Роско Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 Камелия ft. Алек - "Плюшено мече" Музика и аранжимент: Мартин Биолчев Текст: Мартин Биолчев Снимки: Теди Грозданов Слайдшоу и видеообработка: Росен Димитров Вокали: Алек Producer: Kamelia - Kams Productions © / Vbox7: http://vbox7.com/user:kamelia_official / Facebook page: https://www.facebook.com/Kamelia.Official.BG/ Instagram: https://instagram.com/kamelia_official/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Почвайте трупането на гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Мартин Биолчев откога пише текстове? Песента е уникална! Бързо да снима клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Убийствено парче. Да снима клип бързо и да не се мотае излишно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Пфф, супер яката, много ме зариби. Трудна работа ще е, ама дано да стане хит, Кама го заслужава. Тва "ти милост имаш ли бе" много ме радва :1000 (29): Можеха да проявят малко оригинално мислене и да заснемат един Oneshot на бързо. Нещо от рода на Малина-Студ с бутилка, въргаляща се по пода например Иначе вече те първа да прави клип е излишно набутване, ако й е писано ще си тръгне и без това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Брутална! Само тоя педал разваля песента с виенето си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 БРУТАЛИЗЪМ! Нещо не ми е толкова бърза като в лайфа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Най- най- най .... Униукална както винаги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Супер яка!!! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Честно казано, даже от онея клипчета повече ми хареса. :1000 (24): Иначе, този път като текст бива. За обработката няма да говоря, че виждам кой е авторът. Не го виждам като хит... пак да го кажа. :1000 (1): Нещо липсва... или по-скоро нещо препраща към Хабиби и ме отблъсква тая прилика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Доживяхме! Мачка, ще е голям хит Напомня ми на 2007-2008 година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не го виждам като хит... пак да го кажа. :1000 (1): Скрий се бе! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Бързо се запомня. Мен ме зариби вече. Фотосесията е много секси. Дано да й се получи този път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Излезе най-накрая моята песен! БРУТАЛНА! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хита !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ще има масови самоубийства :1000 (29): Супер яката песен. Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ама защо този Алек, с Азис щеше да маха глави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не го виждам като хит... пак да го кажа. Я СИ БУТАЙ КОЛИЧКАТА И ПЪТУВАЙ В МРАКА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Супер е песента, доволен сум. Но частта на гръцки е ужсна какъв е тоя акцент? Потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Брутално яка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Еееее най-накрая Камелия ще пробие през 2017! Харесва ми много,и да прилича на "Хабиби" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Я СИ БУТАЙ КОЛИЧКАТА И ПЪТУВАЙ В МРАКА Всеки си има мнение . Какви са тези думи ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Еееее най-накрая Камелия ще пробие през 2017! Харесва ми много,и да прилича на "Хабиби" Е, то и "Хабиби" е забавена версия на "Черно море", ама па 30 години след излизането му кой ще забележи това, освен Фокс? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Тази песен е много по-хубава от "Хабиби"! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.