-A. Публикувано на Февруари 4 Report Share Публикувано на Февруари 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Текст: КВО МЕ ГЛЕДАШ Кво ме гледаш? Кво ме гледаш? Кво ме гледаш? Кучко, кво ме гледаш? На ква се правиш? На ква се правиш? На ква се правиш? Путко, ти на ква се правиш? Кво си мислиш, че си по-добра от мен, а? Кво си мислиш, че си по-добра от мен? Кво си мислиш, че си по-добра от мен, а? Кучко, кво си мислиш, че си по-добра от мен? Бързо отминавай, на момента се разкарай. Бързо отминавай, на момента се разкарай. Бързо отминавай, на момента се разкарай. Путко, бързо отминавай, на момента се разкарай. Пали джантите, марш ма. Путката ти е прашна. Ти буквално си страшна. Пали джантите, марш ма. Полата ти пада кат мигла. Погледни се ква си лигла. Погледни се ква си лигла. Ти не си Дама Пика, а пикла. Погребах ги всичките, викайте багера. Путки, стопявам ви лагерите. Викайте багерите, стопявам ви лагерите. Кво се смееш като жаба, ма. На дедо ти Боже съм баба, ма. Аз съм виетнамче, а не китайка. На майката на урагана съм й майка. Не се прави на кучка, ща изям, ма. Да запомниш, че съм виетнамка. Професията ти е древна, водя хроника. Искам да ти кажа, че си ку*ва като Моника. Не моеш ми стъпиш на малкия пръст. Не моеш ми стъпиш на малкия пръст. Не моеш ми стъпиш на малкия пръст. Не моеш ми стъпиш с тлъстия гъз. С тлъстия гъз, с тлъстия гъз, не моеш ми стъпиш на малкия пръст. С тлъстия гъз, с тлъстия гъз, с тлъстия гъз на средния пръст. Гнидо, яж пръжки. Екстеншънът ти има въшки. Екстеншънът ти има въшки срамни. Умираш като майка му на Бамби. Скрий си малкото котеце в плика. Оля-чика, бий си камшика. Оля-чика, бий си камшика. Оля-чика, бий си камшика. Тука има биполярна заблуда. Не знам коя е готината и коя е луда. Виж кво, да се дуеш ти е рано, ма. Кво се праиш на Николета Лозанова. Аз съм Генарал, а па ти си новобранка. Ти на мене си ми сянка. Ти си ми сянка на мене. Путко, падни на колене. Толкова си грозна, че не мое да му стане, не мое да му стане, не мое да му стане. Толкова си грозна, че не мое да му стане, не мое да му стане КЕФ, не мое да му стане. Толкова си долна, вече пада ти долнището. Пада и грима и се явява чудовището. Дай ми го, листа, че вече режа чадела. Спирай го, бийта, че почвам на акапела. Големите рими, чичи, голямото его. Големите зъби ги редя като на лего. Вече е време да се прибираш на село. Аре, пускай го, бийта, но знай, че мога без него. Хейт. Хейт. Хейт. Хейт. Хейт. Хейт. Аре, давайте, са сте вие... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Не мога. На Моника Валериева й е лошо. Куpва като Моника :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 о май гош Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Не мога. На Моника Валериева й е лошо. Куpва като Моника :1000 (29): Моника да не е спечелила делото срещу Люси, че са направили подобен текст? Иначе песента няма как да си я пусна доброволно, особено след този текст, който прочетох. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Дайте линк за теглене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Българската Ники Минаж се появи днес!!! Любимата ми реплика е ''Гнидо, яж пръжки.'' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Моника да не е спечелила делото срещу Люси, че са направили подобен текст? Иначе песента няма как да си я пусна доброволно, особено след този текст, който прочетох. Май не е. Просто се гаврят с нея. http://bradva.bg/bg/article/article-96715 Изпускаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Гнус! Не стига, че бездарна и безлична, това вече е върхът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ани Хоанг ми се издигна в очите с тази песен, ама трябваше да я представи с един брутален клип и директно ги е размазала. Мачкай, мацка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Хахаха, това е мнооооого яко. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Хахаха, това е мнооооого яко. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пак мачкаш с вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Гнус! Не стига, че бездарна и безлична, това вече е върхът. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ани би имала повече успех в рап средите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Веднага се сподели песен с компанията ми, имаме си нов химн. Ани Хоанг смачка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 КРАЛИЦА!!! :roll1: ИДОЛ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Българската Ники Минаж се появи днес!!! Любимата ми реплика е ''Гнидо, яж пръжки.'' Не знам как е възможно да имаш любима реплика... всяка фраза е в десетката и да искам не мога да отсея най-хейтърската Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 ХАХАХАХАХАХА изригна!!! Адски много й ходи гангста стила, да продължава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Кралица Моника отговори във фб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 :roll1: СМАЗААААААА, ИДОЛ, КРАЛИЦА! КЛИПИРАЙЙЙЙЙЙЙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Не знам как е възможно да имаш любима реплика... всяка фраза е в десетката и да искам не мога да отсея най-хейтърската По много странен начин казва курво. Направи ли ти впечатление ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ами хип хоп песен... нормален текст. Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много е яка. Ани май ще си намери стила. Изобщо да не прави повече чалга, не й звучи гласът добре там. Да направи клип на това. Ако е наистина е тя, де... Не съм убеден напълон Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 ОМГ :roll1: :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.