BeSeN_FeN Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Кърти! Страхотно рап парче! Само, че не ми прилича по гласа нещо на Ани Хоанг, но явно е заради различния стил. Ако е нейна, да прави един скандален клип на този мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Мале! Какво е това? Не............. :roll1: Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Е, каква е тая вулгарна и просташка проява на оригиналност? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много тъпо и плоско. Да не говорим, че Лейди Би направи подобно нещо преди сто години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Никаквица! ГЪК не може да каже пред класата на Моника Валериева! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Никаквица! ГЪК не може да каже пред класата на Моника Валериева! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Курви да ми пеят за курви.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Не мисля, че това е Ани Хоанг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Баронеса! Контеса! Маркиза! Тотален скандал! Пръсна като психопатка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Бахти изродката. Мега голямата простотия, тая Хоанг ква цинична била :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Трудно ми е да слушам подобни текстове, но определено много и ходи този стил! Няма как да направи клип на подобно нещо, трябва да има пегел на всяка втора дума! Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Прозрачно е при тия двамата.Точно сега покрай делото с Моника решиха да се възползват надявайки се скандал да вдигне дуетното им парче. Обаче нито песента е интересна, нито скандал ще има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Само аз ли си мисля, че това не е Ани Хоанг или до такава степен и е обработен гласа, че не прилича на нейния? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Пълна деградация.Тая принципно си е зле,ама чак пък толкова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Голям интерес има към тази песен, май ще се окаже най-големия хит на Хоанг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 А сигурни ли сме наистина, че това е Ани Хоанг, защото и на мен не ми прилича на нейния гласавтор много, много... пък и нищо не е споменала в социалните мрежи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 А сигурни ли сме наистина, че това е Ани Хоанг, защото и на мен не ми прилича на нейния гласавтор много, много... пък и нищо не е споменала в социалните мрежи... В профила й във фейсбук беше харесвала някакви коментари от сорта на "Разби оная с новата песен". + В песента вика, че е "виетнамче". А и на мен ми прилича много на нейния глас, само на моменти не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тя е, споделена е от един от профилите и, "Queen Ani Hoang" мисля, че се казваше, а и самата Моника я отрази във фейса, като и овтръна, че не и пукало и била жива и здрава (което е най-важното, пък, така, че....). Явно е опит за скандал, не знам дали ще се получи, но песничката си е доста популярна като гледам. На Хоанг и отива такъв стил, да запише някоя рап песничка без простотии , ще и се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Отвратително! Толкова ниско паднаха, преди какви текстове се пееха, сега е толкова цинично и ако това е, което му харесва на новото поколение аз лично много го съжалявам. "Умираш като майка й на Бамби"... Сериозно ли? И вие я подкрепяте... Предпочиатм Ивана да ми пее за "Смукача" и дори най-мазните гнусни чалги пред това падение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Това е дори под дъното на простотията .... Нямам думи, как може да се кефите на подобно нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.