Fast Публикувано на Февруари 3 Report Share Публикувано на Февруари 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Инструментала е брутален. Но гласа на Екстра Нина просто не ми харесва. Ако беше я изпяла Джена, според мен щеше да е по-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Всъщност е доста добра като текст и музика. Отчитам като миснус дрезгавото изпълнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 1. Тъп текст 2. Тъпо заглавие 3. Тъп клип Единственото подобрение е сценичното поведение на Нина... другото е за коша. ЗАгубила е изцяло представа... а пък продуцентите й не й дават акъл или са я пуснали в неизвестното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Прекалено ми турчее тази песен и е доста тромава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Това е доста стара песен, даже е включена в последния й албум. Не ми харесва. Да продължава с нови песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 За ТВ версия е отлична. Нина е много красива и предава настроението на песента, която пък отдавна ми е любима :1000 (33): Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ако продължава да прави толкова безлични песни няма да прокопса пак в Пайнер. Обичам много балади, повече от бързите песни, но това е абсурдно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ако продължава да прави толкова безлични песни няма да прокопса пак в Пайнер. Обичам много балади, повече от бързите песни, но това е абсурдно. Без да съм си я пуснал, ще се съглася. Винаги знаеш как да ги "наместиш"! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ами изобщо не е безлична песента, много си е хубава даже, ама тя и не е и нова. Това си е ТВ версия. И не мога да разбера какво това е писане под клипа на Екстра Нина за клипа на Яница- когато излезе, излезе. Аман от лапета дето само искат тъпи песни. Аз пък не я чакам Яница изобщо- много е евтина с държанието си и клиповете си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ами изобщо не е безлична песента, много си е хубава даже, ама тя и не е и нова. Това си е ТВ версия. И не мога да разбера какво това е писане под клипа на Екстра Нина за клипа на Яница- когато излезе, излезе. Аман от лапета дето само искат тъпи песни. Аз пък не я чакам Яница изобщо- много е евтина с държанието си и клиповете си. Да, това с Яница е много странно. Под всички клипове ли се пишат такива глупости? Нека си изчакат клипа и да го коментират като излезе, защо трябва да спамят така? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Каквото и да направи - няма да ви хареса и няма да стане хит, нито милиони гледания ще получи. Защото това е Екстра Нина, а не Екстра Яница. Не ми харесва това парче, предното повече го биваше въпреки кифлено-лелския текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Да, това с Яница е много странно. Под всички клипове ли се пишат такива глупости? Нека си изчакат клипа и да го коментират като излезе, защо трябва да спамят така? Това е изкуствен интерес към Яница, лапетата са си направили по няколко профила там и симулират интерес. Хубава песен от Нина, не я бях слушал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 За ТВ версия е отлична. Нина е много красива и предава настроението на песента, която пък отдавна ми е любима :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Това е изкуствен интерес към Яница, лапетата са си направили по няколко профила там и симулират интерес. Хубава песен от Нина, не я бях слушал. Предлагам да им го върнем, като под клипа на Яница коментираме Татяна и Екстра Нина! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Предлагам да им го върнем, като под клипа на Яница коментираме Татяна и Екстра Нина! Хаха, ще включим и феновете на Емануела и те са и набрали. П.п. На мен видеото много ми харесва, като клип е, не ми е ТВ версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Хаха, ще включим и феновете на Емануела и те са и набрали. П.п. На мен видеото много ми харесва, като клип е, не ми е ТВ версия. И на мен не ми прилича на ТВ версия, но така се води. Снимана е заедно с "Добре съм". Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много хубава песен, и наистина има значително подобрение в поведението от предния клип, започнала е пак да свиква да бъде пред камера. Видеото и според мен е по-скоро клип, а не ТВ версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много хубава песен, и наистина има значително подобрение в поведението от предния клип, започнала е пак да свиква да бъде пред камера. Видеото и според мен е по-скоро клип, а не ТВ версия. Странно, че забелязвате отвикване и последвало свикване с камерата, при все че двата клипа са снимани по едно и също време :D Но и на мен повече ми прилича на истински клип, даже повече ми харесва от предишния. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Страхотна песен, бях я слушал, но сега с видеото я преоткривам. Много добър аранжимент и е прекрасно изпята. Като клип си е, кадрите са много приятни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Странно, че забелязвате отвикване и последвало свикване с камерата, при все че двата клипа са снимани по едно и също време :D Но и на мен повече ми прилича на истински клип, даже повече ми харесва от предишния. Тогава може първо да е снимала този и за другия да е била изморена, знам ли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Тогава може първо да е снимала този и за другия да е била изморена, знам ли. Хаха, може така да е станало. Или да е усетила по-силно баладата Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Браво на Екстра Нина! Тъкмо тези дни си мислех каква ли ще е следващата ѝ песен, и хоп, тя изненада приятно, макар че ми се искаше да беше оставила повече време между тази и "Добре съм", която супер много ми харесва. През тази година очаквам поне още два проекта от нея, но такива, по-музикантски и най-вече със смислени и по-съдържателни текстове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Припевът ми харесва. На Нина й отиват песни като Черна мъка, Любовница, Отминал спомен, Божествен знак и Позволи ми са много добри попадения също. Дано успее да предложи нещо такова пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.