхили. Просто шегаджийските неща са му в "натюрела". И по-тийн визията - без брада. Дано се отличи... да пускат реклами във фейсбук, може пък да стане вайръл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Вокала много кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Вокала много кефи. Мен точно това ме дразни. Самия цигански текст ми е някакъв много... зловещ, представих си някакъв демонски ритуал като го чух :1000 (29): Иначе са се постарали, но не ми харесва, най-вече заради тези вокали, поне да бяха малко намалени и обработени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Много добър, различен и стойностен проект!Браво на Кристиян и екипа му.Ето такива песни ми се слушат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Страхотни песен и клип! Браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Страхотни песен и клип! Браво! :1000 (33): Страхотен проект, но, уви, няма кой да го оцени... моя пост е девети. Жалко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Страхотен проект, но, уви, няма кой да го оцени... моя пост е девети. Жалко. Неналоженото име играе роля, както и че не е от Оцко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Боклук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.